نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree616Likes

موضوع: دمپخت ماش با پیاز - ماش پلو

نمایش نتایج: از 81 به 84 از 84
صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 891011
  1. #81
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,152
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86499
    پسند کرده
    75740

    ویترین مدال ها

    دمپخت ماش





    دمپخت ماش،
    عطر و طعم دوران کودکی

    دیدین بعضی غذاها مزه ش زیر دندون میمونه و هیچ وقت فراموش نمیشه؟
    مزه ی ماش پلوی مامان خانومی هم از همین گروهن و من همیشه در حال تلاشم که بتونم جوری بپزم که به خوشمزگی دستپخت ایشون بشه.


    قبلا در این پست روش دیگری از طبخ ماش پلو رو براتون گذاشته بودم منتها این روش اصیل مامان پز هست

    مواد لازم برای 3-4 نفر:

    برنج 2 پیمانه
    ماش 1 پیمانه
    روغن
    نمک
    کره


    طرز تهیه:

    ماش رو با کمی نمک میپزیم به صورتی که ماش له نشه و غلافش پاره نشه.
    برای پخت حبوبات اون ها رو با آب کافی روی حرارت قرار بدین تا مجبور نشین وسط پخت بهشون اب اضافه کنین.(چرا که اضافه کردن اب در حین پخت حبوبات باعث باز شدن غلاف انها میشه)

    میتونین به صورت آبکش و یا دمپخت این غذا رو درست کنین.
    برای دمپخت برنج شسته و خیس خورده رو همراه ماش و میزان کافی آب نمک و روغن داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار بدین.
    من میزان اب رو چشمی میریزم چون دستم اومده
    به نظر من اصلا نمیشه میزان دقیق گفت چون هر برنج یه جور ری میکنه و نمیشه برای همه فرمول یکسان داد.


    اتش را تیز نگه دارید تا دیگ باز به جوش اید .
    پس از انکه اب برنج کار رفت برنج را با کفگیر یک دور زیر و رو کنید.
    روی نواحی مختلف برنج کره ریز شده قرار دهید تا در حین دم شدن کره ذوب شده و در برنج نفوذ کند.این کار فوق العاده به خوش عطر و خوش طعم شدن غذا کمک میکند.
    زیر دیگ شعله پخش کن و روی آن دمکنی بگذارید.

    پس از 30-45 دقیقه دمی آماده است.


    نکته:اگر دیدین که آب داخل قابلمه تموم شده و برنجتون هنوز به حد مطلوب نرسیده و مغزش خام هست،یه مقدار آب اضافه کنین (ترجیحا آب جوشیده)


    تاکید میکنم:
    غیر از روغنی که داخل قابلمه میریزم،موقع دم گذاشتن روی برنج کره ی محلی میدم و این یکی از اصول لازم ماش پلو سبک مامان خانوم هست


    *من ماش رو بعد از پختن آبکش میکنم.میتونین با همون آب باقی مونده اون رو دمپخت کنین.در این صورت رنگ غذاتون دیگه سفید نیست و رو به زردی میزنه.

    *در صورتی که میخوایین ماش پلو رو به صورت آبکش اماده کنین ،اخرای قل زدن برنج ماش پخته رو بهش اضافه کنین.
    کره فراموش نشه


    *به این غذا میتونین مقداری آب گوشت یا مرغ هم اضافه کنین،
    در این صورت مقوی تر میشه

    *این پلو رو با سالاد شیرازی و ابغوره،ترشی و نیمرو با کره ی محلی سرو میکنیم.


    najmehkhatoon, راضیه 68, مامان حدیثه و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    883
    نوشته های وبلاگ
    352
    میزان امتیاز
    932
    پسند شده
    14378
    پسند کرده
    14629

    ویترین مدال ها

    ماش پلو



    من علاوه بر ماش و پیاز داغ کمی هم شوید به برنج زدم که خوشمزه شده بود .
    باران67, zakizadeh, میس مهسا و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24421
    پسند کرده
    13954
    کته ماش

    ماش و با نمک پختم بعد برنج خیس خورده رو ریختم داخلش و کته کردم خیلی خیلی راحت و وقتی اب برنج تموم شد زیره سبز پاشیدم لا به لاش تا دم بکشه با برنج و روش هم روغن خوب ریختم موقع کشیدن .

    سیب زمینی های کنارش و با چاقو نازک بریدم پیچیدم به صورت گل با خلال فیکس کردم و بعد سرخ

    نام: IMG_20160822_153831.jpg نمایش: 1450 اندازه: 112.8 کیلو بایت
    .
     
    *هما*, zakizadeh, گیتار و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  5. #84
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,152
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86499
    پسند کرده
    75740

    ویترین مدال ها

    ماش پلو با به





    وقتی فصل به باشه من سعی میکنم هر چه بیشتر از این میوه ی بهشتی داخل سبد غذایی خونه استفاده کنم.
    یکی از این غذاها ماش پلو با به هست

    ماش پلو رو طبق دستوری که در این پست عرض کردم خدمتتون اماده میکنم.

    و برای استفاده از به در این غذا:

    به رو خرد کرده و پوست میگیرم و روی پلو ابکش شده میچینم و تا موقع دم کشیدن برنج به هم پخته و نرم میشه
    میتونین پلو رو به صورت کته درست کنین و به رو همراه برنج تو اب بریزین.در این صورت به نرم تر میشه


    گوشت قلقلی رو طبق این دستور آماده کردم.



    pink girl, najmehkhatoon, nora1 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 891011
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما