نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree809Likes

موضوع: عدسی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 247
صفحه 3 از 31 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17

    Re: عدسی

    من ، دو سه تا نکته در مورد عدسی بگم که عدسی رو خیلی خوشمزه تر می کنه،...شاید هم خودتون بدونین ولی به هر حال...
    عدسی با عدسهای ریز خیــــــــــــــــــلی خوشمزه تر میشه....پاک کردنش سخته ولی مزه اش واقعا با عدس معمولی فرق می کنه...من توی عدسی قبل از سرو ، یه کم کره ، یه کم پیاز داغ و کمی آبلیمو یا آب نارنج تازه می ریزم که تو مزه اش خیلی تا ثیر داره .
    زن عموم عدسی رو یه جور درست می کنه که خیــــــــــــلی خوشمزه میشه ولی شکلش دیگه خیلی شبیه عدسی نیست ولی خب خوشمزه است...عدس رو با یه مشت لوبیا چیتی و کمی رب و ادویه می پزه . مسلما عدسا یه کم له می شن ولی فکر کنم اگه درست کنین خوشتون بیاد.
    من یه بار با خامه درست کردم(مثل هتل داریوش کیش) ولی مدلی که خودم درست می کنم رو بیشتر دوست داشتم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: عدسی

    سلام

    اجازه هست منم یه چیزی بگم.. من دارم یه کلاس طب سنتی می رم که در مورد طبع های انسان و اخلاط اربعه حرف می زنه ...

    در واقع داریم کتاب قانون در طب بوعلی سینا رو می خونیم .. بحثش خیلی گسترده است و مطمئنم این تاپیک هم جاش نیست اما از اونجایی که دوست دارم از چیزهایی که یاد می گیرم و خدا جلوی راهم قرار می ده به دیگران هم یاد بدهم تا راه های جدیدی بازم رو به روم قرار بگیره تا دیدم این تاپیک بالا اومده گفتم بگم ...

    البته من همیشه مقاله های طب مدرن می خوندم و خیلییییییییییییی اتفاقی طب سنتی تو زندگیم وارد شد اونم از طریق یه فوق تخصص قلب که خودش هیچ داروی شیمیایی مصرف نمی کنه .. می دونم خیلی از طبیبان مدرن طبع ها رو رد می کنن اما نمی دونم چرا احساس می کنم که درسته .. البته فعلا در حد یه مبتدی بیشتر دارم یاد می گیرم بدون هیچ قضاوت و تعصبی در مورد درستی یا نادرستیش...



    در طب سنتی اصطلاحی وجود داره به نام مصلح :

    منظور از مصلح، نوعي ماده غذايي يا گياه دارويي است که مصرف آن همراه غذاي موردنظر، در اصلاح و تعديل عوارض جانبي احتمالي آن غذا موثر خواهد بود و در ضمن، هضم غذا را بهتر *کرده و خواص، فوايد، جذب و اثرگذاري آن را در بدن بيشتر خواهد کرد...

    همه این ها رو گفتم که بگم ...

    بهتره در پخت عدسی از زیره استفاده بشه و در پایان پخت به اون گلپر و آویشن بزنید ... مزه اش هم با عدسی واقعا خوشمزه میشههه .. کافیه امتحان کنید ...

    به عدس پلو هم زیره بزنید ... در قدیم تمام این مصلح ها رعایت میشده که متاسفانه با گذشت زمان به فراموشی سپرده شدن...

    البته این بیشتر برای طبع های سرد کاربرد داره که چون حدود 80% مردم زمین دارای طبع سرد هستند .. گفتم که این مطلب رو اینجا بنویسم...
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۵
    محل سکونت
    گلستان
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: عدسی

    من سوپو پختم.حالا مرحله به مرحله همراه با عکس براتون توضیح میدم:

    اول تقریبا دو سه قاشق روغن مایع تو قابلمه بریزید و بعد 250 گرم چرخکرده رو بهش اضافه کنید




    کمی تفت بدید و پیاز رو بریزید وکمی فلفل روش



    وقتی پیازها کمی طلایی شد 500 گرم عدسی که شسته بودید رو اضافه کنید و یه تفت کوشولو بدید



    حالا هم نوبت آب ولرم و نمکه (آب رو به اندازه ای بریزید که پس از پختن عدس برای پختن ماکارونی هم کافی باشه.)



    بعد از اینکه عدس پخت، ماکارونی صدفی (تقریبا 300 گرم)رو می ریزیم



    حالا بگذارید تا ماکارونیها خوب بپزند و اندازه شون تقریبا سه برابر بشه و کلا آب غذا کشیده بشه. مثل عکس زیر



    حالا 3-4 حبه سیر را رنده کنید و روش 4-5 ملاقه ماست بریزید و با هم مخلوط کنید. اجاق رو خاموش کنید و غذا رو تو ظرف سرو بکشید و مخلوط ماست رو روش بریزید.







    نوش جان.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعي کن مثل خورشيد زياد نور ندي چون همه ازنورت استفاده مي کنن ولي اصلا نگات نمي کنن؛ سعي کن مثل ستاره کم نور بدي تا همه تو خلوت شباشون دنبالت بگردن

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    31
    پسند کرده
    0

    Re: عدسی

    من اول پیاز رو کمی تو روغن تفت میدم بعد 2 تا از قرص های مرغ یا گوشت اضافه میکنم بهش و بعد هم آب و عدس رو میریزم بعد از اینکه عدس کاملا پخت تقریبا اواخر کار بهش ادویه خورشتی میزنم!اینقدر خانواده استقبال کردن که حد نداره(کلی و نصفی خود شیفتگی )خیلی خوش طعم میشه!

    راستی نمک هم به خاطر قرص مرغ اصلا نمی زنم چون خیلی شور میشه دیگه!
    فاصله مون یه دنیاست ، پس انتها نداره!ما مال ِ هم نمی شیم ، تو روز ُ من *Setareh*!

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    485
    پسند کرده
    0

    Re: عدسی

    این هم عدسی من
    اول عدسو میذارم بپزه یک ساعت که گذشت سیب زمینیو که نگینی خرد کردم می ریزم توش بعد پیازو نگینی خرد می کنم تفت میدم میریزم توی عدسی با نمک فلفل سیاه و کمی قرمز رب گوجه فرنگی و کمی هم سس تند گوجه خیلی خوشمزه میشه.

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,090
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    3388
    پسند کرده
    1700

    Re: عدسی

    عدس رو با یه پیاز درسته پختم و بعد که پخت پیاز رو با گوشت کوب برقی له کردم و پازداغ و روغن زیتون ریختم توش و با سیب زمینی سرخ شده در ماکروویو و دارچین تزیین!!!!!!!!!! کردم.



  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: عدسی

    عدسي ما:
    من براي 2 غنجان عدس يك سيب زميني متوسط خام رنده شده اضافه ميكن و ميذارم بپزه
    نيم پز كه شد يه سيب زميني متوسط ديگه رو توش خرد ميكنم
    نزديك برداشتن توش پياز داغ زرد چوبه دار /نمك/فلفل سياه/و هر ادويه ديگه كه اون موقع هوسم باشه مثل دارچين يا زيره يا... ميريزم حدود 10 دقيقه ميزارم جا بيفته
    اين دفعه مثل شيدا جون داخلش آبليمو هم ريختم اما هميشه سر سفره اضافه ميكرديم.

    اگه سرماخورده باشيم پياز داغ و ادويه ها حذف ميشه.

    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    206
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    69
    پسند کرده
    0

    Re: عدسی

    عدسی با ماکارونی فرمی
    اول پیاز نگینی رو تفت می دهیم و به آن زردچوبه می زنیم.
    بعدش یک یا دو عدد عصاره مرغ به آن اضافه میکنیم.
    عدس رو که چند ساعت خیس کردیم، به آن اضافه می کنیم. یه تفت الکی می دهیم در حد یک دقیقه یا حتی کمتر. بعد آب رو اضافه می کنیم و میذاریم عدس ها پخته بشن.
    20 دقیقه قبل از سرو، ماکارونی های فرمی رو اضافه می کنیم. لازم نیست آبکش کنیم.
    خیلی خوش طعم و خوش خوراکه. مخصوصا بچه ها به هوای ماکارونی خوب می خورنش.
    من این بار از این ماکارونی های خیلی ریز "مک" که روش نوشته "مخصوص سوپ " استفاده کردم.

    تو برگ به آب انداز
    کوچک مشمار آن را
    شاید که نجات افتد
    زنبور غریقی را...

صفحه 3 از 31 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما