نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1033Likes

موضوع: چیکن استراگانف!

نمایش نتایج: از 201 به 208 از 209
صفحه 26 از 27 نخستنخست ... 162324252627 آخرینآخرین
  1. #201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    483
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    571
    پسند شده
    8167
    پسند کرده
    11847
    فیله مرغ۵۰۰گرم
    سس بشامل۲ لیوان
    خامه۲۰۰گرم
    قارچ۳۰۰گرم
    سیب زمینی ۲عدد. نمک،فلفل قرمز،فلفل سیاه،ادویه ذرت مکزیکی

    ابتدا فیله مرغ و باریک ریز کردم و آغشته به فلفل و نمک و در کره سرخ کردم.قارچ و سرخ کردم.سس بشامل درست کردم.مرغ و قارچ و سس و مخلوط کردم.
    دو قاشق سس مایونز به خامه زدم و به مخلوط بالا اصافه کردم.همه ی مواد و کمی حرارت دادم تا جا بیفته.
    سیب زمینی و رنده درشت کردم و سرخ کردم.مقداری داخل چیکن رختم و بقیه روی اون
    خیلی مورد پسند مهمانهام قرار گرفت.البته من از فلفل قرمز استفاده کردم و تند

    نام: 1463771062096.jpg نمایش: 996 اندازه: 107.0 کیلو بایت
    عدسی
     
    افسونی, kurosh1, *شمیم* و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr ~ banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    75
    پسند کرده
    9
    سلام دوستان خسته نباشید
    یه سوال داشتم
    بنظرتون این غذا برای افطار یا سحر مناسبه؟
    منظورم اینه ک بخاطر ترکیب خاصش ضعف یا عطش نمیاره؟؟
    ممنوووون میشم
    خورشت بامیه
     
    تو دل انگیز ترین حادثه در عمر منی
    که وجودت همه از عشق پر است....

  4. #203
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    2,494
    میزان امتیاز
    387
    پسند شده
    21466
    پسند کرده
    18275
    بنظر من برای افطار خوبه برای سحر شاید همون ضعف و عطش و بیاره
    خدا جون دریاب

  5. #204
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مونا سادات آواتار ها
    مونا سادات حسینی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    تـهران
    نوشته ها
    200
    میزان امتیاز
    405
    پسند شده
    5147
    پسند کرده
    3239
    چیکن استروگانف بسیار لذیذ و همه پسند

    طبق دستور صفحه اول (مرغ ، قارچ، ،کره و روغن،پیاز،نمک،فلفل، پودر سیر، سس بشامل، مقداری پنیرپیتزا)

    نام: ۲۰۱۶۰۹۲۲_۲۱۲۵۳&#17.jpg نمایش: 699 اندازه: 107.2 کیلو بایت
    باران67, گیتار, zakizadeh و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خـــدایــــــــــــــــا
    دوستتــــــــــــ
    دارمـــــــــــــــ



  6. #205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Miss Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    970
    پسند شده
    8313
    پسند کرده
    9150
    نام: 1479382594962.jpg نمایش: 483 اندازه: 101.8 کیلو بایت

    .پیاز رو خلالی خورد میکنیم و تفت میدهیم: .سینه مرغ(یا فقط فیله) را که به صورت نوارهای باریک و بلند برش داده ایم،به پیاز اضافه میکنیم:*
    در این مرحله اگر برشها خیلی نازک باشند با همان چند دقیقه تفت دادن می پزند..در غیر اینصورت میتوانید در ماهیتابه رو بگذارید تا با اب خودش بپزد و یا با اضافه کردن نیم لیوان اب و گذاشتن در ماهیتابه،اجازه بدهید مرغها بپزند... .بعد از تمام شدن آب مرغ می توان فلفل دلمه ای هم به ان اضافه کرد و چند دقیقه تفت داد تا نرم شوند.ریختن فلفل دلمه ای و قارچ در این غذا سلیقه ای است و در اصل دستور وجود ندارد..
    .در این مرحله میتوان قارچ هم اضافه نمود و با حرارت زیاد و یکنواخت تفت داد.
    .سس سفید را همزمان درست میکنیم: .سس بشامل را به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم چند قل بزند. 7.با سیب زمینی خلالی اماده یا سیب زمینی که خودتون خیلی باریک و بلند برش دادین و سرخش کردین اطرافشو تزئین میکنین و نوش جان.
    *ریختن نمک و فلفل هم که دیگه جزو ضروریاته که نگفتم..هم تو سس سفید هم توی مواد اصلی

    پ ن:مرغهای من که سینه مرغ بود و برشهای بلند و نازک داشت،با همون تفت دادن و ابی که خودش انداخت پخت و دیگه نیازی به افزودن اب نداشت.
    من از قارچ و فلفل دلمه ای هم استفاده نکردم.
    *مقدار سس بستگی به سلیقه شما داره.حتی میتونید سس نریزید و جداگانه سرو کنید.من که خودم بشخصه مقدار خیلی کمی سس میریزم و مابقی رو میارم سر میز..در ضمن اینبار برای سس بجای افزودن خامه یک قاشق مایونز مخصوص سالاد الویه زدم.که خیلی بیشتر طعمشو دوست داشتیم.

    درمورد سیب زمینی هم سیب زمینی ها رو رنده درشت زدم و سعی کردم تا پایین رنده ، دستمو بکشم تا خلال ها بلند تر باشن.بعد از یه ربع استراحت در اب سرد و صاف کردن در روغن فراوان سرخ کردم
    kurosh1, باران67, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  7. #206
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    985
    نوشته های وبلاگ
    480
    میزان امتیاز
    1369
    پسند شده
    22846
    پسند کرده
    14004

    ویترین مدال ها

    نام: DSC04527.jpg نمایش: 350 اندازه: 96.2 کیلو بایت

    چیکن استروگانف
    مواد لازم
    مرغ نصف یک سرسینه
    پیاز 1 عدد متوسط
    فلفل دلمه 1عدد
    قارچ به میزان دلخواه
    سیب زمینی 4عدد
    سس بشامل 5/1 لیوان
    نمک وفلفل به میزان لازم
    طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید
    کره به میزان 50 گرم روی حرارت بذارید تا آب شه بعد دوقاشق آرد بهش اضافه کنید کمی تفت بدید تا مزه خامیش از بین بره ولی رنگش عوض نشه حالا دولیوان شیر به همراه نمک و فلفل بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه و به غلظت فرنی که رسید حرارت رو خاموش کنید و یه قاشق غذاخوری خامه اضافه کنید.
    طر تهیه چیکن استروگانف
    پیاز رو نگینی خرد کنید و توی روغن کمی تفت بدید وبعد مرغ رو هم که به صورت چهار گوش ریز یا نواری خرد کردید بهش اضافه کنید و تفت بدید و در ظرف رو ببندید و حرارت رو کم کنید تا خودش آب بیاندازه و بپزه و بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده رو اضافه کنید من برای این که قارچ آب نیاندازه جداگانه سرخش میکنم و وقتی آبش کشیده شد به مواد اضافه میکنم وحالا کمی که مواد رو با هم تفت دادید سس بشامل رو اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و توی ظرف بکشید و روش سیب زمینی سرخ کرده بریزید دقت کنید سیب زمینی این غذا باید خلالی نازک و یک دست باشه .غذای خوشمزه ایه و متناسب با ذائقه ایرانی حتما امتحان کنید.
    hengamehh, dena77, *هما* و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #207
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,696
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2240
    پسند شده
    93800
    پسند کرده
    79094

    ویترین مدال ها

    مهنازم گل وسط این کارو*چطور درست کردین،
    بی نظیره
    پیشاپیش از جوابتون ممنونم
    maman_mahya, میس مهسا, hengamehh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #208
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    985
    نوشته های وبلاگ
    480
    میزان امتیاز
    1369
    پسند شده
    22846
    پسند کرده
    14004

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    مهنازم گل وسط این کارو*چطور درست کردین،
    بی نظیره
    پیشاپیش از جوابتون ممنونم
    ممنون عزیزم در برابر کارای شما که هیچه با چاقو روی قارچ حکاکی کردم اینجوری نمیتونم توضیح بدم ایشالله بزودی با عکس براتون توضیح میدم
    hengamehh, باران67, ترنم63 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 26 از 27 نخستنخست ... 162324252627 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما