نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree809Likes

موضوع: عدسی

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 247
صفحه 5 از 31 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Wink Re: عدسی

    سلام دوستان مدل عدسي ما خيلي خيلي خوشمزه اس عدسوهمراه يه سيب زميني و پيازمي پزيم وقتي سيب زميني وپياز وپخت انها را له مي كنيم و بعد سير داغ وپياز داغ وكمي ربع وشويد اضافه مي كنيم و مي زاريم تا جا بيافته كه خيلي عاليه ميشه
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۱۴ در ساعت ۰۸:۲۴ بعد از ظهر

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bluesky آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,656
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    382
    پسند کرده
    3023

    Re: عدسی

    عدسی




    اول عدس رو با یه سیب زمینی میذارم تا پخته بشه

    بعد یه پیاز رو رنده میکنم و سرخش میکنم بعد که پیاز سرخ شد دو تا سه ق آرد بهش اضافه میکنم و یه تفتی باهم بهشون میدم

    بعد ادویه جات و در آخر هم رب میزنم و به عدسی اضافه میکنم و اجازه میدم کمی ریز ریز بجوشه تا لعاب بندازه و جا بیفته


  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    878
    پسند کرده
    99

    Re: عدسی

    عدسی

    من عدس رو با اب و سیب زمینی حبه ای خرد شده و پیاز داغ فراوون میپزم و در ضمن توی پیاز داغ هم زرچوبه و فلفل سیاه میریزم و تفت میدم و بعد از پخت کامل هم نمک میزنم و برای چاشنی هم از ابلیمو استفاده میکنم ...


    باران67 و -sania- این نوشته را پسندیده.


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درسای شرقی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    338
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    262
    پسند کرده
    328

    Re: عدسی

    اینم عدسیه منه که اول عدسو میذارم نیم پز شه بعد سیبزمینیه نگینی رو با پیاز و رب سرخ میکنم و به عدس اضافه میکنم
    چشمانت زمین سبز محبت است و من قانون جاذبه اش را وقتی سیب سرخ دلم افتاد فهمیدم

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    cookaholic آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۴
    نوشته ها
    248
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    1425
    پسند کرده
    662

    Re: عدسی

    عدس+ سیب زمینی+ پیاز داغ+ رب

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۸
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    0

    Re: عدسی

    کاری عدسی و نان سرخ شده
    مواد لازم:
    عدس سبز
    پیاز
    نمک و فلفل قرمز
    زرد چوبه
    ادویه کاری
    آب و روغن
    نان لواش
    طرز تهیه: اندازه مواد بسته به نظر و تعداد شماست. من یک و نیم پیمانه عدس را با مقداری آب پختم و در فاصله پختن عدس ۱ پیاز متوسط را ریز خرد کردم و با روغن کم و حرارت ملایم سرخ کردم.
    ۱ قاشق مربا خوری زردچوبه و ۱ قاشق غذا خوری پر ادویه کاری را در پیاز تفت دادم و در آخر عدس پخته را هم به آن اضافه کردم و نمک و فلفل را هم ریختم و بعد از اولین جوش حرارت را کم کردم تا مواد با هم پخته شوند و عدسی جا بیفتد.(حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه)
    در این فاصله نان ها را سرخ کردم و برای این که نان روغن زیاد نبرد اول کمی روغن در تابه بزرگی ریختم و خیلی سریع ۲ طرف نان را در روغن زدم و با حرارت متوسط سرخ کردم.
    نان سرخ کرده را حتما با این خوراک امتحان کنید مطمئنم خوشتان میاید.
    نکته: می توانید نان را هم قبل از سرخ کرن برش بزنید.
    http://khanjon.blogfa.com

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: عدسی



    عدس و با آب و نمک و فلفل و زردچوبه میزارم بپزه بعد پیاز داغی که با روغن زیتون سرخ شده بهش اضافه میکنم و سیب زمینی نگینی خوردشده

  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    Re: عدسی

    با تشکر از دستورات خوب دوستان درباره پخت عدسی لا زم دیدم نکته ای علمی از دیدگاه طب سنتی درباره عدس در این مبحث قرار بدم
    طب سنتی معتقد است که عدس طبیعتش سرده بهمین خاطر به کسانی که طبع سرد دارن توصیه میشه هنگام مصرف حتما از ادویه جات با طبع گرم مانند(زیره-آویشن-رازیانه-برگ بو -پونه کوهی-جوز هندی-خردل-دارچین-زنجبیل)استفاده کنند.من جزوه ای در موردطبع حبوبات وغلات و...دارم اگر جایگاهی در این بخش دارد به من اطلاع دهید تا در اختیار دوستان قرار دهم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 31 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما