نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree896Likes

موضوع: حلقه مرغ یا گوشت و ...

نمایش نتایج: از 273 به 280 از 370
صفحه 35 از 47 نخستنخست ... 253233343536373845 ... آخرینآخرین
  1. #273
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    محل سکونت
    البرز
    نوشته ها
    106
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    239
    پسند کرده
    141

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    اینم حلقه مرغ با دستور صفحه اول
    با این نونای آماده پیتزا (بسته 4تایی ) درست کردم اما وقتی برش میگردوندم نون میشکست ونهایتا شکلش جالب نشد نمیدونم من اشتباه متوجه شدم که باید با خمیر اماده میکردم یا روی نون کاری انجام میدادم که نرم شه خیلی خوش مزه وشیک بود دوست دارم بازم درست کنم
    *شمیم* این نوشته را پسندیده.
    هميشه خواستني ها داشتني نيست و داشتني ها خواستني نيست...

  2. #274
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    325
    پسند کرده
    447

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    نقل قول نوشته اصلی توسط atila
    اینم حلقه مرغ با دستور صفحه اول
    با این نونای آماده پیتزا (بسته 4تایی ) درست کردم اما وقتی برش میگردوندم نون میشکست ونهایتا شکلش جالب نشد نمیدونم من اشتباه متوجه شدم که باید با خمیر اماده میکردم یا روی نون کاری انجام میدادم که نرم شه خیلی خوش مزه وشیک بود دوست دارم بازم درست کنم
    http://www.mamipic.com/share-0FB9_521E267D.html
    دوست عزیز نباید با اون نانها درست کنی بلکه باید با خمیر درست کنی اگر برای پیتزاهایت خمیر درست می کنی می توانی باهاش حلقه هم درست کنی و یا یک بسته پودر خمیر پیتزا هانی کو بخر و براساس نوشته روی بسته درست کن و بعد هم می توانی هم حلقه مرغ و یا کاسترول بادمجان هم درست کنی خمیر خیلی خوبی از آب در می آید .
    atila این نوشته را پسندیده.
    دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند

  3. #275
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    339
    کسی نبود جواب ده؟

    من خیلی وقته منتظرم دوستان

  4. #276
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    339
    نقل قول نوشته اصلی توسط فهیمه(مامان امید) نمایش پست ها
    حلقه مرغ وریحون با دستور صفحه اول که کمی توش سیب زمینی سرخ شده هم ریختم.
    من اگه حس خمیر درست کردن نداشته باشم خمیر اماده از نون روغنی میگیرم...برای این حلقه 400 گرم خمیر خریدم


    سلام فهمیه جان.

    خیلی هنرمندید. می خاستم بدونم قطر خمیرتون رو چقدر باز کردید؟ چند سانت

    روی خمیرتون چی زدید اینقدر طلایی شده؟


    یک دنیا تشکر

  5. #277
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    339
    سلام خانومایهنرمند

    خمیری که اضافه میاد رو میشه تو فریزر گذاشت؟

    تا چ مدت قابل مصرفه؟

    متشکرم

  6. #278
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6797
    پسند کرده
    11886
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوگند92 نمایش پست ها
    سلام خانومایهنرمند

    خمیری که اضافه میاد رو میشه تو فریزر گذاشت؟

    تا چ مدت قابل مصرفه؟

    متشکرم
    بله عزیزم مشکلی نداره

  7. #279
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    339
    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil نمایش پست ها
    بله عزیزم مشکلی نداره


    خیلی لطف کردید

  8. #280
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    339
    نقل قول نوشته اصلی توسط tasnim90 نمایش پست ها

    اینم حلقه ی مرغ من . ظاهرش خیلی خوب بود اما طعمش من تقریبا همه ی پستا رو خونده بودم و با توجه به تعریفاتی که ازش شده بود تقریبا مطمئن بودم خوشمزه میشه چرا...احتمالن طرز پخت من ایراد داشته طعم سیر بهش غالب بود
    چیکار کنم
    اینم بگم من مرغ و فلفل دلمه ای و سیر سس مایونز ریحون و جعفری نمک وفلفل به همراه پنیر پیتزا بهش زده بودم از اونجایی که ظاهر خوشگلی داره همسری گفت بازم امتحان کن شاید بهتر شد هرکس میتونه کمک کنه
    سلام دوست عزیز

    من این غذا رو میخام تو کیک پز درست کنم ک مثل ظرف شما ارتفاع بلند داره.

    شما چطوری خمیر رو توی ظرفتون منتقل کردید؟

    یعنی اول اسلایسش کردید بعد اسلایسا رو یکی یکی ب ظرفتون منتقل کردید؟

    یا اول کل خمیر رو تو ظرف بردید و بعد اسلایس بندی و مابقی؟

    ممنون میشم جواب بدید

صفحه 35 از 47 نخستنخست ... 253233343536373845 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما