نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree578Likes

موضوع: چیپس گل رز

نمایش نتایج: از 81 به 86 از 86
صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 891011
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    484
    پسند شده
    4910
    پسند کرده
    9285
    من برشهای سیب زمینی رو با ماکارونی بهم چسبوندم و تو روغن با شعله ملایم سرخ کردم. کاملا سرخ شد و ماکارونی هم بعد از سرخ شدن برشته شد و قابل خوردن بود. مال من غنچه اس

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: DSC_0005 (2).jpg
مشاهده: 1688
حجم: 76.1 کیلو بایت

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: DSC_0008(1).jpg
مشاهده: 1331
حجم: 65.6 کیلو بایت
    ...
     
    باران67, *Afsaneh*, mitra40 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #82
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    آموزش مرحله به مرحله چیپس گل رز





    در خدمتتون هستم با آموزش چیپس گل رز

    البته این نوع ساخت گل خیلی کاربرد داره و با هر چیزی که نیمدایره بشه کرد میتونیم درستش کنیم
    به طور مثال به همین شیوه میتونیم گل رز هویج،لواشک،بادمجان ،نان،و.. درست کنیم.
    من در این پست سعی میکنم نکات مربوط به رز هویج و سیب زمینی رو براتون بگم



    روش تهیه ش این گل های زیبا خیلی ساده ست فقط کمی حوصله و ظرافت نیاز داره.

    ابتدا باید در انتخاب سیب زمینی و هویج دقت کنیم.

    هویج:
    هویجی که برای این کار نیاز داریم باید بزرگ باشه تا بتونیم باهاش کار کنیم.اگه کوچک باشه خودتون تصور کنین چجور میخوایین نیم حلقه ش رو تو دستتون حالت بدین

    با پوست کن ،هویج رو پوست بگیرین

    سیب زمینی:
    سیب زمینی بزرگ و گرد برای این کار مناسب تر هست.
    سیب زمینی رو با دقت پوست بگیرین

    **
    حالا به کمک وسیله ای که در تصویر مشاهده میکنین سیب زمینی یا هویجتون رو حلقه کنین.
    مواظب دستتون باشین





    حالا ورقه های سیب زمینی رو داخل اب نمک قرار بدین.دقت کنین خیلی نمک نزنین که شور نشه ولی کم هم نزنین.
    برای یک لیتر اب در حد 1 ق سر پر نمک کافیه
    تا زمانی که ورقه ی سیب زمینی کاملا نرم بشه بذارین داخل محلول اب نمک بمونه.در واقع باید وقتی ورقه ی سیب زمینی رو خم میکنیم به راحتی خم بشه و ترد نباشه و نشکنه
    معمولا یک ساعت کافیه.

    نمک باعث میشه میوه یا سبزیمون ابش رو از دست بده و نرم بشه و ما بتونیم باهاش کار کنیم.
    برای هویج نمک رو روی حلقه ها میپاشیم و داخل اب نمک قرار نمیدیم.




    ورقه های سیب زمینی رو نصف کنین





    ابتدا یه نیم حلقه رو مطابق شکل رول کنین و نیم حلقه های دیگه رو دور اون قرار بدین
    دقت کنین به جهت قرار دادن گلبرگ ها
    همینطور دقت کنین که بهتره ورقه های کوچکتر رو برای مرکز استفاده کنین و هر چه به خارج گل میرین ورقه های بزرگتری رو انتخاب کنین.





















    وقتی از اندازه ی گلتون راضی شدین اون رو روی سطح کار قرار بدین و خلال دندون رو در قسمت انتهایی گل فرو کنین.
    این خلال اولی خیلی مهمه.خوب حواستون باشه و گل رو مواظب باشین به هم نریزه و خلال رو فرو کنین.
    بعد از اون در صورتی که نیاز داشته باشه باز هم خلال بزنین تا گلبرگ ها خوب فیکس بشن.
    من معمولا یه خلال اصلی میزنم که کامل فرو میکنم
    و برا فیکس کردن و محکم کاری گلبرگ ها هم خلال های نصف شده استفاده میکنم که خیلی عمقی فرو نمیکنم.

    نکته مهم دیگه:
    موقع فرو کردن خلال ها کمی خلال رو با روغن چرب کنین و داخل گل کنین و همچنین کمی بچرخونینش تا جا باز کنه و موقع در آوردن خلال اذیت نکنه.


    نکته:
    برخی از دوستان به جای خلال دندان از رشته ماکارونی خام استفاده کردن.ماکارونی این مزیت رو داره که خوراکیه و نیاز به در آوردنش نیست.البته احتیاط کنین.ممکنه همون رشته ماکارونی هم مثل خلال سفت و نوک تیز باشه و خدای نکرده به دهن و دندون مهموناتون و عزیزانتون آسیب بزنه.
    پس بهشون هشدار بدین.


    بعد از اون گل زیباتون رو که خوب همه ی گلبرگاش محکم و فیکس شده ن رو با دست حالت بدین.
    به این صورت که لبه های ورقه های سیب زمینی رو با دست برگردونین.
    اینجوری از حالت رول شده گی خارج میشن و حالت طبیعی گلبرگ به خودشون میگیرن.











    خب اگه گل هاتون از جنس هویج،نون،لواشک یا هر چیز دیگه ای هست که پختن نمیخاد الان آماده ن

    برای گل رز هویج ،خلال ها رو نمیتونیم در بیاریم.
    با کمک سیم چین تمیز (من مخصوص اشپزخونه م یکی دارم)خلال ها رو کوتاه کنین و بشورین تا شوریش گرفته بشه و در تزییناتتون استفاده کنین.






    حالا یه شیر جوش کوچولو روی حرارت قرار بدین و داخلش روغن بریزین.
    دقت کنین که گلتون باید داخل روغن شناور بشه پس شیرجوش بردارین تا روغن کمتری ببره و اسراف نشه.
    وقتی روغن خوب داغ شد گل رو به صورت وارونه داخل روغن قرار بدین.

    برای جا به جایی یا برداشتن گل از انبر های چوبی یا فلزی اشزخونه کمک بگیرین.

    وقتی گلتون طلائی شد و حالت چیپسی و خشک پیدا کرد از روغن در بیارین و روی حوله کاغذی قرار بدین تا روغن اضافیش رو بگیره

    همون اول کار تا هنوز خشک خشک نشده هم میتونین خلال ها رو در بیارین
    اگر دیر اقدام کنین گلتون خشک میشه و موقع در اوردن خلال ها میشکنه.
    البته دقت کنین موقع در اوردن خلال ها خیلی با احتیاط کار کنین.
    اول خلال رو کمی بچرخونین تا آزاد شه .چون خلال میچسبه به سیب زمینی.پس اول کمی بچرخونینش تا ازاد بشه بعد اروم اروم بیارینش بیرون.


    این گل های زیبا رو میتونین در تزیین انواع خورش و پلو های ایرونی استفاده کنین.
    خصوصا انواع قیمه





    نکته:میتونین برای زیباتر شدن گل هاتون ،رنگ خوراکی سر گلبرگ هاتون بزنین
    این کار رو قبل از سرخ کردن گل انجام بدین.
    نمونه ی گل رنگی زیبا کار دوست عزیزم سمانه رو براتون میذارم:




    برگ:
    برای برگ ورقه ی سیب زمینی رو با چاقو به صورت برگ برش بزنین
    میتونین برای زیباتر شدن برگتون رنگ خوراکی سبز روی اون بزنین.



    نحوه ی نگهداری چیپس ها به نقل از میریام عزیز:

    کف یک ظرف درب دار یک برگ دستمال آشپزخانه قرار بدید چیپس های کاملا خنک شده و روغن گرفته رو در اون قرار بدید و درب ظرف رو محکم ببندید تا رطوبت محیط مزه و طعم چیپش تون رو خراب نکنه
    ظرف رو در جای خشک مثل کابینت قرار بدید.

    به این صورت میتونین چیپس ها رو از روز قبل از مهمانیتون اماده کنین.
    البته من همیشه نزدیک سرو سرخ میکنم چون معتقدم هر چی بمونه از کیفیتش کم میشه.

    **

    مدل دیگه ای از گل رز سیب زمینی که نیاز به سرخ کردن و پیچیدن نداره و داخل قالب مافین و در فر درست میشه رو در این لینک مشاهده بفرمایین:

    دورچین سیب زمینی به شکل گل رز



    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۶/۱۰ در ساعت ۱۰:۵۸ بعد از ظهر

  3. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قلب صورتی آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    919
    پسند کرده
    377
    نام: 144223681796613.jpg نمایش: 720 اندازه: 81.5 کیلو بایت
    سیب زمینی هارو ورقه کردم

    ماهم از این نمونه خردکن داریم
    کا باهاش خیلی راحته(عکس راضیه جونه من عکس ازمراحل کارنگرفتم)
    بعدگذاشتم تو آب نمک تا نرم بشه
    فرم دادم وا باخلال دندون به هم وصل کردم
    وداخل روغن سرخ کرد
    نام: 144223681803364.jpg نمایش: 707 اندازه: 78.8 کیلو بایت
    قیمه
     
    باران67, irandokht216, نایاب 90 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا ،یادم بده، یادم باشه، یادت باشم.
    سه زن زيبا در دنيا وجود دارد : مادرم , تصويرش در آينه , سايه اش

  4. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پروانه زکی زاده آواتار ها
    پروانه زکی زاده
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    پرند
    نوشته ها
    96
    نوشته های وبلاگ
    17
    میزان امتیاز
    210
    پسند شده
    2363
    پسند کرده
    2075
    نام: IMG_20150923_114025.jpg نمایش: 623 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    نام: IMG_20150923_114057.jpg نمایش: 616 اندازه: 89.8 کیلو بایت
    اینم گل رزای من , البته فکر کنم زیادی نازکشون کردم . ولی برای بار اول بد نبود
    باران67, kurosh1, zakizadeh و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    301
    پسند شده
    2499
    پسند کرده
    14584
    سیب زمینی رز مثل بقیه دوستان
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: _20151106_155919.jpg
مشاهده: 475
حجم: 104.7 کیلو بایت
    مامی سجاد, ELAHE_ABAN, مامان ژووژه و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    744
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    2015
    پسند کرده
    3157
    چیپس گل رز



    با تشکر فراوان از دوستان باسلیقه مامی سایتیم دقیقا به روش باران عزیز درست کردم
    تنها نکته ای که می تونم بگم اینه که بعداز پیچیدن وسط گل بقیه گلبرگها رو روی تخته گذاشتم و پیچیدم اینجوری مرتب تر شد

    راستی مدیونید اگه فکر کنید اون سیاهه سوخته
    از همه شون بهتر پیچیده شده بود طفلکی
    مونا سادات, باران67, sara1 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 891011
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما