رسانه مامی سایت
عضو طلایی خانواده مامی سایت کلوب های مامی سایت
بازارچه کالای دست دوم رسانه مامی سایت
Like Tree5087Likes

موضوع: آموزش تصویری عروسكهاي چيني

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 5257
صفحه 12 از 658 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۸
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: آموزش تصویری عروسكهاي چيني

    [quote=پرپرک][quote="Maria 3":48ylixif]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "پرپرک":48ylixif
    عزیزم اگر ناراحتتون کردم ببخشید
    اما من مدت ۸ ساله با همون نشاسته غذا درست می*کنم و تا به حال همه سالم هستیم و خمیرهام نیز شماره ۱ و عالی* هست و قبل از آن نیز از مربی* که یاد گرفتم هم ایشون سالیان سال بود که اینکار را میکرد در ایران و در خارج از کشور.و این خمیر در ایتالیا آمریکای جنوبی و.... هم درست می*شه با همان نشاسته ذرت... که ما از سوپر مارکت می*خریم
    من نمیدونم چه نو نشاسته*ای شما استفاده می*کنید نمیتونه نشاسته باشه و از اونجایی که من خیلی* وسواس دارم نسبت به مواد غذایی مطمئن باشید اگر شک کنم هیچوقت ریسک نمیکنم چون فقط زندگی* خودم نیست بلکه همینطور فرزندان و همسرم....
    [/quote:48ylixif]
    نه عزیزم ناراحت چرا
    میخواییم که به یه نتیجه برسیم
    راستش من هر وقت میخواستم برم بخرم همیشه از فروشگاهیی که لوازم گلسازی وقنادی داره میخریدم و هر وقت میگفتم نشاسته ذرت میخوام فروشنده میپرسید برای گلسازی؟
    خوب این یعنی به نظرم اینه که نشاسته برای گلسازی با خوراکی فرق میکنه
    یه بار هم یادمه یکی از مربی هام بهم گفت که مواظب باشید از این نشاسته نخورید.چون به صورت صنعتی تهیه میشه و خوراکی نیست
    دیگه نمیدونم والا
    میخوای یه کار کنم
    من از نشاسته خودم بخورم .اگر زنده موندم پس حرف شما %100 درسته.اگر هم مردم که حرف من درسته.فقط یادبود ازم بسازید.که درراه گلسازی مرد [/quote:48ylixif]
    پرپرک جان خدا اون روز را نیاره گلم، من فکر کنم که دلیل این بود چون اینجا هم نوعی هست که کاملا سفید نیست و کمی* دونه توش هست به همین دلیل باید حتما از صافی رعد شه که خیلی* اذیت می*کنه به همین دلیل دنبال سفید آن گشتم تا پیدا کردم. فکر کنم دلیل آن آقای فروشنده هم همین بود زیرا مال گلسازی سفیدتره. من هم از ایران بدستم رسیده که دقیقا مثل نشاسته از چینی*ها بود یعنی* همون حالت خشکی مخصوص که فکر کنم به دلیل زیاد پودر کردنشه را داره، که از آن برای غذاهای چینی* و آسیای استفاده می*کنم چون آبش لعابدار می*شه . از آن آقای فروشنده بپرس چون حتا مربی* من نیز در ایران از آن تهیه میکرد و در غذا هم استفاده میکرد. البته باز هم مطمئن شو بد امتحان کن عزیزم ما اینجا میخهیمت و یادبود را زمان زنده بودن میذاریم تا قدردانی بشی* گلم.....
    منهم در مورد آب در خمیر اینکار را می*کردم تا دیدم که گلهام بعد از مدتی* حالت کپک سفید زد اما گلهای که آب نداشت هنوز هم عالی* موندن. برای مجسمه سازی من تنها سعی* می*کنم که کمی* سفتر کنم تا بهتر فرم بگیر و از فرم نیفته. اما برای ظریفتر کردنش خمیر را شل*تر می*کنم و در مواقع استثنائی که گل ظریف بخوام موقع پخت ۱ قاشق وزلین میریزم خیلی* خوب می*شه.
    روی چشمم عکس میزارم اما متاسفانه برای خودم و خوشبختانه برای کسی* که گرفت اکثر کارهام را هدیه کردم نگاه می*کنم چند تا از عکسها را میزارم نازنینم....
    فیض خداوندم با شما
    ماریا
    من هنوز به آنجایی که باید باشم نرسیدم , اما خدایم را شکر, که آنجایی هم که بودم دیگر نیستم

  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sogol آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    269
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    31
    پسند کرده
    6

    Re: آموزش تصویری عروسكهاي چيني

    نقل قول نوشته اصلی توسط خورشید 2
    سلام خانمی تنه درخت رو از چی درست کردی
    عزیزم از یه بطری آب مقطر استفاده کردم سزشو بریدم و داخل بدنش اندازه سوراخ درخت در آوردم ... بعدم داخلشو رنک قهوه ای زدم که رنک سفیدش مشخص نشه روشو هم که خمیر کشیدم و با چاقو خط انداختم .

  3. #91
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,264
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    67
    پسند شده
    13697
    پسند کرده
    10292

    Re: آموزش تصویری عروسكهاي چيني

    نقل قول نوشته اصلی توسط beautiful_lie
    من 3 بار تا حالا خمیر درست کردم اما هر بار خشک و شکننده میشه نمیشه باش هیچی درست کرد کسی میدونه علتش چیه راستی وازلین رو هم عوض کردم دفعه اول وازلین داروخانه زده بودم

    یه سوال دیگه من دو تا عروسک خمیر چینی داشتم که تقریبا 1سال پیش گل خشک تو جعبه مقوایی در بسته بودن (اماده خریده بودم ) چند روز پیش رفتم سراغشون یکیشون کرم زده بود علتش چی بوده؟
    در مورد خمیرت یه چیزی به ذهنم رسید
    یادمه مربیم میگفت اگر خمیرتون شکننده میشه کمی چسب وب بهش اضافه کنید.و خوب با خمیر مخلوط کنید.البته دیگه نیازی به پختنش نیست.

    وازلین زیاد خمیر رو بدتر خراب میکنه

    در مورد سوال دوم به نظرم همون موقع که خریدین احتمالا خوب خشک نشده بوده.شاید برای همین بوده.
    شایدم مال گل خشکه بوده
    آشوبم آرامشم تويي
    به هر ترانه اي سر ميزنم تويي
    بيا كه بي تو من غم دوصد خرانم


  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۸
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: آموزش تصویری عروسكهاي چيني

    نقل قول نوشته اصلی توسط Lenaa
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maria 3
    ماریای عزیزم ممنون از راهنماییتون یه سوال؟؟ به نظرتون 20 دقیقه کافیه؟خوب میشه؟ بعد پخت دیگه نیاز به آرد زدن نداره؟منظورم اینه که به اندازه کافی سفت هست؟ شما این خمیر رو هم برا گل هم برا مجسمه استفاده می کنید؟
    یه مارک رنگ خوبم میشه به من معرفی کنید
    عزیزم اصلا پر حرفی* نبود با کامل میل می*خونم نازنین
    نه عزیزم اصلا احتیاجی* نیست نشاسته بزنی*، ۲۰ دقیقه بستگی داره اولاً کیسه را آویزان کن آنطور که گفتم به ته قابلمه نخوره بعد از حدود ۱۰ دقیقه بیار بیرون از بیرون کمی* فشار بده تا خمیر از تو بترکه و خمیر خام بیاد بیرون بعد دوباره بذار توی آب برای خمیر عروسک باید خمیرت کمی* سفتر باشه تا راحت تر فرمش بدی البته من خمیر سفت زیاد دوست ندارم چون بیشتر ماساژ و زور می*خواد تا آنجا که بشه من نیستم....
    ( البته بگم خمیرها نو*های زیادی داره بستگی به نوع کار داره تا وقتی* دستت بیاد) وقتی* از کیسه در آوردی تیکه تیکه اینکار را بکن دستت را قشنگ چرب کن و نگران نباش اگر خمیر شل وسطش بود چون وقتی* ماساژ میدی با قسمت بیرونش مخلوط می*شه و خمیرت یکدست می*شه به هیچ عنوان بهش نشاسته نزن. این طریق خیلی* راحته اگر نخواهی ظرف استفاده کنی* اگر هم برات مشکلی* نبود بگو مایکروویو را میگم اون دیگه از همه راحتتره و همه کار در یک ظرفه
    در مورد رنگ می*دونم که رنگ کیمیا خوبه البته همه را نگیر بلکه رنگهای اصلی* را بگیر و خودت مخلوط کنی* رنگت عالی* می*شه در ضمن رنگ زمان پخت مخلوط نکن در مورد خمیر مجسمه میتونی اما اجباری نیست (چون رنگ زمان نگهداری خمیر را محدودتر می*کنه)
    فیض خداوندم با شما
    ماریا
    من هنوز به آنجایی که باید باشم نرسیدم , اما خدایم را شکر, که آنجایی هم که بودم دیگر نیستم

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۸
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: آموزش تصویری عروسكهاي چيني

    [/quote]ماریا جونم مرسیییییییییی تو رو دارم چه غم دارم؟؟ خانومی 2 تا سوال دیگه با عرض شرمندگی
    1-لطفا طرزتهیه خمیر خودتونو بذارید
    2-خمیر با ماکرو هم بگین که دیگه واقعا ممنون می
    شم دوست دارممممممممم
    [/quote]
    لنا جان، خانمی عزیزم، دل* به دل* راه داره نازنین، از ته دلم خوش حالم می*کنه بتونم کوچکترین کمکی* را انجام بدم قشنگم.
    در حال حاضر خمیر میکروو را مینویسم بقیه را وقتی* از مسافرت آمدم اگر یادم رفت یه پیغام بده برام.
    تمام مواد را در ظرف سرامیک یا ظرفی* که مناسب میکروو باشه مخلوط کن تا محلول صافی بشه. بعد می*زاری در مایکروویو مدت ۳۰ ثانیه میاری بیرون هم می**زنی دوباره می*زاری ۳۰ ثانیه در مایکروویو .... اینکار را تکرار میکنی* تا ۳ دقیقه (البته ۳ دقیقه ۱۰۰% نیست بستگی به قدرت میکرووت داره ، همیشه خمیر را نرمتر بردار در اینصورت خمیر خوبی* خواهی* داشت ) خمیر را که حدودأ از ظرف جدا شد در میاری روی یک کاغذ فر* یا پلاستیک چرب شده همه را بذار مثل خمیر نان ماساژ بده کمتر اذیتت می*کنه بعد دوره خمیر را کرم یا وزلین بزن به میزان بسیار
    کم بعد پلاستیک بکش دورش بذار در یک کیسه فریزر بذار تو یخچال. امیدوارم لذت ببری با کارت.
    فیض خداوندم با شما
    ماریا
    من هنوز به آنجایی که باید باشم نرسیدم , اما خدایم را شکر, که آنجایی هم که بودم دیگر نیستم

  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    محل سکونت
    البرز
    نوشته ها
    111
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    192
    پسند کرده
    141

    Re: آموزش تصویری عروسكهاي چيني

    این مجسمه های ریزه پیزرو خیلی سال پیش درست کردم



    هميشه خواستني ها داشتني نيست و داشتني ها خواستني نيست...

  7. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳
    نوشته ها
    188
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: آموزش تصویری عروسكهاي چيني

    سلام دوستان من هم چند سال مربی و سازنده این عروسکها بودم البته بیشتر تمایل داشتم به درست کردن عروسکهای بزرگ یک چندتایی هم ساختم البته الان دیگه کار نمیکنم خسته شدم تعداد کمی از اونا رو دارم که براتون میزارم کار من مثل همون کوزه گر و کوزه شکسته شده....


    فعلا اینو ببینید تا بعد درضمن اینا چندبار شسته شدند و تا حدودی رنگ لباسها و صورتشون رفته یا تغییر کرده چندتا از پولکها کنده شده و موهای خانوم هم کلیش کنده شده ببخشید دیگه کاریش نمیشه کرد:






    _BARAN_ و گلنار 293 این نوشته را پسندیده.

  8. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    1

    Re: آموزش تصویری عروسكهاي چيني

    اين دو تا رو هم خواهرم درست كرده؛ البته نه خمير پخته؛ مراحل كارشو هم از تو يه مجله گرفتيم؛ مجله رو پيدا كنم ميذارم مراحلشو :)







    كيفيت عكسا خوب نيس؛ چون با گوشيم گرفتم ؛ هر وقت عكس بهتري گرفتم جايگزين ميكنم :)

صفحه 12 از 658 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • وصال شاپ
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    نکته ها

    پخت بهتر ماکارونی


    1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

    2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.