موضوع: پرده آشپزخونه
نمایش نتایج: از 41 به 46 از 46
-
۱۳۹۴/۰۴/۰۱, ۰۹:۳۲ قبل از ظهر #41
سلام دوست جونیا،منم یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین😘
پرده اشپزخونه منم زبراست.میشه شستشو دادش؟چون برای من رنگ زمینه اش سفیده بنظر خودم کثیفه😆
بازم تشکر از همتون.
-
۱۳۹۴/۰۴/۰۱, ۱۱:۳۶ قبل از ظهر #42عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 18
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 106
- پسند کرده
- 76
عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۱۷سلام مامان حدیث جون منزل نو مبارک /......واس پرده من فکر میکنم اگه سفید و بنفش (حالا هر طیفی از بنفش که به کابینتتون بیاد بیشتر کم رنگش مد نظره) انتخاب کنید بهتره چون اگه با توجه به ست وسایلتون رنگ انتخاب کنید رنگ کابینتتون خیلی بی هماهنگ بچشم میاد و تو ذوق میزنه.....اگرهم وقت داشته باشید وبتونید ی پارچه ای واس پرده پیدا کنید که هم ی رگه نارنجی توش باشه هم رنگ بنفش خیلی عالی میشه و شما تونستید با ی تیر دو نشون بزنید ......این نظر من بود تا شما چی دوست داشته باشید
-
۱۳۹۴/۰۴/۰۱, ۱۲:۵۵ بعد از ظهر #43عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت سرزمین اریایی
- نوشته ها 51
- میزان امتیاز
- 2
- پسند شده
- 86
- پسند کرده
- 51
عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۲۴سلام دوستان رنگ پرده ی اشپز خونم و با وسایلم ست کنم یا با رنگ کابینت هام ممنون میشم اگه نظر بدید
-
۱۳۹۴/۰۴/۰۱, ۰۱:۰۸ بعد از ظهر #44عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 43
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 28
- پسند کرده
- 8
-
۱۳۹۴/۰۴/۰۱, ۰۲:۱۴ بعد از ظهر #45
-
۱۳۹۶/۰۵/۱۴, ۰۹:۱۶ قبل از ظهر #46عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 168
- میزان امتیاز
- 44
- پسند شده
- 474
- پسند کرده
- 800
من برای اولین بار میخوام برای اشپزخونه پرده بدوزم و هیچ اطلاعی راجع به مدل و جنس مناسب ندارم
این توضیح هم بدم که در ضلعی که روبروی اوپن هست یک پنجره و یک در قرار داره که به مطبخ راه داره و این در و پنجره کاملا از پذیرایی معلوم میشه و یک پنجره هم در ضلع مجاور قرار داره ، درواقع باید برای دو تا پنجره و یک در پرده بدوزم
در ضمن اوپن هم پرده داره که با پرده های پذیرایی یکی هست
ممنون میشم دوستان با سلیقه راهنمایی کنندسرم را نه ظلم مي تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ،
سرم فقط براي بوسيدن دست هاي تو خم مي شود مادرم
графическая информация россия новая новости...
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی