موضوع: نون قندی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
-
۱۳۸۹/۰۳/۲۶, ۰۳:۵۰ بعد از ظهر #1مدیر انجمن
- سامره صفری
- محل سکونت اهل رشت-ساکن ساو
- نوشته ها 2,207
- میزان امتیاز
- 244
- پسند شده
- 7053
- پسند کرده
- 3915
عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
نون قندی
این شیرینی یکی از شیرینی های سنتی شهر ساوه ست که توی تمام مراسما و اعیاد از جمله عید نوروز درست می کنن و از مهمونا با این شیرینی پذیرایی میشه،حالا اگه داخل خمیر این شیرینی مواد میانی (گردو،شکر،دارچین) بریزن بهش میگن نون قندی (که مثل قطاب پیچیده میشه) و اگه خمیر و بدون مواد میانی قالب بزنن بهش میگن نون ماستی! حالا چرا نمی دونم! دستورشو از مادر شوهرم گرفتم!به این صورت!(تجربه های خودمم می نویسم)
موادلازم:
تخم مرغ یک پیمانه (هر پیمانه ای فقط تمام مواد با همان اندازه زده شود)
شکر یک پیمانه
ماست یک پیمانه
روغن جامد یک پیمانه
آرد به میزان لازم
حال به ازای هر 3 کیلو آرد:
وانیل 1 شیشه کوچک = 3 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و ماست را با هم زده تا شکر آب شده و مخلوط کرم رنگ گردد، روغن را داغ کرده و ولرم شده ی آن را به این مخلوط اضافه می کنیم. خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و سپس بیکینگ پودر و وانیل را اضافه می کنیم،حال آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر لطیفی بدست آید،به خمیر نیم ساعت استراحت می دهیم (بیشتر بدید چون من اذیت شدم!) و سپس به شکل قطاب مواد داخلش ریخته و می پیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم و یا به شکل ماه (به هرشکلی میتونین ولی من اینجا فقط به شکل ماه دیدم!)قالب میزنین و می سرخین.(من توی مواد میانیم یکم جوز هندی هم رنده می کنم) بعد شیرینی ها رو توی پودر قند میغلطونیم و نوش جان میکنیم.
حالا من امتحانش کردم و برای اینکه دستورش راحت تر شه به زیر رسیدم (اما اولش به خدا رسیدم!)
موادلازم:
تخم مرغ یک پیمانه = 5 عدد تقریبا درشت
شکر یک پیمانه = 200 گرم (کمترم بریزید مهم نیست چون با پودر قند سرو میشه)
ماست یک پیمانه =260 گرم
روغن جامد یک پیمانه = من کره ریختم که شد 210 گرم
آرد 850 گرم (5 پیمانه و نیم)
وانیل کمی
بیکینگ پودر 2/1 قاشق چ
خمیر مایه 2/1 قاشق چ
پ ن 1: خمیر مایه و bp رو پر بردارید.
پ ن 2: خمیرش بسیار لطیف و روغنیه سعی کنید برای باز کردنش و کلا ورز دادنش از آرد زیادی استفاده نکنید چون دیگه سفت میشه و تردی و پفی اصلی شیرینی رو نخواهد داشت.
اینم به روایت تصویرویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ در ساعت ۰۷:۱۲ بعد از ظهر
هرکه خود داند
و
خدای دلش،
که چه دردی ست
در کجای دلش ...
#هواى_حوا
-
۱۳۹۰/۱۰/۱۳, ۰۴:۲۰ بعد از ظهر #2
-
۱۳۹۰/۱۰/۱۳, ۰۴:۲۱ بعد از ظهر #3
-
۱۳۹۰/۱۰/۱۳, ۰۴:۲۶ بعد از ظهر #4مدیر انجمن
- سامره صفری
- محل سکونت اهل رشت-ساکن ساو
- نوشته ها 2,207
- میزان امتیاز
- 244
- پسند شده
- 7053
- پسند کرده
- 3915
عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
Re: نون قندی
هرکه خود داند
و
خدای دلش،
که چه دردی ست
در کجای دلش ...
#هواى_حوا
-
۱۳۹۱/۰۸/۰۸, ۰۸:۲۸ بعد از ظهر #5عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 703
- کالاهای من
- 4
- میزان امتیاز
- 2
- پسند شده
- 367
- پسند کرده
- 73
عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹Re: نون قندی
خیلی باید خوشمزه باشه ولی برا سرخ کردنش چقدر روغن می خواد ؟ میشه تو فر گذاشت تا بپزه ؟ آخه من با سرخ کردن زیاد مشکل دارم
پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
-
۱۳۹۲/۰۶/۱۹, ۱۰:۵۹ قبل از ظهر #6عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 1
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 3
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۹سلام این نون قندی راوقتی ده یازده ساله بودم میپختم الان که دیدم برا م خاطرش زنده شد
طراحی سایت تخصصی و برسی اصول لازم برای انجام آن ...
رفع مشکلات کامپیوتری شما