نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree620Likes

موضوع: بادمجان شکم پر یا شکم پاره ( گارنی یاریخ )

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 106
صفحه 13 از 14 نخستنخست ... 31011121314 آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $$blue rose$$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    7266
    پسند کرده
    1061
    یه جور بادمجون شکم پاره هم هست که فقط یکی دوتا پست درموردش تو این 13 صفحه دیدم فکر کنم مال شمال کشوره بهعنوان چاشنی کنار غذا سرو میشه
    بادمجون ریز با پوست چاک میده سرخ میکنن
    برای شکمش پیاز رنده شده رو تفت میدن گردوی کوبیده اضافه میکنن و با رب انار و نمک مزه دار میکنننام: IMG_20151105_110019.jpg نمایش: 779 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    اصلش اینکه بزارن تو ظرف بزارن روی پلو تا زمانی که پلو دم میکشه اینام بخار پز بشن ولی میتونید جداگانه هم باز تو یه ظرف دیگه بزارید بپزه که یه مقدار روغن و اب و مواد داخل شکمشو بریزید دورش برای پختن ولی دم کرن روی پلو رو ترجیح میدم
    اینم عکساش از پخته شم تونستم عکس میگیرم بعدا میزارم
    نام: IMG_20151105_110722.jpg نمایش: 772 اندازه: 108.2 کیلو بایت
    پرنسس.م, باران67, zakizadeh و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1154
    پسند شده
    56378
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها

    گارنی یاریخ عشق من...با دستور ص اول فقط من سیر نزدم... یکمی هم پنیر پیتزا زدم
    z.rezaei, monir11, مامی سجاد و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    بادمجان شکم پر

    پیاز رو تفت دادم و گوشت چرخ کرده اضافه کردم و تفت دادم و رب و نمک زدم
    بادمجانها را از وسط یه چاک دادم و سرخ کردم و بعد این مایه رو داخل شکم بادمجان ها گذاشتم و توی تابه دوباره پیاز سرخ کرذم و رب زدم و کمی آب ریختم و بادمجان ها رو توی تابه گذاشتم و کمی جوشید

    باران67, میس مهسا, کوئین و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ELAHE_ABAN آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    241
    پسند شده
    2812
    پسند کرده
    7381
    سلام

    بادمجان شکم پر خوشمززززززززززه

    مواد داخلش مواد ماکارونی هست (پیاز +گوشت چرخ کرده+قارچ+ذرت+نمک،فلفل سیاه،زردچوبه +رب)

    داخل ماهیتابه هم پیاز داغ و سس کچاب ریختم و بادمجونا رو چیدم و روشون گوجه فرنگی و فلفل سبز تازه چیدم ............

    نام: ۲۰۱۶۰۱۱۱_۲۲۰۲۴&#17.jpg نمایش: 559 اندازه: 83.7 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۶۰۱۱۱_۲۲۰۲۲&#17.jpg نمایش: 565 اندازه: 80.6 کیلو بایت
    ...
     
    باران67, zakizadeh, mitra40 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الا بذکرالله تطمئن القلوب . . .

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4459
    پسند کرده
    783
    کدوی شکم پر
    کدوهای درشت رو از وسط نصف کردم و توشون رو با قاشق خالی کردم
    پیاز رو سرخ کردم و گوشت چرخ کرده رو اضافه و تفت دادم مغز کدوها رو خورد و با یه گوجه فرنگی خرد شده به گوشت اضافه و تفت دادم بهش اویشن و نمک و پاپریکا و پودر غوره بهش اضافه و با نصف استکان اب گذاشتم تا بپزه و ابش تموم بشه
    یه پیاز و سیر رو کمی تفت دادم و دوتا گوجه ی خورد شده رو با کمی زردچوبه و رب و نمک و یه استکان کوچیک اب گذاشتم کمی بپزه بعد با گوشتکوب برقی میکس کردم و ریختم ته ظرف پیرکس
    توی کدوها رو با مواد گوشتی پر کردم و چیدم توی ظرف حاوی سس و روشون رو پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم توی فر حدود 20 مین

    نام: rps۲۰۱۶۰۷۱۱_۱۹۲۳۳۹.jpg نمایش: 415 اندازه: 103.1 کیلو بایت
    باران67, m1361, iranrose63 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7945
    اول پیاز داغ کردم بعد سویا اضافه کردم تفت دادم بعد نخودفرنگی فلفل دلمه ای هویج ذرت اضافه کردم بعد رب زدم گذاشتم روی بادمجونا وبعد رب وتفت دادم با اب وابلیمو گذاشتم یکم غلیظ شد بادمجونا رو گذاشتم توش تا بپزه
    کاملا گیاهی باب میل خودم

    zakizadeh, m1361, monir11 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    285
    میزان امتیاز
    123
    پسند شده
    1962
    پسند کرده
    1139
    مواد گوشتی پیازداغ . نمک و فلفل و زردچوبه و چرخ کرده و پاپایا و رب
    نام: IMG_20161023_204531.jpg نمایش: 241 اندازه: 111.8 کیلو بایت
    باران67, منا ., هستی ساغر و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مامی سایتی ها دوستتون داررررم

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    373
    پسند شده
    8185
    پسند کرده
    18896
    غذای شیک و مجلسی و به صرفه
    خیلی مناسب مهمونیه در کنار ی عذای اصلی- چون میشه از قبل آماده ش کرد و قبل شام داخل فر بزاریم
    و با همون ظرف سرو کنیم و در نهایت هم با برنج و هم با نون قابلیت سرو داره
    ----------------------------------
    این دستوریه که خودم با آزمون و خطا بهش رسیدم
    ----------------------------------
    من برای گوشت پیاز و 1 حبه سیر رنده میکنم و کمی آبش رو میگیرم بعد نمک و فلفل سیاه میزنم و ورز میدم و 1 ساعت استراحت میدم.(پیاز رو حذف نکنید اصلا)
    بادمجون های تپل مپل رو تلخی گیری میکنم (-سر بادمجون رو جدا نمیکنم)و بعد سرخ میکنم با روغن کم
    بعدش داخل قسمتی از همون روغن سس گوجه رو درست میکنم
    سس:
    پیاز و سیر به شده رو تفت میدم- 4 گوجه زنده یا ریز نگینی رو میریزم و پودر پاپریکا و فلفل سیاه و زردچویه میزنم و شعله رو کم میکنم تا با آب گوجه بپزه و جا بیفته
    ----------------------------------
    داخل بادمجون رو نمک میزنم و از سس غلیظ بهش میمالم
    -----------------------------------
    گوشت مزه دار شده به شکل بیضی و به اندازه داخل شکم بادمجون داخل همون روغن بادمجون کمی تفت میدم و داخل شکم بادمجون ها میزارم و فضاهای خالی رو دوباره سس میزنم
    1 ته فنجون روی سس آب جوش میریزم تا سسم خشک نشه
    ------------------------------------
    داخل فر میزارم دمای 180 به مدت 30 دقیقه
    در این مدت چندبار فر رو چک میکنم تا یادمجون خشک نشه و نسوزه
    ----------------------------------
    خیلی آبدار و خوش طعمه و چون گوشتش مزه دار شده است طعم کباب میده و اصلا بوی گوشت نمیده
    ---------------------------------

    نام: 20160518_220336.jpg نمایش: 134 اندازه: 103.7 کیلو بایتنام: 20160518_220343.jpg نمایش: 136 اندازه: 102.8 کیلو بایتنام: 20160518_220422.jpg نمایش: 135 اندازه: 101.9 کیلو بایت
    ویرایش توسط sara chef : ۱۳۹۵/۰۹/۰۲ در ساعت ۰۲:۴۹ بعد از ظهر
    mitra40, باران67, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 13 از 14 نخستنخست ... 31011121314 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما