نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree620Likes

موضوع: بادمجان شکم پر یا شکم پاره ( گارنی یاریخ )

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 106
صفحه 2 از 14 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    61
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    10

    Re: بادمجون شکم پر

    سلام دوستان خوبم، با اجازه خانمهای هنرمند و حرفه ای در آشپزی

    shokrane جون من به سبک مامان و کلا خانواده مادری (که شمالی هستند) بادمجان شکم پر رو، اینطوری درست میکنم. (این غذا در محله مادرم اینا به بادمجان کباب معروفه)
    بادمجان قلمی رو پوست میکنم، بصورت عمودی (مثل همون بادمجان های دیگر دوستان) شکافی بهش میدم و سرخش میکنم.
    مواد داخل بادمجان را هم که شامل گردوی آسیاب و نرم شده، رب انار یا آلو (انار بهتره)، پیاز و جعفری و سبزی معطر چوچاق (و حالا بسته به دسترس بودن دیگر سبزی های معطر شمالی!) آسیاب شده رو به همراه کمی زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه و نمک با هم مخلوط میکنم و در تابه کمی تفت میدم (البته بدون روغن) اینقدر که حالت نیمه سرخ به خودش بگیره.
    بعد مواد رو با قاشق داخل بادمجان میریزم و میچینم توی تابه، یه مقدار از مواد رو هم با نصف استکان آب مخلوط میکنم و میریزم دورش، درب تابه رو میگذارم. به اندازه جوشیدن مایع دورش و در واقع پختن کامل بادمجان صبر میکنم.
    من این مواد داخل بادمجان رو در گوجه فرنگی هم میریزم و کنار بادمجان میچینم و میزارم بپذه.
    میشه بجای اینکه توی تابه بچینیم، توی ظرف پیرکس چید و گذاشت توی فر (البته با درب بهتره)

    البته یه روش دیگه هم اینه که مواد رو تفت جدا ندیم و داخل بادمجان سرخ نشده بریزیم بعد بذاریم بادمجان در روغن سرخ بشه و مرتب باید حواسمون باشه که مواد از داخلش بیرون نریزه، بعد از سرخ شدن اطراف بادمجان، گوجه ها رو هم درون تابه میچینیم و دربش رو میذاریم تا مغز پخت بشه، این روش همچین یه کمی سخت به نظر میاد. ولی در واقع روش اصلیه


    کلا این غذا رو من خیلی دوستش دارم. امیدوارم درست توضیح داده باشم و شما هم بپسندید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    الهه جون کاملا درست توضیح دادی که البته بسته به ذایقه ها موادش کم و زیاد میشه و در واقع این مواد مواد داخل ماهی شکم پر هم هست حتی بهش زرشک و آلو اضافه می کنن و توی مرغ شکم پر هم استفاده میشه (البته توی ماهی و مرغ پیاز و سیر خام به مقدار کم هم رنده میکنن)
    نقل قول نوشته اصلی توسط دخترک
    اهم اهم!
    این غذایی که الهه جون دستور دقیقش رو دادن و سامره ی عزیزم تکمیلش کردن رو ما تو گیلان بهش "بادنجون کباب" می گیم:
    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران
    [/quote]
    نقل قول نوشته اصلی توسط elahe
    سلام دوستان خوبم.
    ممنون از لطفت همتون.
    samereh جون بله دقیقا هم ذائقه ای هست، هم اینکه این مواد، مواد ماهی و مرغ شکم پر هم هست، البته من دیگه زرشک و آلو توش نمیریزم.

    دخترک عزیز ممنون از لطفت و ممنون از زحمتت که درستش کردی و لینک گذاشتی. منم توی پست قبلیم داخل پرانتز گفتم که اسم اصلیش بادمجان کبابه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط lmahshidl
    الهه جون تو بادمجان کبابیتون سیر نداره ؟؟ اخه من دستوراش رو می خوندم سیر هم داشت
    نقل قول نوشته اصلی توسط elahe
    lmahshidl جون، راستش چون خود گردو طبع گرم داره، من دیگه توش سیر نمیریزم، اونم توی هوای گرم و خشک تهران! ولی خاله جونم اینا چون شمال هستند سیر یا برگ سیر تازه هم توش میریزن. (چشمک)
    این دیگه بسته به ذائقه و پسند هر فرد فرق میکنه عزیزم.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۳ در ساعت ۱۱:۱۸ بعد از ظهر
    Andrew و گمگشته این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3819
    پسند کرده
    2794

    Re: بادمجون شکم پر

    الهه جون من یه بار با سبزی محلی شمالی که یادم نیست چی بود!درست کردم تلخ شد.طعمش کمی به تلخی میزنه یا کار من ایراد داشته؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    مامی سهند جون این سبزی ها پایه اصلی خیلی غذاهامون هستن و تلخ هم نمیشه یا ایرادتون اینه دوستم که میزان چوچاق (سبزی معطراصلی) تون زیاد بوده که مثل نعناع باید توی ترکیب 1/3 بقیه سبزی ها باشه یا زیاد سرخشون کردی! که برای شکم پرها اینا باید تفت داده شه
    البته ببخشید که من دخالتیدم
    نقل قول نوشته اصلی توسط elahe
    سلام دوستان خوبم.
    ممنون از لطفت همتون.
    مامی سهند جون، اول بگم ببخشید که دیر جوابت رو دادم، راستش من روزهای پنجشنبه و جمعه کمتر میتونم بیام سایت.
    همونطور که samereh جون زحمت کشید و توضیح داد، احتمالاً مقدار سبزی مواد شما زیاد بوده، وگرنه اصلا نباید تلخ بشه.
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: بادمجون شکم پر

    سلام منم امشب بادمجان شکم پر درست کردم روی دوتاش گوشت وقارچ وفلفل دلمه وذرت ریختم وروی باقی اونها گردو وکمی رب گوجه ورب انار ریختم روی همشون پنیر پیتزا ریختم ودر مایکرو گذاشتم بنظرم خیلی خوشگل وخوشمزه شده بود جای همه خالی بود ودر ضمن مرسی از آموزشهاتون

    yasi313 و Andrew این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,643
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1028
    پسند کرده
    1738

    Re: بادمجون شکم پر

    bambam جون ممنون منم بادمجون شکم پر درست کردم خیلی هم خوشمزه شد همه دوست داشتنD-:من با بادمجون دزفولی درستیدم
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    اردبيل
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    78

    Re: بادمجون شکم پر

    بادمجان شكم پر به روش مازندراني
    --------------------------
    بادمجانهاي ترجيحا متوسط و ريز
    گردو
    ناردون ترش
    يك عدد پياز كوچك
    سير يا برگ سير تازه
    سبزي معطر(ترجيحا چوچاخ و پونه شمالي) : جعفري - تره - نعنا- ريحون (هرچيزي كه خودتون فكر مي كنيد خوشمزه ترش مي كنه)
    نمك و فلفل قرمز و زيره سبز
    طرز تهيه:
    بادمجانها رو به صورت بعلاوه برش زده و سپس نمك بزنيد و درون يك ابكش قرر دهيد تا آبش كشيده بشه.


    گردو و ناردون رو آسياب كرده سپس همراه با پياز و سير نمك و فلفل و زيره سبز رو درون هاون كاملا بكوبيد تا له بشن.


    حالا مواد رو درون شكم بامجونها بريزيد.


    در انتها درون روغن سرخش كنيد.


    مي تونيد اين بادمجونها رو در كنار گوجه سرخ كرده نوش جان بفرماييد. يا اينا رو تو همون ماهيتابه با يك ليوان آب ، بزارين تا با شعله كم ، بپزه و جا بيوفته .
    نوش جان
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    `لعیا` آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    511
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2193
    پسند کرده
    626

    Re: بادمجون شکم پر

    اینم بادمجون شکموی من ممنون bambam جان



    Andrew این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    61
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    10

    Re: بادمجون شکم پر

    رویا خانم جونم دستت طلا خانومی، عالی بود.

    با اجازه شما و دیگر دوستان هنرمند منم عکسهایی که گرفتم رو میذارم، البته من به خاطر اینکه کم چرب تر باشه اساسی تغییرش دادم و از کمترین روغن استفاده کردم.


    چوچاق و جعفری خشک (تازه در دسترس نبود)


    گردو و پیاز مولینکس شده و رب انار


    مخلوط مواد به همراه نمک و فلفل


    تفت دادن در تابه (تقریبا بدون روغن)

    بادمجان جدا سرخ شده


    داخل بادمجان و گوجه رو پر کردم


    توی قالبمه قبل از پخت (با کمی از مواد و تقریبا نصف لیوان آب برای دورش سس درست کردم)


    بعد از پخت و روغن پس دادن


    آخر کار و نوش جان
    yasi313 و Andrew این نوشته را پسندیده.

  9. #16

    Re: بادمجون شکم پر

    من بادمجان رو سرخ می کنم بعد مواد پیتزا توش قرار می دم و روش پنیر می ریزم با رب و اب مرغ و فلفل دلمه ای و سیر خورد شده و زعفران سس درست میکنم می ذارم تو فر یهخورده با سس بپزه و سس به خوردش بره و پنیرش اب بشه خیلی فوق العاده میشه





    yasi313, Andrew و بهار 68 این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 14 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما