نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree962Likes

موضوع: چیکن استراگانف!

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 204
صفحه 13 از 26 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۶
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: چیکن استراگانف!

    ما چیکن استراگانف رو بیشتر از بیف استراگانف دوست داریم. این غذا چه به عنوان یک پیش غذا
    در یک میهمانی و چه یک وعده غذای روزمره بسیار پرطرفداره. از طرفی خواهر گلم پرستو طرفدار پروپا قرص این غذاست. برای همین نوشتن این دستور دیگه وظیفه شد برام.


    برای فهمیدن تاریخچه چیکن استراگانف مجبوریم بریم سراغ "جد بزرگش بیف استراگانف".


    بیف استراگانف:
    (Beef Stroganoff / Beef Stroganov)

    بیف استراگانف غذایی است روسی که با گوشت سرخ شده گوساله با سسی که به نام سمِتانا
    (smetana) و یا خامه ترش (Sour Cream) سرو می گردد. پیدایش این غذا به قرن نوزدهم میلادی بر می گردد و پس از آن در سراسر دنیا به غذایی محبوب و پرطرفدار تبدیل شده است و هم اکنون با ورژنهای بسیار مختلفی تهیه می شود.
    حرف و حدیثهای مختلفی در خصوص نام آن وجود دارد ولی به احتمال بسیار قوی این غذا نام خود را از "خانواده استراگانف" که خانواده ای اصیل و متمول در روسیه بوده است گرفته است. یا (1) از نام "الکساندر گریگورییویچ استراگانف(Alexander Grigorievich Stroganoff)اهل شهر اودسا(Odesa)(این شهر هم اکنون سومین شهر بزرگ در اوکراین می باشد)گرفته شده است. وی وزیر کشور روسیه مابین سالهای 1839 الی 1841 بود و بعد از آن تا سال 1849، عضو شورای امور خارجه بود. و یا از (2) کنت پاول استراگانف(Pavel Strganoff)که سیاستمدار و فرمانده نظامی روسی در آن زمان بود.
    در کتاب آشپزی روسی " هدیه ای برای یک کدبانوی جوان" نوشته و تألیف "النا ایوانُونا مولوخوست " (Elena Ivanovna Molokhovest) نشر 1871، این غذا به صورت تکه های حبه قندی درشت گوشت گوساله که کمی درون آرد غلتانده شده و با سس خردل و اشکنه غلیظ شده گوشت تهیه می شود و در انتها مقدار بسیار کمی خامه ترش روی آن قرار می گیرد، توصیف شده است. یعنی بدون پیاز و قارچ تهیه می شده است.
    پس می توان گفت که بیف استراگانف غذایی بود که قبل از "الکساندر استراگانف" به گونه ای دیگر تهیه می شده است. ولی این غذا از زمانی مشهور شد که در منزل خانواده "کنت پاول استراگانف" پخته شد. این کنت به دادن میهمانی های مجلل و خوشگذرانی مشهور بود. کنت مذکور فرد نامداری بود (معادل باCelebrityامروز(او در دربار اکساندر سوم (امپراتور/تزار روسیه از سالهای 1881-1894)مقام و منصبی داشت و همینطور عضو آکادمی سلطنتی هنر بود و مشهور بود که علاقه فراوانی به خوردن غذاهای عالی دارد و غذاشناس دوران خودش محسوب می شد. البته جای شک است که آیا این غذا اختراع او بوده است یا سرآشپز او. همانطور که ذکر شد این دستور غذا در کتاب آشپزی روسی فوق الذکر به چاپ رسیده است. یعنی پیش تر از معروفیت کنت پاول به عنوان یک غذاشناس.
    در تاریخ چنین آمده است که دستور این غذا جایزه نخستین مسابقه آشپزی)'(L'Art Culinaireدر سال1891 را به خود اختصاص داده است. این غذا در آن مسابقه توسط چالز بییره (Charles Biere) که از کارکنان خانواده متمول و مقتدر استراگانف بود تهیه گردید. این دستور شامل گوشت گوساله، قارچ و خامه ترش بود و بسیار شبیه ورژن امروزی خود بود. از افسانه ها چنین بر می آید که آشپز این کنت، این غذا را برای ارباب خود که دندانهایش را از دست داده بود، طبخ می کرد تا او بتواند به راحتی غذا بخورد.
    در ورژن سال1912 کتاب مذکور، پیاز، سس گوجه فرنگی و خلال سیب زمینی سرخ شده (که نوعی دورچین سنتی غذای روسی محسوب میشد) نیز به آن افزوده شد.
    در ورژن1938، گوشت از حالت حبه قندی درشت به شکل خلالی و باریک تبدیل شد، پیاز هم در آن وجود داشت ولی اضافه کردن خردل و سس گوجه فرنگی بستگی به تمایل شخص داشت.
    پس از سقوط امپراتوری روسیه و قبل از شروع جنگ جهانی اول این غذا در رستوران ها و هتل هایچینسرو میشود و بسیار مورد پسند بود. روسها، مهاجران چینی (قبل از حاکمیت کمونیسم) و همچنین آمریکائی ها چند نوع غذا به آمریکا وارد کردند، که این غذا به عنوان یک غذای وارداتی تا دهه پنجاه میلادی سرو میشد و بسیار باب طبع مردم بود. در اواخر دهه پنجاه این غذا به هنگ کنگ (یکی از مناطق ویژه در جمهوری خلق چین) وارد شد و رستورانهای روسی آن را همراه با برنج و البته بدون خامه ترش سرو می کردند.
    امروزه این غذا در رستورانها و هتلهایآمریکابه صورت گوشت گاو رشته ای و باریک، پیاز، قارچ، خامه ترش و همراه با برنج یا ماکارونی فرمی سرو می شود. (حالا بعد از این اگه جایی بیف استراگانف رو با برنج دیدید نگید "خزه"، می بینید که ورژن آمریکائی
    هستش).

    در بریتانیا و استرالیا این غذا با برنج سرو می شود.
    در
    برزیلهمراه با فیله گوشت گاو، سس گوجه فرنگی، پیاز، قارچ و خامه فرم گرفته سرو می شود. بیف استراگانف همچنین با گوشت سینه مرغ نیز تهیه میشود که در رستورانهای برزیلی با نام "فریکاسی"(Fricassee)نامیده می شود. برزیلی ها علاوه بر گوشت یا سینه مرغ این غذا را با میگو نیز تهیه می کنند که همانند ورژن روسی دارای سیب زمینی خلالی سرخ شده است، البته به همراه برنج.
    گونه متفاوتی از این غذا بر روی کرپ، سیب زمینی پخته شده و یا بر روی پیتزا نیز تهیه می شود. برخی ورژنها همراه با شراب یا بدون آن، با کنسرو ذرت شیرین و به جای سس گوجه فرنگی گاهی با سس کچاپ نیز تهیه می گردد.
    بیف استراگانف در کشورهای اسکاندیناوی (شبه جزیره ای در شمال اروپا و در برگیرنده سه کشور نروژ، سوئد و فنلاند البته گاهی جزایر فارو و ایسلند را هم از کشورهای اسکاندیناوی می شمرند) نیز محبوب است. درسوئدبا نامKorv-Stroganoffیا "استراگانف سوسیس" معروف است که به جای گوشت گوساله از یک سوسیس محلی به نامFalukorvتهیه می شود. درفنلاندبا نامMakkara-stroganoffشناخته می شود که "ماککارا" نام نوعی سوسیس است. ضمناً در ورژن فنلاندی از خیارشور نیز استفاده می شود.
    میتوان گفت بیف استراگانف محبوبیتش را مدیون کشورژاپننیزمی باشد. این غذا با برنج سفید و یا برنج ادویه دار همراه با کره و جعفری سرو می شود. محبوبیت این غذا با ورود سس های فوری مکعبی شکل(Instant Sauce Cubes) متعلق به شرکت ژاپنی
    S&B به اوج رسید. این سسها با بسته بندی مکعبی حاوی ادویه جات و تلغیظ کننده هایی بودند که با افزودن مقادیری آب همراه با گوشت، پیاز و قارچ، سس استراگانف خوش طعمی از آن به دست می آمد. به علاوه ورژن خانگی استراگانف با عنوان "غیر سنتی" نامیده می شود زیرا حاوی مقادیری "سس سویا" می باشد.
    درایراننیز این غذا بسیار محبوب است و همراه با برشهایی از گوشت گوساله سرخ شده، پیاز و قارچ همراه با خامه و سیب زمینی سرخ کرده که بر روی آن ریخته می شود، سرو می گردد.


    مواد لازم:

    گوشت مرغ:نصف یک سینه مرغ (حدود 500 الی 700 گرم)
    قارچ: 8 عدد
    پیاز:دو عدد (یکی برای آبپز کردن مرغ و دیگری به عنوان دورچین جهت سرخ کردن)
    فلفل چارلستون یا فلفل دلمه ای (اختیاری):نصف یک عدد فلفل
    آرد سنگگ/بربری: دو قاشق و نیم قاشق غذاخوری
    شیر:یک الی دو پیمانه
    کره:مقداری (حدود یکی دو قاشق برای تفت دادن قارچ و سه قاشق برای سرخ کردن آرد)
    سیر تازه:دو حبه کوچک
    سیب زمینی:دو عدد متوسط یا درشت
    آبلیمو:مقداری
    نمک، فلفل سیاه:مقداری
    ادویه کاری: یک سوم قاشق چایخوری
    خامه یا سس مایونز: به مقداری کافی

    طرز تهیه:

    1- ابتدا مرغ را با مقداری آب، یک عدد پیاز و مقداری نمک روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. البته می توانیم از این مرحله صرف نظر نمائیم. به این صورت که سینه مرغ را به صورت خام به حالت رشته ای و باریک ببریم و با مقداری کمی روغن سرخ کنیم. ولی چون از کار با گوشت خام خوشم نمی آید اول آن را آب پز می نمایم. البته مرغ نباید خیلی زیاد پخته شود تا وا برود.
    2
    -در این حین تا زمان پختن مرغ سایر مواد را آماده کنیم به این صورت که دو عدد سیب زمینی را پوست کنده و با رنده ایفلی یا هر رنده دیگر رنده می کنیم. سپس در آبکش (با سوراخهای ریز) ریخته و رویش آنقدر آب میریزیم تا نشاسته کاملاً از سیب زمینی شسته شود. سیب زمینی را حتماً داخل آبکش بریزید اگر داخل کاسه بریزید، چون رشته های آن ریز است مقداری از سیب زمینی همراه با آب از دست خواهد رفت. سیب زمینی به این علت حتما باید عاری از نشاسته باشد تا در حین سرخ شدن رشته ها به هم نچسبند. وقتی آب سیب زمینی ها کمی رفت، آنها را روی یک دستمال تمیز یا دو ورق حوله کاغذی آشپزخانه بریزید تا کاملاً خشک شوند.



    3-پیاز را به صورت خلالی نازک برش میزنیم و در روغن (ترجیحاً روغن فراوان مخصوص سرخ کردن) سرخ می کنیم تا خوب طلایی شود. روغن در زمان افزودن پیاز باید کاملاً داغ باشد تا پیاز ترد شود. پیاز را پس از سرخ شدن از داخل روغن جمع کرده و به روی حوله کاغذی آشپزخانه انتقال می دهیم تا روغن اضافی آن برود. این روغن را برای سرخ کردن سیب زمینی ها به کار خواهیم برد.

    4- اکنون تابه ای به اندازه حجم غذا بر می داریم قارچها را که شسته ایم و درشت خرد کرده ایم همراه با یک قاشق آبلیمو و مقداری کره روی حرارت قرار می دهیم. قارچ را آنقدر تفت می دهیم تا آبش را بکشد و خوش طعم و ترد شود. اکنون قارچ تفت خورده را از تابه بر میداریم.

    5- دو و نیم قاشق آرد را همراه با دو الی سه قاشق کره خوب تفت می دهیم تا بوی خامی آرد برود.

    6- سپس شیر را به آن اضافه می کنیم. در مایه اگر گلوله آردی وجود داشت آن را از صافی رد می کنیم. تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم اکنون مقداری فلفل سیاه و ادویه کاری به آن می افزائیم.

    7-پیاز، قارچ، فلفل دلمه ای خرد شده و دو حبه سیر رنده شده به حالت ریز را به مایه اضافه می کنیم.

    8- مرغ را که اکنون پخته است اگر پوست داشت آن را کنده و مرغ را از استخوان جدا می کنیم و به صورت حبه قندی درشت یا خلالی (من حبه قندی درشت برش زدم) برش می زنیم و به تابه می افزائیم.

    9-مواد بایستی روی حرارت ملایم خوب حرارت بخورد و مایه اگر کمی سفت شد میتوانیم مقداری شیر یا آب مرغ به آن بیفزائیم. اکنون نمک، فلفل و ادویه کاری آن را تست کنید. اگر مطلوب بود چه عالی!



    10- در این حین سیب زمینی ها را در روغن (همان ظرف روغنی که پیازها را سرخ کرده بودیم) همراه با مقداری زرچوبه یا زعفران سرخ می کنیم. به این صورت که روغن بایستی داغ باشد سپس به آن نمک می افزائیم سپس زرچوبه و یا زعفران خشک را می افزائیم و سیب زمینی را به آن اضافه می کنیم. رشته های سیب زمینی چون نازکند زود سرخ می شوند دقت کنید نسوزند. زیاد هم نزنید چون اگر خام باشند به هم می چسبند و اگر سرخ شده باشند زود می شکنند. پس از سرخ شدن بر روی حوله کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی اش برود و خوب چیپسی شود.




    11- اکنون به چیکن استراگانف چند قاشق خامه و یا دو قاشق سس مایونز می افزائیم (برای افزودن سس مایونز غذا بایستی کمی خنک شود). البته من این بار نه خامه اضافه کردم و نه سس چون شیر خیلی پرچرب استفاده کرده بودم، ولی با این وجود خوشمزه بود.

    12- غذا را در ظرف سرو کشیده و با سیب زمینی رنده شده سرخ شده که خیلی خوشمزه است و در صورت تمایل فلفل تزئین می کنیم.




    نکات:

    1-می توانید سیر را حذف کنید ولی سیر اگر تازه باشد و ریز رنده شود و در غذا زیاد بپزد بوی آن اصلاً محسوس نخواهد بود ولی خوشمزه تر خواهد شد.

    2-در خصوص پیاز خلالی، مادرجان در فریزر همیشه پیاز خلالی سرخ شده با کیفیت عالی دارند. برای سرعت بخشیدن به کار می توان از آن استفاده کرد. حتی می توانید از پیازهای سرخ شده آماده بسته بندی شده نیز استفاده کنید.

    3-این غذا را می توان با سیب زمینی سرخ شده، تنوری شده، چیپس سیب زمینی نیز تهیه کرد ولی به نظر من این شکلی خوشگل تر و خوشمزه تر است.


    Andrew, Mahi site و مانلا این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sadi_eh آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    804
    میزان امتیاز
    146
    پسند شده
    5936
    پسند کرده
    11680

    Re: چیکن استراگانف!

    با سس سفید و خامه. به به
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب می شود
    و برای نخستین گناه

    تو را به خاطر دوست داشتن...دوست می دارم

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: چیکن استراگانف!

    من مرغ حبه قندی خرد شده رو با پیاز و قارچ و فلفل دلمه ای تtت دادم و سس سفید و خامه اضافه کردم





    .............
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #100
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1136
    پسند کرده
    12512

    Re: چیکن استراگانف!

    نقل قول نوشته اصلی توسط beautiful_lie
    بچهها تاپیک بیف استراگانوف نداریم؟ همین عذا رو میخوام با گوشت بپزونم
    بیف استروگانف
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    46

    Re: چیکن استراگانف!

    سلام
    من هم براي اولين بار اين غدا رو ديشب درست كردم خودم كه خيلي خوشم اومد همسرم هم دوست داشت از اين به بعد هر چند وفت يه بار درست ميكنم
    من با دستور صفحه اول درست كردم
    پياز را كمي سرخ كردم فيله هاي باريك مرغ رو بهش اضافه كردم و درش را گذاشتم تا مرغ بپزه بعد هم بادر باز سرخش كردم بعد فلفل دلمه اي وبعد از كمي تفت قارچ رو بهش اضافه كردم وفتي قارچ هم تفت خورد سس سفيد رو بهش اضافه كردم دوتا جوش كه خوزد برداشتم و غذا اماده
    سس رو هم از يه شاعت قبل كه بيكار بودم اماده كردم به اين ترتيب كه اول ارد رو بدون كره رو گاز گداشتم با شعله منوسط و مرتب هم زدم و كمي اصطلاحا بو دادم اين كار باعث ميشه كه ارد بوي خاميش به طور كل بره رنك ارد هم تقريبا شيري رنگ ميشه بعد كره رو اضافه كردم وتو كرد كمي سرخ كردم و دوليوان شير را اضافه كردم كمي كه جوشيد برداشتم
    من همه سس رو نريختم احساس كردم زياده اها راشتي وقتي شير رو اضافه كردم كمي نمك و مقداري فلفل هم زدم پر فلفل چون دوست دارم
    واي ببخشيد خيلي طولاني شد

    paksima و Andrew این نوشته را پسندیده.
    ﯾﺎﺍﯾﻬﺎ ﺍﻟﻌﺰﯾﺰ!

    ﻣﺴﻨﺎ ﻭ ﺍﻫﻠﻨﺎ ﺍﻟﻀﺮ. ﻭ ﺟﺌﻨﺎﺑﺒﻀﺎﻋﻪ ﻣﺰﺟﺎﻩ. ﻓﺎﻭﻑ ﻟﻨﺎ ﺍﻟﮑﯿﻞ، ﻭ ﺗﺼﺪﻕ ﻋﻠﯿﻨﺎ ﺍن اﻟﻠﻪ ﯾﺠﺰﯼ ﺍﻟﻤﺘﺼﺪﻗﯿﻦ ...

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parvaneh jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    یه جای دور
    نوشته ها
    95
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    685
    پسند کرده
    427

    Re: چیکن استراگانف!

    مرغ +پیاز+قارچ+فلفل دلمه ای+سس سفید+من کمی توش جعفری ریختم خوشمزه شده بود .

    قورمه سبزی
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    حسرت الملوک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۴
    نوشته ها
    256
    میزان امتیاز
    87
    پسند شده
    2995
    پسند کرده
    8232

    Re: چیکن استراگانف!

    من با توجه ذائقمون سس سفيدرو فقط باقارچ ونخودفرنگي وذرت قاطي كردم و روي مرغ ريختم
    Andrew این نوشته را پسندیده.

    ای تو پر از وسوسه عشق
    تو شدی تمامی زندگی من ...



  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1057
    پسند کرده
    832

    Re: چیکن استراگانف!

    چيكن استرو گانف با دستور بهار گل عزيز از ني ني سايت ( اون قديماااا)
    ر


    فيله مرغ + گوجه فرنگي فيله شده + فلفل دلمه اي + خلال سيب زميني سرخ كرده + پياز+ سير+ خامه+ قارچ+ جعفري
    Andrew و Elsanaa این نوشته را پسندیده.

صفحه 13 از 26 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما