نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree991Likes

موضوع: چیکن استراگانف!

نمایش نتایج: از 201 به 205 از 205
صفحه 26 از 26 نخستنخست ... 1623242526
  1. #201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    471
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    523
    پسند شده
    7937
    پسند کرده
    11596
    فیله مرغ۵۰۰گرم
    سس بشامل۲ لیوان
    خامه۲۰۰گرم
    قارچ۳۰۰گرم
    سیب زمینی ۲عدد. نمک،فلفل قرمز،فلفل سیاه،ادویه ذرت مکزیکی

    ابتدا فیله مرغ و باریک ریز کردم و آغشته به فلفل و نمک و در کره سرخ کردم.قارچ و سرخ کردم.سس بشامل درست کردم.مرغ و قارچ و سس و مخلوط کردم.
    دو قاشق سس مایونز به خامه زدم و به مخلوط بالا اصافه کردم.همه ی مواد و کمی حرارت دادم تا جا بیفته.
    سیب زمینی و رنده درشت کردم و سرخ کردم.مقداری داخل چیکن رختم و بقیه روی اون
    خیلی مورد پسند مهمانهام قرار گرفت.البته من از فلفل قرمز استفاده کردم و تند

    نام: 1463771062096.jpg نمایش: 653 اندازه: 107.0 کیلو بایت
    عدسی
     
    افسونی, kurosh1, *شمیم* و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr ~ banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    75
    پسند کرده
    9
    سلام دوستان خسته نباشید
    یه سوال داشتم
    بنظرتون این غذا برای افطار یا سحر مناسبه؟
    منظورم اینه ک بخاطر ترکیب خاصش ضعف یا عطش نمیاره؟؟
    ممنوووون میشم
    خورشت بامیه
     
    تو دل انگیز ترین حادثه در عمر منی
    که وجودت همه از عشق پر است....

  4. #203
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,819
    میزان امتیاز
    293
    پسند شده
    19656
    پسند کرده
    15888
    بنظر من برای افطار خوبه برای سحر شاید همون ضعف و عطش و بیاره
    خدا جونم عاشقتممممممم

  5. #204
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مونا سادات آواتار ها
    مونا سادات حسینی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    تـهران
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    379
    پسند شده
    5271
    پسند کرده
    3278
    چیکن استروگانف بسیار لذیذ و همه پسند

    طبق دستور صفحه اول (مرغ ، قارچ، ،کره و روغن،پیاز،نمک،فلفل، پودر سیر، سس بشامل، مقداری پنیرپیتزا)

    نام: ۲۰۱۶۰۹۲۲_۲۱۲۵۳&#17.jpg نمایش: 360 اندازه: 107.2 کیلو بایت
    باران67, گیتار, zakizadeh و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خـــدایــــــــــــــــا
    دوستتــــــــــــ
    دارمـــــــــــــــ



  6. #205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Miss Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    292
    میزان امتیاز
    785
    پسند شده
    6393
    پسند کرده
    8954
    نام: 1479382594962.jpg نمایش: 136 اندازه: 101.8 کیلو بایت

    .پیاز رو خلالی خورد میکنیم و تفت میدهیم: .سینه مرغ(یا فقط فیله) را که به صورت نوارهای باریک و بلند برش داده ایم،به پیاز اضافه میکنیم:*
    در این مرحله اگر برشها خیلی نازک باشند با همان چند دقیقه تفت دادن می پزند..در غیر اینصورت میتوانید در ماهیتابه رو بگذارید تا با اب خودش بپزد و یا با اضافه کردن نیم لیوان اب و گذاشتن در ماهیتابه،اجازه بدهید مرغها بپزند... .بعد از تمام شدن آب مرغ می توان فلفل دلمه ای هم به ان اضافه کرد و چند دقیقه تفت داد تا نرم شوند.ریختن فلفل دلمه ای و قارچ در این غذا سلیقه ای است و در اصل دستور وجود ندارد..
    .در این مرحله میتوان قارچ هم اضافه نمود و با حرارت زیاد و یکنواخت تفت داد.
    .سس سفید را همزمان درست میکنیم: .سس بشامل را به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم چند قل بزند. 7.با سیب زمینی خلالی اماده یا سیب زمینی که خودتون خیلی باریک و بلند برش دادین و سرخش کردین اطرافشو تزئین میکنین و نوش جان.
    *ریختن نمک و فلفل هم که دیگه جزو ضروریاته که نگفتم..هم تو سس سفید هم توی مواد اصلی

    پ ن:مرغهای من که سینه مرغ بود و برشهای بلند و نازک داشت،با همون تفت دادن و ابی که خودش انداخت پخت و دیگه نیازی به افزودن اب نداشت.
    من از قارچ و فلفل دلمه ای هم استفاده نکردم.
    *مقدار سس بستگی به سلیقه شما داره.حتی میتونید سس نریزید و جداگانه سرو کنید.من که خودم بشخصه مقدار خیلی کمی سس میریزم و مابقی رو میارم سر میز..در ضمن اینبار برای سس بجای افزودن خامه یک قاشق مایونز مخصوص سالاد الویه زدم.که خیلی بیشتر طعمشو دوست داشتیم.

    درمورد سیب زمینی هم سیب زمینی ها رو رنده درشت زدم و سعی کردم تا پایین رنده ، دستمو بکشم تا خلال ها بلند تر باشن.بعد از یه ربع استراحت در اب سرد و صاف کردن در روغن فراوان سرخ کردم
    kurosh1, باران67, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 26 از 26 نخستنخست ... 1623242526
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما