نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree578Likes

موضوع: چیپس گل رز

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 86
صفحه 5 از 11 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  1. #33

    Re: چیپس گل رز

    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار
    دوستان این چیپسها رو چقدر قبل مهمونی میشه درست کرد/
    آیلار جون خود رز رو می تونی قبل از مهمونی درست کنی( مثلا صبح درست کنی اگه برای شام می خوای) و توی آب می گذارم که رنگش تغییر نکنه....ولی بهتره که قبل از سرو سرخ بشه.....میشه یکی دو ساعت قبل هم سرخ کنی ولی بمونه یه کم سفت میشه .... البته خیلی بد نمیشه ولی خب داغش کلا بهتره.من همیشه دم دم سرو غذا سرخش می کنم.


    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2 نمایش پست ها
    ]

    ]

    ببخشيدا ولي من معمولا از 4 ساعت قبل حداكثر سرخ ميكنم.
    يه دفعه هم از صبح زود ساعت 6 درست كردم براي مهموني عصرونه خوب بود تا عصر! اما تا اخر شب كه خودم اومدم از بقايا دوباره بخورم ديگه سفت بودن.
    در اصل مثل سيب زميني سرخ كرده معموليه ديگه هر چي بيشتر بمونه بيات ميشه اما باز هم قابل خوردنه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687

    Re: چیپس گل رز

    اینم یه مدل گل رزه دیگه
    سیب زمینی ها چند اندازه قالب گل زده شده روی هم گذاشته شده با خلال دندون وصل شده و سرخ شده
    فرگل 2, باران67, elina_s و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: چیپس گل رز

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته .ب
    اگر با خلال مشکل دارین از ماکارونی استفاده کنید .ماکارونی رو به تکه های کوچیک تقسیم کنید و باهاش گل رو فیکس کنید .بعد از سرخ شدن هم لازم نیست درش بیارین .چون قابل خوردنه .برشته شده و خوشمزه اس .
    پیروز باشید
    عزيزم اين خلال دراوردن براي اينه كه وقتي طرف داره گاز ميزنه يه سيخ تو لپ و دندونش فرو نره ! پس به هيچ عنوان چيزي توي غذا جا نگذارين يا به مهمونها اعلام كنين كه سيخ داره غذاتون مواظب باشين
    همسر بيچاره من سر همين جاموندن خلال تو غذا!يه دندونش را خالي كرد و با هزار مسيبت و پانسمان و ...دوباره پر كرد تا حالا ببينيم ميسازه بهش يا بايد كار ديگه اي براش بكنن!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    179
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    1376

    Re: چیپس گل رز

    منم این رو برای روی قیمه درست کردم.خوب پیدا نیست ولی در هر صورت خیلی خوشگل و چشم نواز بود.و راحت من تو فر درست کردم و با ماکارونی درست کردم که بعدا هم قابل خوردن باشه.
    فرگل 2, باران67, elham_vahid و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اگه میخواین بهشت رو روی زمین تجربه کنید قرآن حفظ کنید.ببینید چقدر گفتم.

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    716
    پسند کرده
    4

    Re: چیپس گل رز

    نقل قول نوشته اصلی توسط maede.matin
    سلام بچه ها من سیب زمینی ها رو گذاشتم تو آب ولرم ولی شکننده شده چراااااااااااااااااااا؟؟؟ ؟؟؟؟
    مائده جون اگه آب ولرم با نک باشه و برشهات هم نازک باشه محاله بشکنه . نرم نرم میشه . احتمالا یه جای کارو اشتباه کردی
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۴
    نوشته ها
    138
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    91
    پسند کرده
    0

    Re: چیپس گل رز

    اینم اولین تجربه ی من.همینجوری و واسه تمرین درست کردم



    من سیب زمینیهارو اول تو اب ولرم گذاشتم که کامل نرم نشد بعدش نمک اضافه کردم .اگه نمک اندازش مناسب باشه تا 2 ساعت نرم میشن سیب زمینی ها :)
    فرگل 2 این نوشته را پسندیده.

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    27
    پسند کرده
    0

    Re: چیپس گل رز

    این هم چیپس گل رز من .گذاشتم حسابی ترد بشه خیلی خوب شده بود .




    فرگل 2, باران67, elham_vahid و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    کرمان(سیرجان)
    نوشته ها
    534
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    162

    Re: چیپس گل رز



    سخت بود
    ولی یک مشکل من سیب زمینی توی اب نمک گذاشتم بعد در اوردم به شکل رز در بیارم شروع کردن به سیاه شدن چرا؟؟بعد کامل شدن دوباره تو اب سرد انداختم تا سرخ کنم سیاه تر شدن چرا؟؟؟؟؟


    کسی نیست علت سیاه سیب زمینی بعد از در اوردن از اب نمک وبگه واسه مهمونی امشب میخوام درست کنم
    خداروشکررررر

صفحه 5 از 11 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما