نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree896Likes

موضوع: حلقه مرغ یا گوشت و ...

نمایش نتایج: از 249 به 256 از 370
صفحه 32 از 47 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  1. #249
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لوسیمی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    916
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    766
    پسند کرده
    923

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    اینم حلقه من .


  2. بانک بند ناف
  3. #250
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    دوستان من هنوز این غذارو درست نکردم اما برای همه غذاهایی که اینجوری با خمیر درست میشن من یه دستور فوق العاده دارم که از مجله هنرآشپزی یاد گرفتم :
    1و1/2لیوان شیر ولرم (دماش مثل وقتیه که میخوایم ماست درست کنیم)+1 قاشق غ مایه خمیر + کمی شکر ونمک رو باهم مخلوط میکنیم بعد 2 لیوان آرد 2 بار الک شده اضافه میکنیم +4قاشق روغن مایع +یک تخم مرغ
    باهم مخلوط میکنیم و یک خمیر نسبتا شلی بدست میاد روشو میپوشونیم و میذاریم جای گرم حدود نیم ساعت تا پف کنه
    بعدش دوباره 2 لیوان آرد 2بار الک شده رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر بدست نچسبه شاید برای شما آرد کمتر احتیاج باشه شایدم بیشتر
    پس با دقت آرد اضافه کنید.وقتی خمیر آماده شد و به دست نچسبید حسابی ورزش بدین
    حالا خمیر آماده است میتونیی باهاش حلقه مرغ،کاسترول بادمجون،انواع پیراشکی،نون فانتزی ،شیرینی دانمارکی و خیلی چیزای دیگه درست کنین بستگی به خلاقیت خودتون داره
    من بعضی وقتا 6 قاشق بهش شکر اضافه میکنم و نان گیس باف باهاش درست میکنم تاحالا که این خمیر برای من عالی بوده و خیلی بدردم خورده امیدوارم استفاده کنین و خبرشو بهم بدین
    باتشکر از مجله هنر آشپزی
    نقل قول نوشته اصلی توسط noirsa
    میشه لطف کنین درجه و مدت زمان پخت برای این خمیر رو هم بگین
    عزیزم من رو 180 میذارم
    اما برای زمان برای هرکسی فرق داره هرموقع دیدی خمیرت پخته شده بود و با خلال دندون امتحان کردی نهش خمیر نچسبید آماده است معمولا 30 تا 45 دقیقه
    اگه روی خمیرت هنوز طلایی نشده شعله بالایی فر رو روشن کن چند دقیقه تا طلایی بشه
    آینده کتابی است که امروز می نویسی پس چیزی بنویس که فردا از خواندن آن لذت ببری... !

  4. #251
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khatoon khabha آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    660

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    دستور صفحه اول .اصن یه وضعی یادم رفت وسطش رو تمییز کنم خواهرم عکس انداخت.
    راستی با خمیر نون لواش.یه کم کلفت باز کردم خمیر و انگار خشکم بود

    عزیز دلم.....
    کمی کمتر مهربان باش!
    کمتر خوب
    بگذار من هم خودی نشان دهم!

  5. #252
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    حلقه مرغ خوشمزه با این دستور post1166967.html#p1166967


  6. #253
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    55
    پسند کرده
    0

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    حلقه مرغ و ریحووون طبق دستور ص 1

  7. #254
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1568
    پسند کرده
    1360

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    حلقه گوشت و قارچ من! با خمیر بهجت جون توی این صفحه که خیلی خمیر عالی شد :
    fast-food/topic592-536.html
    از خمیره زیاد اومد. نون درست کردم گذاشتم وسط حلقه که بپزه!


  8. #255
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pariya505 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    714
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    5555
    پسند کرده
    5284

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    حلقه مرغ با خمیر هانیکو برای مواد داخلشم مرغ و فلفل دلمه و ژامبون و قارچ و پنیر پیتزا ریختم.


  9. #256
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ی یونا آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2645
    پسند کرده
    4007

    Red face Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    منم میخام این حلقه خوشگلو درست کنم .فقط چندتا سوال
    1/من میخام تو توستر درست کنم باید المنت پایین فقط روشن باشه یا پایین و بالا باهم روشن باشن؟
    2/ کف ظرف و باید روغن و ارد پاشی کنم؟
    3/ چقد زمان میبره تا کامل بپزه؟
    نگران فردایت نباش،خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست.ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن ها و قرن هاست که خدایی میکند.

صفحه 32 از 47 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما