نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree620Likes

موضوع: بادمجان شکم پر یا شکم پاره ( گارنی یاریخ )

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 106
صفحه 7 از 14 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    دلبر آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    417
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    568
    پسند کرده
    372

    Re: بادمجون شکم پر

    بادمجان شکم پر با مرغ

    بادمجان ها پوست کندم داخلش شکاف دادم سرخ کردم بعد سینه مرغ پخته شده را مکعبی بریدم وباروغن پیاز وزغفران داخل شکم بادمجان ها گذاشتم داخل ماهیتابه فلفل دلمه و گوجه فرنگی چیدم و بادمجانهارا روش گذاشتم همراه آب مرغ پختم خوشمزه بود
    yasi313 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    مایوس مباش زیرا ممکن است اخرین کلیدی که
    در جیب داری قفل را بگشاید.......

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: بادمجون شکم پر

    خوراک بادنجان با قارچ و سیر


    مواد لازم:قارچ ساطوری شده
    بادنجان درشت،پیاز بزرگ،سیر رنده شده،رب گوجه فرنگی،پنیر کم چرب،پوره گوجه فرنگی،آبلیمو،فلفل ،زردچوبه و نمک،
    طرزتهیه:در ظرفی پیاز ،سیر ،قارچ و آبلیمو را به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت میدهیم سپس روغن زیتون را اضافه میکنیم.بادنجانها را از وسط برش داده و با مخلوط حاصل پر میکنیم و روی هرکدام کمی پنیر میریزیم.کف ظرف را چرب کردهو بادنجانها را به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد می پزیم.سپس پوره گوجه فرنگی را روی بادنجانها ریخته و به مدت 30 دقیقه در فر 120 درجه قرار میدهیم.پس از آماده شدن غذا را با سس سرو می نمائیم
    طرز تهیه سس:رب گوجه را با چند قاشق آب جوش مخلوط کرده و جعفری ،زردچوبه و نمک و فلفل را به ان می افزائیم
    از مجله آشپزی خانواده سبز
    من کمی داخل بادنجانها رو با قاشق خالی کردم.از پنیر موتزارلا استفاده کردم و چون برای شام بود سس رو حذف کردم

    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    79
    پسند کرده
    0

    Re: بادمجون شکم پر

    بادمجون شکم پر(بادمجونا رو پوست گرفتم داخلشونا کمی در اوردم سرخشون کردم ومواد شکم پرش هم پیاز+گردو+سبزی معطر+رب اناره+شکر بعد با رب سسش را درست کردم وگذاشتم بادمجونا بپزن ممنون از دوستان شمالی بابت اموزششون)
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: بادمجون شکم پر

    بادمجان شکم پر
    بادمجونهارو توشو خالی کردم و نگینی خرد کردم و باپوره گوجه فرنگی و پیازداغ تفت دادم فلفل دلمهای نگینی
    و گوشت چرخ کرده رو هم باهاشون تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه و کمی آویشن و دارچین اضافه کردم + کمی رب گوجه مواد را داخل بادمجون ریختم و تو فر گذاشتم درجه 180 درجه به مدت 40 دقیقه بعد روش پنیر پتزا ریختم شعله بالایی فر رو به مدت 3 دقیقه روشن کردم تا روش طلایی بشه

    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Ayshin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    نوشته ها
    251
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1318
    پسند کرده
    763

    ویترین مدال ها

    Re: بادمجون شکم پر

    بادمجان شکم پر


    مواد لازم:

    4عدد بادمجان

    200گرم گوشت چرخ کرده

    2 عدد پیاز متوسط

    روغن به میزان لازم

    نمک.فلفل.زردچوبه به مقدار کافی

    2قاشق رب گوجه فرنگی

    2 قاشق رب انار

    بادمجانها را میشوریم ولی پوست آنها را نمیگیریم تا موقع پخت له نشود

    سپس یک شیار طولی در آنها ایجاد میکنیم و به مدت یک ربع در آب نمک خیس میکنیم. بعد بادمجانها را درآورده و حسابی خشک میکنیم و در مقداری روغن سرخ میکنیم.

    پیارها رو نگینی خرد کرده و نصف انها رو سرخ میکنیم. بهد زرد چوبه را اضافه کرده و گوشت چرخ کرده را هم اضافه کرده و تفت میدهیم. نمک وفلفل هم اضافه کرده. دو قاشق رب گوجه هم اضافه کرده و بعد از تفت دادن یک پیمانه آب میریزیم در تابه را میگذاریم تا گوشت بپزد.

    داخل بادمجانها را از مایه گوشتی پر میکنیم. نصف دیگر پیارها رو در تابه گود سرخ میکنیم. رب انار و مقداری رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم.یک پیمانه آب اضافه میکنیم. وقتی که آب به جوش آمد بادمجانها را داخل تابه میچینیم. نیم ساعت صبر میکنیم تا بادمجانها بپزد و آب آنها به شکل سس در بیاید.
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    0

    Re: بادمجون شکم پر

    بادمجان شکم پر سنتی(از مامان بزرگم یاد گرفتم)
    اول بادمجونها رو سرخ میکنیم. پیاز رو رنده میکنیم و سرخش میکنیم بعد هم پودر گردو رو باهاش تفت میدیم و همینطور پودر انار ترش خشک شده. اگه لازم بود بهش شکر هم اضافه میکنیم. حالا شکم بادمجونها رو با این مواد پر میکنیم و یک مقدار از مواد رو هم میزاریم تو ماهیتابه بمونه و یه نصفه لیوان اب اضافه میکنیم و بادمجونها رو میزاریم تو ماهیتابه تا حدود ده دقیقه بجوشه در ضمن یکم سبزی معطر هم به مواد اضافه میکنیم من از مرزه و ترخون استفاده کردم



    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هیچ انتظاری از کسی ندارم!

    و این نشان دهنده ی قدرت من نیست!

    مسئله ،

    خستگی از اعتماد های شکسته است...

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    0

    Re: بادمجون شکم پر

    این هم بادمجون شکم پر که بادمجونها با پیاز داغ + گوشت چرخ شده+ قارچ پر شدن

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هیچ انتظاری از کسی ندارم!

    و این نشان دهنده ی قدرت من نیست!

    مسئله ،

    خستگی از اعتماد های شکسته است...

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    0

    Re: بادمجان شکم پر یا شکم پاره ( گارنی یاریخ )

    بادمجان و قارچ شکم پر



    پیاز و گوشت چرخ کرده رو تفت دادم + ادویه
    قارچ و فلفل دلمه ای اضافه کردم و باز تفت دادم
    بعد هم رب رو اضافه کردم + آویشن
    بادمجون ها رو از وسط نصف کردم (با پوست) و یه کمی داخلش رو خالی کردم و خرده هاش رو هم به مواد اصلی اضافه کردم.
    بادمجون ها رو یه کوچولو سرخ کردم. نه خیلی زیاد که بپزه و نرم بشه.
    بعد داخلش رو با این مواد پر کرده و روی اون پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم توی فر تا پنیرها آب بشه. (تقریبا 15 دقیقه با دمای 100 درجه سانتیگراد)
    قارچ ها رو هم خالی کردم و داخلش از همین مواد ریختم + پنیر پیتزا
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    کنون به گوش من دوباره می رسد ، صدای تـــو
    صدای بال برفـــی فرشتگان
    نگاه کن که من به کجا رسیده ام
    به کهکشان ، به بیکران ، به جاودان

صفحه 7 از 14 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما