نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree809Likes

موضوع: عدسی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 247
صفحه 2 از 31 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    140
    پسند کرده
    0

    Re: عدسی

    سلام دوستان من عدسی را به این صورت درست می کنم که :
    ابتدا در حدود یک ونیم لیوان عدس را پاک کرده شسته ودر ظرفی می ریزم سپس برای یک و نیم لیوان عدس یک الی دو عدد سیب زمینی را پاک کرده و چهار قاچ کرده و بدان اضافه کرده و با مقدار کافی آب و نمک می گذارم تا بپزد تا زمانی که این مواد پخته شود سه عدد پیاز را پاک و خرد کرده و در روغن سرخ میکنم سپس بدان چند حبه سیر خرد شده اضافه کرده و تفت می دهم و بعد به آن زرد چوبه فلفل (ترجیحا فلفل قرمز) در حدود یک قاشق الی 1.5 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت داده تا خوش رنگ شود بعد از این که عدسها پخت سیب زمینی ها را از آن جدا کرده و می کوبم و مقدار خیلی کم هم عدسها را با گوشت کوب برقی می کوبم و همه مواد را با یک دیگر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده تا عدسی جا بیافتد
    نکته قابل ذکر این است که رب را در حدی اضافه باید کرد که رنگ عدسی مقداری به نارنجی بزند نه قرمزی
    اگر در انتهای پخت دوست داشتید کمی در حد خوش عطر شدن بدان روغن کرمانشاهی اضافه کنید بسیار لذیذ خواهد شد امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید انشاالله در فرصت مناسب عکس این غذا را می گذارم
    ناگهان چه زود دیر می شود

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۸
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: عدسی

    من یه مدل عدسی( البته شاید اسم دیگه ای داشته باشه که من نمیدونم ) از دوستم یاد گرفتم درست میکنم فوق العاده میشه ما که خیلی دوست داریم ابتدا پیاز و سیر رو تفت میدم یه کوچولو رب میریزم بعد عدس رو میریزم بعد یه مقدار اسفناج خرد ( درشت خرد شده ) اضافه میکنم و آب به مقدار کافی میریزم و میزارم تا جا بیفته نمک و فلفل قرمز و آبلیمو هم میریزم محشر میشه
    خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری

  3. #11

    Re: عدسی



    با همون دستور قبلی
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21273
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: عدسی

    منم بگم چجوری درست میکنم.اگه نگم دق میکنم

    وقتی عدسم نیم پز شد بهش هویج نگینی خرد شده اضافه میکنم و همینطور پیاز داغ.بعد از پخت ایندو باهم نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه میزنم.بعد آبغوره اضافه میکنم و مزه اش رو میچشم که مزه اش میزون بشه.در پایان کمی گشنیز خرد شده میریزم و شعله رو خاموش میکم.من معمولا سبزی توی آش و سوپ رو دوست دارم که نیمه پخته باشه.تازگی اونهارو بیشتر میپسندم.به خصوص توی سوپها و همین عدسی.
    یه وقتهایی هم برای اینکه کمی آبش لعاب داشته باشه سیب زمینی نگینی میریزم و میذارم باهم بپزه.طوری که تقریبا سیب زمینی له بشه.
    اگر کسی اهل مزه های ترش باشه مطمئنم ازاین روش خوشش میاد.

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۱۴ در ساعت ۰۸:۲۰ بعد از ظهر


  5. #13
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: عدسی

    عدسیهای من هم خیلی ساده هستند و چیز خاصی ندارند .
    یک لیوان عدس رو میگذارم بپزه با نمک و فلفل و تو آبش یه دونه استاک مرغ هم میریزم که خوشمزه تر بشه . وقتی تقریبا پخته بود یه سیب زمینی بزرگ خام رو نگینی خرد می کنم و بهش اضافه می کنم . همراه با پیاز داغ و زردچوبه .
    یه وقتایی که می بینم لعابش کمه یکم آرد رو تو کره یا روغن زیتون تفت میدم و با یکم از آب عدسی مخلوط و یکدستش می کنم و به غذا اضافه می کنم .
    این دفعه هم که سیب زمینی کم داشتم و بکم لعابش کم بود و من هم حال آرد تفت دادن نداشتم توش مثل نوشین ورمیشل ریختم و کلی لذت بردم :)))
    اواخر پخت هم یه عالمه آبلیمو اضافه می کنم .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    479
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    368
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    Re: عدسی



    منم اينبار مثل نوشين جون از ورميشل و سيب زميني استفاده كردم اما چون شنبليله نداشتم كمي برگ كرفس خشك شده ريختم و براي لعابشم كمي از سيب زميني ها رو بعد از پختشون له كردمو دوباره ريختم توي عدسي.
    ما كه پسنديديم
    ممنون نوشين جون
    زن بودن کار مشکلی است

  7. #15
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21273
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: عدسی

    عدسی به روش نوشین عزیز

    خیییلی خوشمزه بود.ممنون



  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۵
    محل سکونت
    گلستان
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: عدسی

    سلام خانومهای گل.سوپی که میخوام دستورشو براتون بذارم،عدسی نیست ولی توش عدش داره.مقدار موادشم بستگی به ذائقه و ظرفی که توش می پذیدش داره.ولی واقعا خوشمزه است.من از این مقادیر استفاده می کنم:
    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده:250 گرم
    پیاز:یک عدد متوسط
    عدس:500 گرم
    ماکارونی صدفی:250 گرم
    سیر:3 حبه
    ماست:3 لیوان
    نمک و فلفل :به مقدار لازم
    روغن مایع:کمی

    طرز تهیه:
    ابتدا عدس را بشویید و بگذارید کنار.بعد درون قابلمه روغن خیلی کمی بریزید[تقریبا دو قاشق غذاخوری]،حالا گوشتو بریزید و کمی تفت بدید و بلافاصله پیازی که نگینی خرد کردید را اضافه کنید.کمی فلفل بریزید،وقتی پیازها طلایی شدن عدسها را بریزید یه تفت کوچیک بدید و سریع آب ولرم رو به قابلمه اضافه کنید.[آب باید به اندازه ای باشد که پس از پختن عدسها،برای پختن ماکارونی هم کافی باشد].پس از اینکه عدسها پختند ماکارونی را اضافه کنید.ماکارونیها باید آنقدر بپزند که اندازه آنها دو برابر شده و آب اضافی در قابلمه باقی نماند.[یعنی مانند حلیم شود].ماست را با چنگال زده و سیر را در آن رنده کنید.اجاق را خاموش کرده مخلوط ماست و سیر را اضافه کنید.نوش جان.

    نکته:

    1.می تونید مقدار مواد را ،بسته به ذائقه تون،تغییر دهید.
    2.بگذارید آب غذا کاملا کشیده بشه بعد ماستتون رو اضافه کنید.
    سعي کن مثل خورشيد زياد نور ندي چون همه ازنورت استفاده مي کنن ولي اصلا نگات نمي کنن؛ سعي کن مثل ستاره کم نور بدي تا همه تو خلوت شباشون دنبالت بگردن

صفحه 2 از 31 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما