نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree896Likes

موضوع: حلقه مرغ یا گوشت و ...

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 370
صفحه 11 از 47 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۶
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    3

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    اینم حلقه مرغ و ریحون من با تشکر از هیون عزیز و نجما گلی


    خیلی خیلی خوشمزه بود ممنونم
    من شكوفايي گلهاي اميدم را در روياها مي بينم .
    و ندايي كه به من مي گويد :
    گر چه شب تاريك است ؛ دل قوي دار، سحر نزديك است


  2. #82
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    770
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    نقل قول نوشته اصلی توسط درنگ
    سلام
    من بالخره اين غذا را درست كردم
    ششو شو و برادرم خيلي خوششون اومد
    فقط يه مشكلي داشتم
    اميدوارم كمكم كنيد
    من خمير اماده هانيكو گير نيوردم به خاطر همين پودر خمير پيتزا نان اوران خريدم
    وقتي خمير رو درست كردم گذاشتم يه ربع ساعتي موند بعد برش داشتم و پهنش كردم
    بعد كه برش دادم چاقو به خمير مي چشسبيد و برش ها يك اندازه و يك دست در نمي اومدن
    در صورتيكه تو شكل طرز تهيه اين سايت برش هاي خمير يه اندازه و يك دسته اند
    مال من يه جاش نازك يه جاش كلفت در ميوم.
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    يه سوال مهم:
    ميشه اين خمير را يه روز قبل از اينه مهمونا بيان درست كرد گذاشت تو يخچال و قبل از او.مدنشون بذاريم تو فر بپزه؟؟؟؟؟
    خمير ترش يا بد مزه ميشه؟
    يا ميشه پخت و بعد گذاشت تو فر گرم بشه ؟
    بدذ نمي شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز من در مورد پودر ها و خمیر های اماده اطلاعی ندارم چون خودم خمیر میزنم, ولی :

    1- شاید به پودرت آب زیاد زدی و برای همین چسب چسبی شده...یا کمتر بریز ...یا آرد کمی اضافه کن...یا کمی روغن به از بین رفتن چسبناکی کمک میکنه
    2-نازک و کلفت بودن خمیر هم به ناصاف باز کردن اون توسط خودتون مربوط میشه و ایراد از جای دیگه ای نمیباشد
    3- خمیر غذاهای پیتزایی و میشه از روز قبل درست کرد و در یخچال نگه داری کرد فقط حواست باهشه که خوب کاورش کنی که هوا نره توش وگرنه سطح خمیرت خشک میشه !
    4- بهتره که پیتزا جات همیشه زود سرو بشن که تازگی و خوشمزگی داشته باشن...گرم شدشون مزه تازگی نداره :)
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  3. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *فاطمه* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2904
    پسند کرده
    1796

    ویترین مدال ها

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...



    ممنون خیلی خوشمزه بود. طبق دستور صفحه 1
    ماکارونی
     
    كنار تو در باران قدم می زنم
    "چتــــر" برای چه؟!
    خیـــــال كه خیس نمی شود!

  4. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رعنا ش آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۱۰
    نوشته ها
    374
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    211
    پسند کرده
    13

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...



    قبل از عمل

    بعد از عمل



    فوق العاده خوشمزه بود خیلی خوشم اومد
    نفس شاید دلیلی باشد برای زندگی

    اما.......

    بی شک تو بهانه آنی.......

  5. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رعنا ش آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۱۰
    نوشته ها
    374
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    211
    پسند کرده
    13

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    بچه ها جون من خمیرو با یکی از دستورات اینجا درست کردم
    دقیق نمیدونم مال کی بود اینم دستورش:

    آرد .................................................. .................... 2 ليوان
    شير .................................................. ................. 1 ليوان
    روغن مايع .................................................. ......... 2/1 ليوان
    آب ولرم .................................................. ............. 2/1 ليوان
    مايه خمير .................................................. .......... 1 ق غ
    شکر .................................................. ................. 1 ق غ
    نمک .................................................. ................. 2/1 ق چ
    -----------------------------------------------------
    مايه خمير وشکر را باهم مخلوط کرده وبه آب ولرم اضافه ميکنيم و اجازه ميدهيم تا عمل بيايد.
    نمک + آرد + روغن + مايه خمير ور آمده + شير را باهم مخلوط کرده و در صورت لزوم کمي آرد اضافه ميکنيم وتا جايي ورز ميدهيم که خمير به دست نچسبد . اين خمير بايد يک ونيم تا دو ساعت استراحت کند


    خیلی لطیف بود و به چاقو یا دست نمیچسبید ولی موقع برش خیلی اینورو اونور میشد وقتیم اون مثلثی رو بر میداشتم بزارم تو ظرف کش و قوس میومد
    ایندفعه میخوام با یه خمیر دیگه امتحان کنم
    به نظر شما کدوم دستور بهتره؟ که در عین لطیف بودن کمی محکمتر باشه؟
    منتظر جوابتونم مرسی
    کیجا این نوشته را پسندیده.
    نفس شاید دلیلی باشد برای زندگی

    اما.......

    بی شک تو بهانه آنی.......

  6. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shohreh-sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    هر آن جایی که دل خوش باشد.
    نوشته ها
    732
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1374
    پسند کرده
    1339

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    این هم از حلقه ی گوشت من:
    گوشت چرخ کرده و قارچ و هویج و فلفل دلمه ای و جعفری و ریحان و ترخون وکمی رب و ادویه جات و آویشن و2 قاشق سس مایونز وپنیر پیتزا (به دلیل استفاده از سس مایونز وپنیر پیتزا هنگام آماده سازی مواد میانی از روغن استفاده نکردم).برای خمیرش هم از دستور مامی نجمه استفاده کردم ولی بجای بیکینگ پودر از مخمر استفاده کردم ولی این خمیر در عین لطافت خیلی شل و ول است و کار با آن کمی سخت است ولی خوب پف می کند و خوشمزه می شود.با تشکر از تمام هنرمندان سایت.









    در ضمن من در سولاردام در convacsion آن با درجه 160 وزمان 20 دقیقه و در آخر 5 مین گریل دادم.
    Donya007, کیجا و *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.

  7. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    نوشته ها
    115
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    5

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    واي بچه ها چشتون روز بد نبينه من
    هميشه تو ماهي تابه چدن درست ميكردم
    راحت در ميامد
    اين دفها اومدم
    كاغذ روغني را پهن كردم ته ظرف
    مهمونم داشتم
    حلقه چسبيد به كاغذ و جدا نشد
    حلقم تكه تكه شد
    يه وضعي شد
    چراا؟؟؟؟؟
    مال شما هم كه رو كاغذه؟
    كاغذ را چرب مي كني

  8. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: حلقه مرغ یا گوشت و ...

    حلقه مرغ

    محتويات: گوشت سينه مرغ، فلفل دلمه اي، رب گوجه،ادويه

    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




صفحه 11 از 47 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما