رسانه مامی سایت
عضو طلایی خانواده مامی سایت کلوب های مامی سایت
بازارچه کالای دست دوم رسانه مامی سایت
Like Tree41Likes

موضوع: شيريني بهشتي

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 34
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    47
    پسند کرده
    0

    شيريني بهشتي

    شيريني بهشتي
    مواد لازم :*آرد :* يك پيمانه - پودر شكر: 1 و 4/1 پيمانه - روغن جامد :*يك پيمانه - وانيل :*4/1 قاشق چايخوري
    طرز تهيه :*در ابتدا روغن جامد را روي حرارت ملايم گذاشته تا ذوب شود سپس يك پيمانه از اين روغن را برداشته ، داخل يخچال گذاشته تا سفت و جامد شود در ظرفي شكر و وانيل و اين روغن سفت شده را ريخته و با هم زن برقي آنقدر مي زنيم تا رنگ آن عوض شود . بعد آردي كه از قبل الك كرده ايم به آن اضافه مي كنيم ، كمي با هم زن مي زنيم تا مخل.ط شود . مايه ي شيريني ما حاضر است. اگر بخواهيم آن را برنگ كاكائويي در آوريم اين مايه را نصف كرده و به آن كاكائو اضافه مي كنيم . فر را با درجه حرارت 180 درجه روشن كرده تا گرم شود . اين مايي را درون قيف ريخته و با ماسوره ي شكوفه درون سيني فر ريخته و روي آن را مي توانيم با پور پسته تزيين كنيم و به مدت 20 دقيقه داخل فر بگذاريم.
    توجه :*شكر حتماً بايستي پودر شود . مي توان از نوع زعفراني و يا زنجبيلي هم درست كرد.
    و اينهم دست پخت من






    " من راز دريا را را با تفكر در يك قطره شبنم كشف كردم"
    (جبران خليل جبران)

  2. وصال شاپ
  3. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    460
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    107
    پسند کرده
    0

    Re: شيريني بهشتي

    میشه بجای روغن جامد از کره استفاده کرد؟
    من قیف و ماسوره ندارم اما خیلی دوست دارم از این شیرینی درست کنم میشه راهنماییم کنید که بجاش از چی میتونم استفاده کنم؟


    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    با اجازه ی عهدیه جون، تبسم جون مایه ی شیرینی بهشتی یکم سفته و نمیشه گقت که میتونی با قیف کاغذ روغنی یا پلاستیک درست کنی! مگر اینکه یکم مایه تو شلتر بگیری! شکوفه زدنش مهم نیست اگه سری شکوفه نداری ولی تو قیف ریختن خیلی کارو راحت تر میکنه، شاید با قیف کاغذی و بسختی بتونی !!!

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

  4. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    387
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    77
    پسند کرده
    0

    Re: شيريني بهشتي

    من که دپرس شدم باز . موادم و دستورم از این قرار بود: آرد 1و نیم پیمانه + پودر قند 1 پیمانه + روغن جامد 1 پیمانه / وانیل 4/1 قاشق چایخوری .
    روغن جامد من توی کابینه و تقریبا میشه گفت شل و نیمه جامده مارک لادن هم هست (نمیدونم همه روغن های جامد همینطوریه یا این واقعا نیمه جامده چون هیچ جاش ننوشته )
    روغن رو اول آب کردم بعد گذاشتم توی یخچال بست . بعد با پودر قند و وانیل مخلوط کردم و با همزن زدم (تقریبا 5 دقیقه فکر کنم) بعد آرد رو کم کم اضافه کردم و با همزن زدم تا یه مایع نه شل و نه صفت به دست آوردم . ریختم توی قیف و به راحتی شکوفه زدم . گذاشتم توی فر اما... چشمتون روز بد نبینه ، همه شیرینی ها باز شد و به هم چسبید و انگار نه انگار که یه موقعی شکوفه بودن اینا و بعد از پخت با اعصاب خوردی فراوان راهی ... ( هم شکل خوبی نداشت هم بوی روغن میداد )مثل پولکی شده بود نازک و اصلا نمیشد برش داشت .
    لطفا به من بگین چرا این طوری شده بود ؟ ممنون
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  5. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    47
    پسند کرده
    0

    Re: شيريني بهشتي

    mamanhoomani جون . ممنونم از لطف شما. من دستور شیرینی بهشتی رو از روزنامه شهرمون که نویسنده اش یکی از شیرینی پزهای معروف شهرمون هست درست کردم. و با اینکه بار اولم بود ولی خیلی راضی بودم . چون تعداد مهمونام زیاد بودن یک بار ساده درست کردم و یکبار هم کاکائویی. ماندگاری این شیرینی خیلی زیاده ولی مزه ی کاکائوئی آن خیلی بهتر مزه ی ساده اش است. عزیزم فکی می کنم علت چسبندگی و باز شدن شکوفه های شیرینی شما مربوط به روغنش باشه. آخه منهم وقتی بار دوم می خواستم نوع کاکائویی اون رو درست کنم روغنش رو بیشتر کردم و شکوفه های منهم جالت اولیه شون رو از دست دادن.
    باز هم امری بود در خدمتم.
    " من راز دريا را را با تفكر در يك قطره شبنم كشف كردم"
    (جبران خليل جبران)

  6. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    387
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    77
    پسند کرده
    0

    Re: شيريني بهشتي

    شیرینی بهشتی من با دستور عهدیه جونی که خوشمزه هم بود اما باز هم یکم وا رفت . اما نسبت به دفعه های قبل خیلی موفقیت آمیز بود .
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  7. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: شيريني بهشتي

    نقل قول نوشته اصلی توسط lily2010
    سلام به جای روغن جامد میشه کره یا مارگارین به کار برد یا نه؟اگه میشه اندازش چقد باید باشه؟من اینجا روغن جامد پیدا نکردم راستش یکی دوبار هم با کره پختم والی سفت شد و باز شد یعنی خطهای خوشگلی که باید روش باشه بخاطر قیف زدن نموند روش نمیدونم چیکار کنم از طرفی عاشق این شیرینی هستم و میخوام خودم درست کنم .خواهش میکنم راهنمایی کنید.
    دوست عزیز
    معمولاً و اکیداً در شیرینی های سنتی از کره و مارگارین استفاده نمی شود.
    دوستان خارج از ایران بیشتر می توانند راهنماییتان کنند در مورد محل خرید روغن اما تا جائیکه می دانم روغن جامدی که آنجا استفاده می شود به گی معروف است که به اصطلاح یک روغن حیوانی است.
    ghee
    موفق باشید

  8. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۳
    نوشته ها
    430
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    90
    پسند کرده
    0

    Re: شيريني بهشتي

    lily جون روغن صاف قنادی یا شورتنیگ رو اونجا میتونی با این اسامی پیدا کنید:

    "Pflanzenfett" or "Bratfett"

    Palmin or Biskin
    Whoever is happy will make others happy

  9. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    1

    Re: شيريني بهشتي

    سلام..من این شیرینی را خیلی دوست دارم اما تا حالا هر وقت درست کردم وقتی میخورم بعداز قورت دادن کامل یعنی وقتی آخرین تکه دردهانم آب میشه وقورت میدم یه کوچولواحساس تلخی میکنم ،نمیدانم چرا؛البته بادستور اینجا نیست مواد هم مثل همین موادیه که اینحا نوشته شده؛ لطفا راهنمایی کنید مرسی

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    نکته ها

    پخت بهتر ماکارونی


    1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

    2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.