نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree896Likes

موضوع: حلقه مرغ یا گوشت و ...

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 370
صفحه 20 از 47 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  1. #153
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    0

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    عکس قبل از رفتن درون فر
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  2. بانک بند ناف
  3. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    نقل قول نوشته اصلی توسط icegirl
    توروخدا به سوالم نخندید
    موادش از اونجاهاش که بازه بیرون نمی ریزه؟؟
    نه عزیزم بیرون نمیریزه . خیالت راحت . چون روش پنیر پیتزا داره و اون پنیر خودش حالت یه لایه نگهدارنده رو داره
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  4. #155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,066
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    3375
    پسند کرده
    1896

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    نه عزیزم بیرون نمیریزه
    وقتی هم میره تو فر کلا پخته میشه و بازم بیرون نمیریزه
    من چندین بار درست کردم و مشکلی نبوده
    http://ashpazkhone.blogfa.com

  5. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    سلام دوستان
    یه سوال داشتم. اگه من بخوام این حلقه رو واسه مهمونی درست کنم، میتونم خمیر و موادش رو صبح درست کنم و بزارم یخچال تا شب 1 ساعت قبل از اومدن مهمونام بره توی فر؟؟
    مرسی از راهنمائیاتون

  6. #157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    0

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    فکر کنم بشه به شرطي که حتما روش رو سلفون بکشي تا خميرش خشک نشه و قبل از اينکه خواستي تو فر بذاري حتما40 دقيقه قبلش درش بيار از تو يخچال تا به دماي محيط برسه.....من تجربه نکردم ....ولي براي لا زانيا وپيتزا اين کارو کردم......ولي نظر اساتيد رو هم بدون.....يک وقت به حرف من کني وخدايي نکرده خراب بشه ومنو نفرين کني خوشگلممممممممممم
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  7. #158
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    113
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    263
    پسند کرده
    19

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    اینم حلقه مرغ من





    موادش مرغ پخته و ژامبون و جعفری خشک دوقاشق سس مایونز ودوقاشق خامه بعلاوه پنیرپیتزا بود
    خمیرشم هانیکو بود که خیلی عالی بود
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    به وبلاگ امیرحسینم سربزنین خاله های مهربون

  8. #159
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    نوشته ها
    95
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    44

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    حلقه بدون ریحون!از این دستور: (اون سبزا برگ کرفسه!)
    حلقه مرغ یا گوشت و ...
    با خمیر جادویی دریا از این دستور:
    مدلهای پیچیدن کلوچه های غذایی با مواد میانی مختلف
    خمیر بسیار راحت و خوش قلقیه اما اگه مثل من دلتون طعم خمیر نونی بخواد نه کره ای ! این دستور راضی تون نمیکنه و کماکان به تست دستورهای خمیرمایه دار ادامه میدین تا یه راحت و خوش قلقش رو بیابید!
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ در ساعت ۱۱:۰۸ بعد از ظهر
    اگر دیگران توانستند
    نا امید نباش
    تو هم میتوانی
    اگر توانستی……مغرور نباش
    دیگران نیز میتوانند

  9. #160
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۱
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    3

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    نقل قول نوشته اصلی توسط heaven
    حلقه مرغ و ریحان ( دستور کپی شده از پرتال مامی سایت )

    یکشنبه, 22 آذر 1388 ساعت 02:13 نجما

    مواد لازم :

    خمیر پیتزا نصف بسته (یا 6 عدد خمیر کروسان)

    سینه مرغ پخته و خرد شده 1و 2/1 پیمانه

    سس مایونز 4/1 پیمانه

    پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 2/1 پیمانه

    ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری

    فلفل دلمه ای خرد شده مقداری

    سیر 2 حبه

    نمک و فلفل به میزان لازم





    طرز تهیه :

    خمیر را مطابق شکل به 6 قسمت تقسیم کرده



    و در قالب چرب شده می چینیم.



    مواد میانی را با هم ترکیب کرده و روی خمیر قرار می دهیم .



    لبه های خمیر را روی مواد قرار می دهیم. روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.



    حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم.



    نکته : می توانید به مواد میانی کلم بروکلی خرد شده اضافه کنید.

    نوش جان
    سلام مرسی از سایت خوبتون

    مال من عکسا باز نمیشه مشکل از کجاست؟

صفحه 20 از 47 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما