نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree322Likes

موضوع: خوراک زبان

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 51
صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    *زبان گوساله با برگ بو و پیاز و دارچین و فلفل سیاه بزرگ داخل زودپز پخته

    نام: DSC_2497.jpg نمایش: 1618 اندازه: 112.8 کیلو بایت
    .............
     
    بهداد, sara chef, m1361 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۶
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    27
    پسند شده
    1773
    پسند کرده
    894
    خوراک زبان زبان ها حسابی پخته می شن بعد در سس شامل پیاز فراوان پودر سیر رب انواع ادویه جوشانده می شه
    فایل پیوست 117296
    m1361, sara chef, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,452
    میزان امتیاز
    145
    پسند شده
    4269
    پسند کرده
    5312
    ساندویچ زبان ومغز گوساله .

    زبان که از قبل خوب ومطمئن شسته بودم وفریزری شده بود رو تو زودپز با مقداری آب وپیاز وزردچوبه وکمی دارچین گذاشتم دو ساعتی پخت .بعد از این زمان از آب درش آوردم وپوستش رو گرفتم ورگ وریشه ی اضافی هاش رو در آوردم بعد خوب ریزش کردم وبا کمی روغه نمک وفلفل قرمز تفتش دادم
    مغز گوساله رو هم یه پرده ی نازک داره روش موقع شستن جدا کردموآهسته با اب سرد خوب شستم. بعد تو یه ظرف کوچولو با کمی پیاز وزردچوبه ونمک گذاشتم به مدت 15تا20 دقیقه پخت .
    بعد ریزش کردم وتو کمی روغن تفتش دادم .

    نون ساندویچی از اون قدیمیا وگوجه فرنگی وخیارشور وکاهو و پیاز ریز خرد شده توی نون ها ریختم واز زبان ومغز داخلشون گذاشتم جاتون خالی این ناپرهیزی بسیار خوشمزه بود .

    چندتا عکس هست که براتون میگذارم.





















    سالادوسبزیجات
     
    باران67, **mahla**, m1361 و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    234
    پسند شده
    7020
    پسند کرده
    6068

    ویترین مدال ها

    زبان رو ده دقيقه جوشوندم و آبش رو دور ريختم و مجددا با آب و پياز و نمک گذاشتم تا کامل پخته بشه
    بعد از پختن پوستش رو جدا کردم و تو روغن سرخ کردم
    نام: 2015-05-21 14.23.16.jpg نمایش: 1090 اندازه: 103.0 کیلو بایت
    -----------------
     
    باران67, m1361, Elsanaa و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #45
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86826
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    خوراک زبان




    خوراک زبان:


    خوراک زبان از جمله مقوی ترین غذاهاست که دارای پروتئین و انواع سبزیجات است و رنگ و طعم بسیار خوبی دارد.
    موقع خرید دقت کنین زبان تازه و سالم خریداری کنین.
    مشخصات زبان خوب اینه که رنگش روشن باشه و سفت باشه
    گوشت تیره رنگ و شل و ول اصلا خوب نیست و تهیه نکنین.

    **
    طرز تهیه:
    زبان را کامل تمیز کرده،حلق و زوائد آن ، چربی های متصل به زبان و غدد لنفاوی را جدا کنید و با کمک فرچه یا چاقو روی سطح زبان بکشین و خیلی با دقت و خوب تمیزش کنین.

    قابلمه ای رو پر اب کرده و روی حرارت قرار بدین تا جوش بیاد،وقتی جوش اومد زبان رو داخل قابلمه قرار بدین و بذارین چند قل بزنه.
    بعد از اون،قابلمه زبون رو بشورین و آب تازه بریزین.

    از اینجا وارد مرحله پخت اصلی میشیم.
    به این صورت که قابلمه ای برداشته و زبون رو داخل اون بذارین و مواردی که در ادامه خدمتتون عرض میکنم به قابلمه اضافه کنین.
    این مواد جهت گرفتن بوی گوشت هست
    -دو پیاز بزرگ درسته
    -زردچوبه و فلفل سیاه که تازه داخلش میسابم
    *دقت کنین که نمک رو در اخر پخت اضافه میکنیم و اوایلش اگه بزنیم زبون دیر پز میشه
    -کیسه معطر ویژه
    من یه روز یه چند متر تور خریدم و نشستم باهاش کیسه های کوچولو دوختم.
    هر بار برا غذاهایی مثل این، یه کیسه برمیدارم و داخلش از مخلفات معطر میذارم و درش رو گره میکنم و داخل قابلمه میذارم.
    مجموعه معطری که من برای بوزدائی استفاده میکنم به این صورته:
    دو تا برگ بو
    یک عدد هویج پاک کرده
    کرفس که در حد چند تا برگش رو میذارم
    چعفری هم یه دسته کوچولو
    چوب دارچین یک تکه

    *برگ بو برای از بین بردن بوی زبان خیلی موثره و حتما از برگ بو استفاده کنین،تا حدی سیر هم اینکار رو انجام میده ولی تاثیر برگ بو بیشتره.

    *میتونین از صافی قوری های پیرکس هم استفاده کنین و موادتون رو داخل اون بذارین.
    حسنش اینه که به راحتی میتونین بشورین و باز ازش استفاده کنین ولی کیسه رو باید انداخت دور و دوختنش دردسرای خودشو داره.

    خب بعد از این قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار میدم و بهش زمان میدم.
    زمان پخت در زبان های مختلف فرق داره و بستگی به سایزش داره.معمولا چیزی بین 4 تا 6 ساعت زمان نیاز داره
    البته با زودپر خیلی زودتر آماده میشه ولی من ترجیح میدم با قابلمه و شعله ملایم این کارو کنم
    معمولا از ظهر برا شب میذارم یا از شب قبل برا ناهار فردا

    اون اواخر پخت حواستون باشه آبش خیلی زیاد نشه
    در حد 1-2 لیوان کافیه.
    ابکشی رو داخل ظرفی قرار بدین و قابلمه رو داخل اون خالی کنین
    اینطوری آب زبون رو حفظ میکنیم و برا سس روی خوراکمون میتونیم ازش استفاده کنیم که سرشار از مواد مغذی هست.
    زبون رو تا داغه پوست میکنیم.
    در واق پوست زبون وقتی کاملا پخته باشه و داغه به راحتی کنده میشه
    اگه زبان سرد بشه،گووشت به پوست میچسبه و موقع کندن پوستش اذیت میکنه و روی زبان هم صاف و یکدست نمیشه.

    بعد از اون زبان رو به ضخامت 2-3 سانتیمتر برش بزنین.
    *در این مرحله میتونین برای خوش طعم تر شدن زبون،قطعات زبان رو داخل کره تفت بدین
    خب تا اینجای کار ما قطعات خوش عطر و خوشمزه زبون رو داریم که کاملا پخته و اماده ن
    میتونین برای پیتزا یا ساندویچ زبون ازش استفاده کنین
    با زبان گاو میتوان سانویچ بسیار مقوی و خوشمزه ای برای کودکان تهیه کرد.
    همچنین یک میان وعده سالم و مغذی برای مدرسه یا مهد کودک انهاست.
    در ضمن ساندویچ زبان گاو از محبوب ترین ساندویچ های مغازه های اغذیه ای است و در بین ساندویچ خوران،طرفداران زیادی دارد.

    **
    ولی خب برا تهیه خوراک زبان نیازه که یه سس خوشمزه در کنار زبان سرو کنیم:

    قارچ رو اسلایس میکنیم و با ابلیموی تازه اغشته میکنیم.اینجوی مانع ازسیاه شدن قارچ میشه
    من همیشه قارچ رو بعد از اسلایس کردن داخل کاسه میریزم و ابلیمو میزنم و با دستم مالش میدم تا به همه جاش اغشته بشه
    روی حرارت بالا و با کره قارچ ها رو تفت میدم.
    کره عطر فوق العاده ای به غذا میده و حرارت بالا مانع از اب انداختن قارچ میشه
    وقتی قارچ ها تفت خورد،رب رو به ظرف اضافه میکنم و خوب سرخش میکنم.در این حین سیر هم اضافه میکنم.
    نمک وفلفل سیاه و پیاز داغ چیپسی که فوق العاده غذا رو خوش عطر و خوشمزه میکنه اضافه میکنم.
    سس تند فلفلی هم اضافه میکنم.
    حلقه های زبان رو به این سس اضافه میکنم و با مواد تفت میدم
    اینجور هم عطر مواد رو میگیره و هم تفت میخوره
    بعد از اون اب زبانی که داخل یه کاسه نگه داشته بودم رو بهش اضافه میکنم و با حرارت ملایم، زمان میدم تا سس غلیظ بشه و جا بیافته.
    در آخر میتونین روی ظرف ،جعفری ساطوری بریزین و سرو کنین.

    **
    *میشه سس رو جداگانه درست کرد و موقع سرو روی تکه های زبان ریخت

    دورچینی که میشه برای کنار خوراک زبان سرو کرد:
    سیب زمینی سرخ شده
    قارچ سوخاری
    انواع سبزیجات مثل:
    گوجه،جعفری،هویج بخار پز،نخود فرنگی ،ذرت
    برش های لیمو یا نارنج بسته به فصل

    *میتونین خوراک زبان رو همراه نان یا همراه باقالی پلو میل کنین که من با باقالی پلو رو ترجیح میدم

    *اینکه هر زبان برای چه تعداد کافی باشه بسته به سایز زبان متغیره ولی معمولا برا 4 تا 6 نفر کافیه .
    *میتونیم زبان رو برش زده و به اندازه مورد نیاز بپزین.ینی مثلا یک سوم یک زبان رو برای دو نفر درست کنیم و دو سوم باقیمانده رو فریز کینم.

    *میتونیم برای زبان اصلا سس درست نکنیم.چون بعضی ها معتقدند که رب مزه اصلی زبان رو میگیره
    در این صورت به ابی که بعد از پخت زبون صاف کردیم زعفرون میزنیم و زبون رو با همون سرو میکنیم.


    **
    ساندویچ زبان:
    بعد از پخت زبان به شیوه بالا و گرفتن پوست زبان،اون رو ریش ریش کرده و داخل کره تفت بدین
    بهش ادویه و نمک و فلفل و پیاز داغ چیپسی اضافه کنین.
    به همراه گوجه،سس کچاپ،خیار شور،کاهو یا کلم،پیاز حلقه شده،سیب زمینی سرخ شده سانویچش کنین.
    نوش جونتون






    سادن, کوئین, نایاب 90 و 37 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    274
    نوشته های وبلاگ
    31
    میزان امتیاز
    330
    پسند شده
    4911
    پسند کرده
    3821

    خوراک زبان گوساله

    زبان گوساله رو خوب میشوریم و میزاریم تو قابلمه وقتی چندتا جوش زد آبشو خالی میکنیم و زبان رو خوب میشوریم ودوباره میذاریم تو قابلمه وآب میریزیم و یک پیاز بزرگ و چندتا سیر و زردچوبه و فلفل سیاه میریزیم
    اگه برگ بو داشته باشین هم اضافه کنین ولی نمک نمیزنیم و آخرسر اضافه میکنیم
    تو قابلمه 4-5 ساعت طول میکشه تا بپزه و توی زودپز1-2 ساعت
    وقتی پخت نمک میزنیم تا چندتا جوش بزنه بعد زبون رو درمیاریم و با کمک چنگال پوستشو میکنیم


    نام: 20150603_163445.jpg نمایش: 896 اندازه: 63.0 کیلو بایت

    اینم آب زبونه

    نام: 20150603_163503.jpg نمایش: 765 اندازه: 75.1 کیلو بایت

    زبون رو به صورت حلقه ای بریدم و تو تابه چیدم

    نام: 20150603_164801.jpg نمایش: 789 اندازه: 88.1 کیلو بایت

    کمی از آب مرغو با کره روشون ریختم و یه طرفش که سرخ شد طرف دیگه رو برگردوندم

    نام: 20150603_165251.jpg نمایش: 751 اندازه: 100.7 کیلو بایت

    طرف دیکه که سرخ شد چیدم تو ظرف.جای همه خالی

    نام: 20150603_170217.jpg نمایش: 741 اندازه: 102.5 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    -sania-, کوئین, باران67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۶
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    27
    پسند شده
    1773
    پسند کرده
    894
    زبان رو چند ساعت تو زودپز با برگ بو و چوب دارچین پختم بعد ریش ریش کردم و پیاز رنده شده رو تفت دادم زبان را اضافه کردم قارچ پنیر پیتزا و کمی رب و ادویه زدم
    نام: زبان گوساله.jpg نمایش: 613 اندازه: 81.6 کیلو بایت
    افسونی, مامی سجاد, mitra40 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1166
    پسند شده
    20317
    پسند کرده
    17532
    دستپخت مامان جان
    اول زبان رو یه بار جوشونده بعد آبشو ریخته پوستشو کنده و تیکه کرده
    پیاز داغ درست کرده زردچوبه نمک فلفل قرمز کمی دارچین زرده زبان رو توش تفت داده آب ریخته گذاشته حسابی پخته ما با رشته پلو یا باقالی پلو میخوریم

    نام: IMG_20151214_094829.jpg نمایش: 537 اندازه: 100.0 کیلو بایتنام: IMG_20151214_094833.jpg نمایش: 528 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    ....
     
    mitra40, ELAHE_ABAN, سادن و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما