نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree609Likes

موضوع: جوجه كنجدي

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 86
صفحه 5 از 11 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کیجا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    1417
    پسند کرده
    4439

    Re: جوجه كنجدي

    من یه سوال دارم
    خیلی غذای خوب و شیکی هست ولی با روغن چی کار میکنین؟ نون تست هرچی روغنه که میگیره به خودش. با دستمال هم نمیشه روغنش رو پس کشید:( کمممممممممممک من این مشکل رو با کوکو مجلسی هم دارم(کوکو با نون)
    حلیم مهمان امام
    حسین
     
    یا رب !
    روا مدار گدا معتبرشود؛گر معتبرشود ز خدا بی خبر شود

    حجره خورشیدتویی خانه ناهید تویی روضهٔ امید تویی راه ده ای یار مرا

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهتا آ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    197

    Re: جوجه كنجدي

    نقل قول نوشته اصلی توسط کیجا
    من یه سوال دارم
    خیلی غذای خوب و شیکی هست ولی با روغن چی کار میکنین؟ نون تست هرچی روغنه که میگیره به خودش. با دستمال هم نمیشه روغنش رو پس کشید:( کمممممممممممک من این مشکل رو با کوکو مجلسی هم دارم(کوکو با نون)

    عزیزم ، من میدونی چیکار میکنم؟ اول که میخوام سرخشون کنم ، یکم خیلی کم روغن میریزم و چندتای اول که سرخ میشه ، تقریبا همه روغنو به خودشون میگیرن ، اما واسه بعدیاش دیگه روغن نمیریزم و همینجوری تو ماهیتابه سرخ میشن ، باید سریع برداری تا نسوزن ، اگه دیدی خیلی خیلی دیگه بی روغن داره میشه ، یکم بریز
    faranbanoo این نوشته را پسندیده.
    با ما چه کرد عشق؟
    پرسیدم و خندیدی
    پاسخت پیچیده تر کرد این معما را .....

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهتا آ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    197

    Re: جوجه كنجدي

    نقل قول نوشته اصلی توسط آسابانو
    خانوما غذایه چربیه؟
    میشه توی فر درستش کرد؟؟؟؟
    غذای چرب؟؟؟ بستگی به میزان روغنی داره که مصرف میکنید ، تو پست قبلی توضیح دادم من چطور درست میکنم ، واسه همین خیلی چرب نمیشه.
    تو فر درست نکردم تاحالا ، اما فکر کنم بشه ، ولی باید برای طلایی شدن روی مرغ ، شعله ی بالایی فر رو هم روشن کرد
    با ما چه کرد عشق؟
    پرسیدم و خندیدی
    پاسخت پیچیده تر کرد این معما را .....

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    784
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    169
    پسند کرده
    121

    Re: جوجه كنجدي

    من فقط طرف کنجد دارش رو سرخ میکنم وفقط یه ذره روغن میریزم اصلاچرب نمیشه وخیلی هم لذیذه
    azmil, Andrew و karena این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#31859b]حتی در بن بست ها هم راه اسمان باز است باید پروازرا بلد بود![/HIGHLIGHT]

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1057
    پسند کرده
    832
    جوجه كنجدي من:



    من دو روز پشت سر هم مهمون داشتم كه هر دو روز جوجه كنجدي هم سر ميز گذاشتم.

    روز اول با سينه مرغ درست كردم . موقع سرخ كردن حجم قسمت مرغي تغيير چنداني نكرد و مزه اش هم خوب بود.

    روز دوم چون سينه مرغ نداشتم به ناچار با ران درست كردم.اين بار حجم قسمت مرغي كوچك شد و از لبه هاي نان فاصله گرفت ( كه توي عكس معلومه ) ولي در عوض به نظرم بسيار لذيذتر بود.
    faranbanoo, azmil, Andrew و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۶
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    1
    سلام منم این غذا رو خیلی دوست دارم

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۶
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    27
    خااانوم های هنرمند ما چرخ گوشتمون خرابِ .... راه دیگه ای نیست برای درست کردن این غذا ؟؟؟؟ نمی شه که این همه تعریف می کنید نخوریم ...ادم وسوسه می شه خب

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    294
    پسند کرده
    175
    سلام دوستان
    منم جوجه کنجدی زیاد درست میکنم مخصوصا برا پیک نیک خیلی عالیه و سه سوته هم تموم میشه سر سفره و بیرون
    اصلا هم چرب نمیشه از طرف کنجدی که بزارین سرخ بشه خیلی هم کم روغن بریزین که جذب نون نشه و حرارات رو کم کنید در اخر که همه تموم شدن در تابه که فقط چربه و روغن اضافی ته ظرف نمونده طرفهای دیگه(نون) رو بزارین کمی تردو کرانچی بشه
    مینو جان
    عزیز با هاون هم میتونی گوشت مرغ رو بکوبی باز کنی زیاد وقت گیر نیست و راحت گوشت مرغ نرم میشه
    آدریانا20, sepide56, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 11 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما