نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree7Likes
  • 1 Post By سامره
  • 1 Post By سامره
  • 2 Post By سامره
  • 3 Post By اسمان20

موضوع: نون قندی

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7053
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    نون قندی

    این شیرینی یکی از شیرینی های سنتی شهر ساوه ست که توی تمام مراسما و اعیاد از جمله عید نوروز درست می کنن و از مهمونا با این شیرینی پذیرایی میشه،حالا اگه داخل خمیر این شیرینی مواد میانی (گردو،شکر،دارچین) بریزن بهش میگن نون قندی (که مثل قطاب پیچیده میشه) و اگه خمیر و بدون مواد میانی قالب بزنن بهش میگن نون ماستی! حالا چرا نمی دونم! دستورشو از مادر شوهرم گرفتم!به این صورت!(تجربه های خودمم می نویسم)

    موادلازم:
    تخم مرغ یک پیمانه (هر پیمانه ای فقط تمام مواد با همان اندازه زده شود)
    شکر یک پیمانه
    ماست یک پیمانه
    روغن جامد یک پیمانه
    آرد به میزان لازم
    حال به ازای هر 3 کیلو آرد:
    وانیل 1 شیشه کوچک = 3 گرم
    بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
    خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    تخم مرغ و شکر و ماست را با هم زده تا شکر آب شده و مخلوط کرم رنگ گردد، روغن را داغ کرده و ولرم شده ی آن را به این مخلوط اضافه می کنیم. خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و سپس بیکینگ پودر و وانیل را اضافه می کنیم،حال آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر لطیفی بدست آید،به خمیر نیم ساعت استراحت می دهیم (بیشتر بدید چون من اذیت شدم!) و سپس به شکل قطاب مواد داخلش ریخته و می پیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم و یا به شکل ماه (به هرشکلی میتونین ولی من اینجا فقط به شکل ماه دیدم!)قالب میزنین و می سرخین.(من توی مواد میانیم یکم جوز هندی هم رنده می کنم) بعد شیرینی ها رو توی پودر قند میغلطونیم و نوش جان میکنیم.

    حالا من امتحانش کردم و برای اینکه دستورش راحت تر شه به زیر رسیدم (اما اولش به خدا رسیدم!)
    موادلازم:
    تخم مرغ یک پیمانه = 5 عدد تقریبا درشت
    شکر یک پیمانه = 200 گرم (کمترم بریزید مهم نیست چون با پودر قند سرو میشه)
    ماست یک پیمانه =260 گرم
    روغن جامد یک پیمانه = من کره ریختم که شد 210 گرم
    آرد 850 گرم (5 پیمانه و نیم)
    وانیل کمی
    بیکینگ پودر 2/1 قاشق چ
    خمیر مایه 2/1 قاشق چ
    پ ن 1: خمیر مایه و bp رو پر بردارید.
    پ ن 2: خمیرش بسیار لطیف و روغنیه سعی کنید برای باز کردنش و کلا ورز دادنش از آرد زیادی استفاده نکنید چون دیگه سفت میشه و تردی و پفی اصلی شیرینی رو نخواهد داشت.

    اینم به روایت تصویر













    بعد استراحت!






    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ در ساعت ۰۷:۱۲ بعد از ظهر
    maman_mahya این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. #2
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7053
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: نون قندی















    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  3. #3
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7053
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: نون قندی













    کیجا این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #4
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7053
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: نون قندی

    اینم نون ماستی عزیز (همون که خالی از سکنه ست :) در غیر اینصورت میشه نون قندی) واسه یلدا


    پس از پودر قند آرایی





    دفعه قبل که از سرخیده ش عکسیدم دیگه آخرای مهمونی مادر همسری بود و اونم قرار بود شوهر داده بشه و در واقع چپل چلاغاش مونده بود که من سریع عکسیده بودم ولی شکل واقعیش اینیه که الان گذاشتم
    کیجا و vanoosheh این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    703
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    367
    پسند کرده
    73

    Re: نون قندی

    خیلی باید خوشمزه باشه ولی برا سرخ کردنش چقدر روغن می خواد ؟ میشه تو فر گذاشت تا بپزه ؟ آخه من با سرخ کردن زیاد مشکل دارم
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0
    سلام این نون قندی راوقتی ده یازده ساله بودم میپختم الان که دیدم برا م خاطرش زنده شد
    سامره, vanoosheh و marie این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما