نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree896Likes

موضوع: حلقه مرغ یا گوشت و ...

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 370
صفحه 2 از 47 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۶
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...


    اینم حلقه من
    niloo_neli و عطر سیب این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گونش آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    1017
    پسند کرده
    1074

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    خانما یه سوال نخندینا
    این خمیر پیتزا رو از کجا میگیرین
    اخه من در طول 1 سال کدبانوئیم فقط 2 بار پیتزا درست کردم که خمیرشم که گرفته حالت یخ زده داشت
    ولی این خمیر کاملا نرم و انعطاف پذیر هست
    واسه پیتزا هم همیشه از این مدل خمیر استفاده میکنین؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط maryambanoo
    گونش عزیز من خمیر رو چه برای این حلقه چه برای پیتزا خودم درست میکنم :)
    نقل قول نوشته اصلی توسط bambam
    گونش جون خمیر هانیکو رو میتونی از سوپر مارکتا بخری روی جعبه هم دستورشو نوشته (آرد توی بسته بندی رو با یه لیوان آب و 4/1لیوان روغن مخلوط میکنی نیم ساعت استراحت میدی) خیلی راحته و کیفیتش هم عالیه برای پیتزا و کلوچه های غذایی و حلقه مرغ و گوشت و ...هم میتونی ازش استفاده کنی
    نقل قول نوشته اصلی توسط گونش
    bambam جان برای درست کردن یه حلقه نصف اون جعبه که گفتی کافیه؟
    تو فر هالوژنی هم میشه درست کرد
    کسی بلده؟ درجه اش چقدر باشه وزمانش و....
    اخه فر من درست کار نمیکنه
    خیلی خوشم اومده از این حلقه

    نقل قول نوشته اصلی توسط bambam
    گونش جون نصف بسته برای 4 نفر کافیه البته به مقدار موادی که توش میریزی هم بستگی داره من تا اونجایی که میشد پرش کردم
    در مورد فر هالوژنی هم من تا حالا باهاش کار نکردم من تو فر برقی درست کردم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط sedigheh
    بچه ها ميشه عكس بسته خمير هانيكو را بزارين ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط helena
    اینم پودر خمیر پیتزای هانی کو







    نقل قول نوشته اصلی توسط افرا
    دوستاي خوبم مي شه به من بگيد اون گل رو كه وسط حلقه ريحون نجما جون گذاشتن چه جوري درست مي كنند؟؟؟( با گوجه)
    ضمنا مي شه اين حلقه رو از يك روز قبل درست كرد و يكي دو ساعت قبل از اومدن مهمونا تو فر گذاشت يا اينكه خراب مي شه ؟؟ آخه سه شنبه مهمون دارم با ني ني هم نمي شه همه كارهامو همون روز بكنم
    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
    افرا جون اینو ببین:

    http://mamisite.com/forum/vegetable-decoration

    اگه خمیر هانیکو که دوستان تو ایران استفاده میکنن بخوای استفاده کنی که اون مشگلی نیست و همون روز درستش میکنی چون پودری هست !!

    اگه میخوای خودت خمیر پیتزا بزنی که میشه ...خمیر و درست کن و صاف کن و فریزش کن....فک نکنم یه روز تو یخچال هم مشگلی باشه ولی فریز مطمئن تره...فقط چند ساعت قبل دربیار و بزرا توی دمای آشزخونه نرم شه و بعد برای حلقه ببر و آماده کن...مواد و تازه بزنی بهتره...یه ربع هم نمیشه....خمیرت آماده شه باقیش سریعه...
    نقل قول نوشته اصلی توسط elita224
    سلام . واقعاااااااااااااااااااا هنرمنديد . دستتون درد نكنه . دو تا سوال داشتم .
    1- اين خمير هاني كو همه جا پيدا ميشه ؟ ايرانيه يا خارجي ؟ حدود قيمتش رو لطف ميكنيد بگيد ؟

    2- من فرم خرابه ميتونم با ماكروفر درست كنم .؟ لطفا راهنماييم كنيد .
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران7
    باسلام الیتا جان من خمیر هانی کو رو از فروشگاه لوازم قنادی خریدم و چند روزپیش هم که برای خرید به اتکا رفته بودم اونجا هم داشت وقیمتش هم 1450 تومان بود.
    نقل قول نوشته اصلی توسط elita224
    دوستاي خوب من هيچ جا نتونستم هاني كو پيدا كنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصلا از سوپر ماركت ها پرسيدم ميخندند و ميگن چيه ؟!!!
    من خونم هفت تيره . جايي رو اين اطراف سراغ دارين ؟
    مامان مژگان: من دیروز این خمیر رو از شهروند صادقیه خریدم
    پرپرک: هایپر هم داره
    laeya: شهروند بوستان
    moonika: شهروند پونک تو پاساژ بوستان قسمت پودرای کیک آماده داره
    مامای فریده: اگه مشهدی هستین میتونین پودر خمیر هانیکو را از پروما ..........قیمتش هم 1500تومانه بخرید......
    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    عزیزم سوال اولتون رو که باران جون توضیح دادن اما در مورد سوال دوم: از کانوکشن مایکرو ویوتون استفاده کنین که کار همون فر رو میکنه فقط 15 تا 20 درجه ازش کم کنین چون یه فر برقیه،مثلا اگه دستوری دارین 180 درجه و توی 45 دقیقه بزاریدش 160 یا 165 درجه و نیم ساعت بعد از نیم ساعت چکش کنید گه نپخته بود بازم بهش زمان بدید متاسفانه زمانش فرمول نداره اما مطمئنا یه مقدار کمتر از فر گازی زمان میبره،امیدوارم کمک کرده باشم
    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    چه خوب شد که اینو مطرح کردین.منم همین مشکل رو دارم.با گریل مایکروویو نمیشه کار پخت رو انجام داد؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره":390i3pd6]پرپرک جون اگه منظورتون اینه که کل پخت رو انجام بدید نه مطمئنا باید از کلید ترکیبی استفاده کنید که یا قدرت مایکرو یا کانوکشن کار پخت رو انجام بده و همزمان هم گریل کار خودشو بکنه، که راستش من تا حالا واسه این موردا غیر از کانوکشن از حالت دیگه ای استفاده نکردم اما برای گریل کردن سوسیس مثلا از همین چیزی که گفتم استفاده می کنم و خوبه

    اگه سولاردم دارین و سوالی براتون پیش اومد خوشحال میشم کمک کنم و تا جایی که بلد باشم جواب میدم البته تو مبحث خودش[/quote]
    [quote=پرپرک]ممنون سامره عزیز.
    راستش من کلا با فر گاز مشکل دارم.بهم نخندید.ازش میترسم.برای همین استفاده نمیکنم.ولی این دستور اینقدر نظرم رو جلب کرد که میخوام درست کنم.

    برای ماکرو اگر روی مواد رو سلفون بکشیم تا پخته بشه و بعد برای برشته شدن روی حلقه گریل استفاده بشه خوبه؟
    راستی دستگاه من بوتان هست.
    [quote="سامره
    اگه بخوای سلفون بکشی دیگه نمی تونی از حالت فر (کانوکشن) استفاده کنی پس از کلید ترکیبی استفاده کن + پایه بلند و بذار با وات (توان مایکرو)و گریل بپزه دوستم در مورد بوتان هیچی نمی دونم اما اگه کلید ترکیبی نداره اول بذار با توان مایکرو بپزه بعد گریلو بزن ولی به نظرم از فرت استفاده کن ترستم میریزه
    [/quote]
    نقل قول نوشته اصلی توسط hilan
    سلام
    من برای امشب میخوام حلقه مرغ رو درست کنم از اونجایی که شوشو خیلی برای غذا وسواس داره بنظرتون سس مایونز طعمشو بد نمی کنه؟
    و من برای خمیرش از ترکیب شیر و آرد و روغن و نمک و بکیم پودر استفاده کردم خوب میشه به نظرتون؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان مهرسا
    سلام دوستان منم درست کردم خیلی خوب بود فقط چند تا سوال.......یکی اینکه تو حلقه گوشت ایا سس مایونز هم میریزین؟............بعد اینکه خمیری که دور مواد پیچیدم وقتی تو فر گزاشتم تقریبا خشک بود یعنی همون نونش کمی خشک بود چیکار کنم نرم بمونه؟ بازم مرسیییییییییییییییییی
    نقل قول نوشته اصلی توسط p_mahnoosh
    مامان مهرسای عزیز ،احتمالا زمان پختتون یا حرارت فر زیاد بوده.البته ممکنه خمیر هم مشکل داشته .مثلا در صورتیکه آرد کهنه باشه هم خمیر مناسبی بدست نمی یاد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان مهرسا
    مهنوش جان لطفا میشه بگید درجه حرارت فر و مدت زمانش چقدر باید باشه؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
    مامان مهرسا جون من تا مهنوش جون بیاد از تجربه خودم میگم:
    اول اینکه سس مایونز و من خودم حذف کردم بجاش پنیر خامه ای و ماست زدم...
    حرارت هم باید بدونی فر خودت چطوریه...یعنی قلقش باید دستت اومده باشه...من معمولا روی 180 میزارم و 20-30 دقیقه میپزه...باید چند بار چک کنی ...بعد از 20 دقیقه در فر و باز کن و با یه کارد برن توی خمیر...اگه چیزی بهش نچسبید و بیرون اومد, دیگه پخته...
    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    منم بگم که نگفته از دنیا نرم! منم بجای مایونز سس سفید (بشامل) زدم عالی بود البته کم که خمیرم خیس نشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط beautiful_lie
    منم که اصلا سس مایونز نزدم هیچ مشکلی هم پیش نیومد فقط هم زیر مواد هم روشون پنیر زدم که بعد از پخت از خمیر جدا نشن
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۲ در ساعت ۰۴:۵۰ بعد از ظهر
    khorshid2 و snow-star این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    Melbourne/Mashhad
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    8

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    حلقه مرغ و بروکلی که خمیرش با دستور فاطمه مامی نیکو جون بود...خمیرش خیلی* خیلی* ترد ا*و خوشمزه بود..هر چند با چسب چسبی بودن اول خمیر کلی* ناامید شدم که حتما خرابش کردم اما نتیجه نهایی عالی* بود...مرسی* فاطمه جون..



    اینم به علت خمیر و مواد اضافه اومدنی و قالب گرد دیگه نداشتنگی به شکل قفس در اومد


    آهان راستی* واسه مواد داخلش از سوس مایونز استفاده نکردم و بجاش ۳ قاشق ماست شیرین غلیظ ریختم + سینه مرغ+بروکلی+ فلفل دلمه ایی، پیاز و سیر کمی* تفت داده شده و کمی* پنیر پیتزا
    khorshid2, reyhan777, snow-star و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا... زندگی شیرین است...زندگی باید کرد
    و بدانم که شبی خواهم رفت .... و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۱
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    82
    پسند کرده
    0

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان آقا رادمهر
    دوستان گل ، کسی طرز تهیه ی خمیری ، مثل خمیر هانیکو رو می دونه که به منم یاد بده؟ آخه اینجایی که من هستم ، خمیر هانیکو گیر نمیاد، و ضمنا بسی علاقه مندم به پخت این حلقه های خوشگل
    عزیزم من این رو ازدستورای بچه های همین سایت کپی کردم که متاسفانه اسمشون خاطرم نیست چون قبلابدون اسم کپی کرده بودم که عینا برات میذارم از همین جا هم ازشون تشکر میکنم بابت دستور خمیر.... امیدوارم به دردت بخوره . . ...
    ((((((خيلي خيلي عااااااااااااااااااااااال ي است...منم اين دستور و گفتم بزارم که براي همه نوع پيتزا و حلقه و هر چي که ميخواي با پنير پيتزا درست شه, بدرد ميخوره!! هميشه اينو استفاده ميکنم :

    مايع خمير فوري 1.5 ق چ ( معمولي هم ميشه)
    شکر نصف ق غ
    آب گرم 1.5 پيمانه
    آرد 3.5 پيمانه
    نمک 1.5 ق چ
    تخم مرغ 1 عدد
    روغن زيتون به مقدار لازم

    اول نمک و شکر رو توي آب ولرم شده حل کن و بعد بريز تو ظرف و مايع خمير و با نصف آرد مخلوط کن و بريز توش و هم بزن....
    بعد تخم مرغ و روغن زيتون و بريز و باقي آرد و همه رو با هم چنگ بزن....يه کمي بايد چسب چسبي شه...نگران نباش....

    يه ساعتي بره لالا و بعد آماده است....

    يه کار خوب ديگه توي دستور اين خمير اينه که بعد که همه مواد رو روي خمير ريختي بزاري يه ربعي روي کانتر بمونه و باز هم پف ميکنه و ترد ميشه....))))))
    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
    مامان آقا رادمهر عزیز, این حلقه ها رو با هر نوع دستور خمیر پیتزایی میتونی درست کنی....به قسمت خمیر پیتزا یه سر بزن...در ضمن مهسان جون زحمت این دستوره منو و کشیدن و گذاشتنش برای شما...من این و برای همه نوع حلقه و پیتزا و کلوچه و خلاصه هر چی که بخواد بره تو فر استفاده میکنم !!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان آقا رادمهر
    مهسان جون و فاطمه جون ، ممنونم از راهنماییتون، یه سوال: منظور از خمیر مایع فوریه چیه؟ و اگه بخوام از خمیر مایع معمولی استفاده کنم ، باز باید همون 1.5 ق.چ رو استفاده کنم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
    خمیر مایع فوری نوعی هست که مستقیم داخل مواد خشک میریزی و بعد قاطی کل مواد میزنی و احتیاج به جدا آماده کردنش نیست...مایع خمیر معمولی و اول باید با کمی آب ولرم و شکر عمل بیاری و بعد قاطی مواد کنی در حالیکه برای فوری این کار احتیاجی نیست...
    اندازه ها هم یکیه عزیزم...همون 1.5 برای هر دو نوع !!
    نقل قول نوشته اصلی توسط somayeh89
    سلام فاطمه جون
    كمككككككككككككككككككككككك ككككككككككك
    مايع خمير فوري دارم و نمي دونم چطوري آماده اش كنم توضيح مي دي عزيزم؟
    يعني چي با آب ولرم قاطي نمي كنيم؟
    چون من ديشب داشتم نون درست مي كردم با آب ولرم قاطي كردم ولي عمل نيومد، يعني خراب شده ؟ توروخدا خوب توضيح ميدي؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    سمیه جون اینجا رو ببین
    پیراشکی، دونات

    و در مورد قاطی کردن با آرد اینجا
    پیراشکی، دونات
    نقل قول نوشته اصلی توسط somayeh89
    الهي من فدات شم سامره جون كه كمكم كردي
    فقط يه سوال ديگه آيا از همين مايه خمير استفاده كنم دوباره يا برم بخرم و چه ماركي؟ در ضمن مال من اصلا اينطوري نبود ديشب عمل نكرده بود.
    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    خدا نکنه عزیزم، آره یه دفعه دیگه با این دستورات تمرین کن اگه عمل نیومد حتما مایه خمیرت خرابه اونموقع برو بخر اما به دلیل فوری بودنش نه کنارش نزار دوستم
    [/quote]
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۲ در ساعت ۰۴:۵۶ بعد از ظهر
    چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از

    سر شوق ، روزگارت همه شاد سفره ات رنگارنگ و تنی

    سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fereshteh_laayegh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    32

    ویترین مدال ها

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    منم اين حلقه ي مرغ و ريحون رو براي امشب درست كردم

    منتها من چون ريحون نداشتم بجاش جعفري ريختم كه طعمش خيلي عالي بود
    و از خمير جادويي دريا جونم استفاده كردم
    عطر سیب این نوشته را پسندیده.

    استاد گفت : با دوست جمله بساز ....
    خندیدم !
    نمیدونست با دوست دنیا میسازند نه جمله !!!!!!

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    اینم حلقه مرغ و ریحان که البته یکم تغيیر داشت تو موادش.ولي خوشمزه بود.مرسیییییی
    عطر سیب این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۶
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    حلقهٔ مرغ و قارچ که خیلی با عجله درست کردم، مزه خوبی داشت ولی* تجربم این شد که مایونز مصرف نکنم.


  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    تبـــــــــــریـز ♥
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    0

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...


    منم امروز درستش کردم ولی تو قالب خورطوم دار. طعمش عالی شد دست همگی درد نکنه
    سانای جونم بهت توصیه میکنم حتما بدرستی..........
    MY BODY, khorshid2, الهه (مامان النا) و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    aşk yalnızca bir ihtimaldi ... ve sevişmek yapabildiğimiz en iyi şey

صفحه 2 از 47 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما