رسانه مامی سایت
عضو طلایی خانواده مامی سایت کلوب های مامی سایت
بازارچه کالای دست دوم رسانه مامی سایت
Like Tree40Likes

موضوع: شيريني بهشتي

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 34
صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۲
    نوشته ها
    101
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: شيريني بهشتي

    شاید وانیلشو بیشتر از حد زدی
    " زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا انداخت "

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نرگس نرگسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    54
    پسند شده
    2233
    پسند کرده
    1324

    Re: شيريني بهشتي

    این شیرینی سمت چپی ها شیرینی بهشتیایه منه. خیلی خوشمزه بودن. توشون محلول زعفرون ریختم
    just GOD is love

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    2

    Re: شيريني بهشتي

    وای بچه ها من الان شیرینی بهشتی درست کردم
    نمیدونم چه جوری توصیفش کنم میخوام بریزمشون بیرون کسی متوجه نشه
    تورو خدا بهم بگید اشتباه چی بود
    دستور عهدیه جون بود به اضافه اینکه من دو سه تا قاشق آرد هم بیشتر اضافه کردم اما خمیر نرم و روغنی بود
    بعد از پخت یعنی الان هم احساس میکنم خیلی روغنیه و تو فر هم پهن شد و جای خطای ماسوره محو شد
    نمیدونم چکار کنم من آرد هم بیشتر اضافه کردم اما بازم خراب شد( روغنم روغن جامد بود که با دستور عهدیه جون ذوب کرد و دوباره جامد و در دمای محیط شروع به کار کردم)

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    66
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: شيريني بهشتي

    بطور کلی دلایل وا رفتن و پهن شدن شیرینی ها:
    برای پهن شدن شيرينی ، بايد دقت کنيد که نوع روغن مورد استفاده هم مهم است که مناسب برای شيرينی پزی باشدو از انواع خيلی شل نباشد ،
    سينی ای که شيرينی ها در آن چيده ميشود گرم نباشد ،
    اگر مقدار کره يا مارگارين شيرينی زياد است قبل از قرار دادن در فر نيم ساعت در يخچال قرار گيرد تا شکل خود را بهتر حفظ کنند،
    اگر جوش شيرين دستور بيش از حد باشد هم ممکن است منجر به پهن شدن شود جوش شيرين شيرينی را حالت مسطح تر و بيکینگ پادر پفی تر ميکند ،
    روغن صاف بجای کره يا مخلوط هر دو با هم به حفظ شکل شيرينی کمک ميکند،بعضی ها اعتقاد دارند اندازه تخم مرغ هم در پهن شدن شيرينی موثر است ،
    زيادی از حد چرب کردن سينی شيرينی هم در از دست دادن شکل مناسب مهم است،
    بيش از حد هم زدن شکر و کره ، حرارت نامناسب فر،نوع آرد،زيادی شکرو..... موثر است .

    برای شيرينی پهن تر :از کره استفاده کنين (جای روغن صاف)،يکی دو قاشق به مايعاتی مثل شيروخامه وآب اضافه کنين،از آرد قوی استفاده نکنيد،يکی دو قاشق شکر دستور رو افزايش بدين،اجازه بدين خمير در دمای محيط استراحت کنه
    برای شيرينی ای که کمتر پهن شه :از روغن صاف يا جامد جای کره يا مخلوط با آن استفاده کنين،از آرد کيک استفاده کنين ،شکر رو چند قاشق کمتر از دستور بريزين،بجای جوش شيرين از بيکينگ پودر استفاده کنين ، خمير را قبل از استفاده در يخچال استراحت بدين. اگر نياز به شل کردن خمير بود از تخم مرغ جای آب يا شير استفاده شود
    بـه فكر نــوازش دست هاي مني!
    بي آنكــه بداني ؛
    دلـــم است كــه تنهــا مانــده
    دست هايــم ، دو تاينــد.....!

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    101
    پسند کرده
    0

    Re: شيريني بهشتي

    من شیرینی بهشتی را با دستور عطیه جون درست کردم منتها با کمی تغیر
    ارد350گرم
    پودر قند 200
    روغن جامد ذوب شده که دوباره جامد شد 200 گرم
    وانیل
    کاکائو
    هل
    رنده پوست یک پرتقال ویک قطره اسانس پرتقال و یک قطره رنگ خوراکی نارنجی
    من در سه رنگ و سه طمع درست کردم
    نکته اگر می خواهید با ماسوره شکوفه بزنید 350 گرم ارد ولی اگر می خواهید تو دست گرد کنید و مهر بزنید 375گرم ارد بزنید

    روغن جامد +پودر قندباهمزن دقیقا 5 دقیقه با دور متوسط بزنید تا حسابی پوک شود بعد اسانسها تون اضافه کنید ویک کوچولو بزنید و ارد الک شده را اضافه کنید خیلی ورز ندهید ومدت 2 ساعت تو نایلون تو محیط استراحت بدین و بعد با چرخ گوشت چرخ کنید و یا مهر بزنید یا با ماسوره شکوفه داخل فر حرارت 170 مدت 20 دقیقه طبقه وسط
    این شیرینی معروف به شیرینی کلکی است که وقتی بر می دارید مقدار به دست شما می چسبه ولی داخل ان پوک است





    متاسفانه از پرتقالی هاش چیزی نمونده که عکس پختش بزارم از بس که خوشمزه بود فورا خورده شد
    نکته اینکه بعد از بیرون امدن از تو فر بزارید کاملا سرد شود بعد از سینی بر دارید
    صلی علی ال علی
    لعنت به دشمن علی



    http://sajede7.blogfa.com/

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    275
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    310
    پسند کرده
    1277

    Re: شيريني بهشتي

    شیرینی بهشتی من با دستور خانم جمشیدیان خوب بود




    http://lovesepehr.blogfa.com خوشحال میشم بهم سر بزنید

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    كرج-
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    196
    پسند کرده
    21

    Re: شيريني بهشتي

    من از روغن قنادي استفاده كردم شيرينيم بوي روغن ميداد ايندفعه مقداري كره اضافه ميكنم

    خنده بزرگترين سلاح در مبارزه زندگي است (اناتول فرانس)

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: شيريني بهشتي

    سلام عزیزا من این شیرینی رو درست کردم یک مشکلی هست چرا برای من سفته یکم وقتی پخت؟
    من از روغن صاف استفاده کردم و مایع که وا نره وا نرفتا اما بافتش سفته مطمينم یک جا کار اشتباهه الان خمیرا تو یخچال گذاشتم به نظرتون مشکل کارم کجاست؟

    قبل از این ک بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی، کفشهای من را بپوش و در راه من قدم بزن ...

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • وصال شاپ
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    نکته ها

    پخت بهتر ماکارونی


    1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

    2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.