نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree83Likes

موضوع: روز مادر

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 107
صفحه 12 از 14 نخستنخست ... 291011121314 آخرینآخرین
  1. #89

    Re: روز مادر






    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. بانک بند ناف
  3. #90

    Re: روز مادر

    نقل قول نوشته اصلی توسط الهه(مامان النا)
    بهار گل جون ...اون مایه ای که مثل کره بادام زمینی هست رنگش چی بید؟؟؟؟؟
    الهه جون رنگ قهوه ای هست...
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    709
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    717
    پسند کرده
    0

    Re: روز مادر

    کیک روز مادر:













    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    709
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    717
    پسند کرده
    0

    Re: روز مادر

    ادامه کیک ها :













    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    709
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    717
    پسند کرده
    0

    Re: روز مادر

    ادامه کیک ها:











    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    709
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    717
    پسند کرده
    0

    Re: روز مادر

    ادامه کیک ها:

    این مادر هاچ، زنبور عسله :













    titish khanoom این نوشته را پسندیده.
    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

  8. #95

    Re: روز مادر

    این کیک تولد ژولیت عزیز مناسب روز مادر هم هست











    این کیک تولد ژولیت عزیز مناسب برای روز مادر هم هست


    کیک تولد شکلاتی چند لایه

    مواد لازم برای بهترین کیک شکلاتی



    آرد.................................. ۱ و ۳/۴ پیمانه


    شکر...................................... ۲ پیمانه


    پودر کا کاو .................................. ۳/۴ پیمانه


    بکینگ سودا یا جوش شیرین........................... ۲ قاشق چای خوری


    بکینگ پودر............................ ۱ قاشق چای خوری


    نمک............................... ۱ قاشق چای خوری


    شیر.................................... ۱ پیمانه هم دمای محیط


    روغن مایع................................ ۱/۲ پیمانه


    تخم مرغ................................ ۲ عدد سایز بزرگ هم دمای محیط


    وانیل........................ ۱ قاشق چای خوری


    نسکافه ....................... ۱ پیمانه یعنی ۲ تا ۳ قاشق چای خوری نسکافه رو تو آب ولرم حل میکنید


    اول از همه فرمون رو روشن میکنیم طبق معمول رو ۳۵۰ درجه فارنهایت میزاریم

    یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد


    یه نکته رو اول از همه بگم که باید همه مواد هم دمای محیط باشه و نباید خیلی سرد باشه یا نه خیلی گرم


    *







    تصویر 1 اول از همه قالب هامونو چرب میکنیم و آرد میپاشیم همونطوری که قبلا گفتم واسه چرب کردن قالب به هیچ عنوان هیچ وقت از روغن مایع استفاده نمیکنیم و فقط ازیه مقدار کم کره یا روغن جامد یا مارگارین استفاده میکنیم همونطوری که میبینید من در قالبهامو از کمربند مخصوص ویلتون استفاده کردم چون این کمربند موجب میشه کیک من بیشتر از قالب پف نکنه و ترک برنداره و کیک ترد و لطیفی داشته باشم از انجایی که این مشکل خیلی از شما هاست و گرفتن این کمربندهای قالب کیک خیلی گرونه و از طرفی ممکنه به راحتی نتونید گیرش بیارید من به زودییه پست میزارم واسه رفع این مشکل که چیکار کنیم کیکهامون ترک برنداره و صاف در بیاد روش یک روش خیلی اقتصادی و آسونیو بهتون یاد میدم


    تصویر 2 آرد ،شکر، پودر کاکا و، بکینگ سودا ،نمک و بکینگ پودر رو با هم زن دستی یا برقی قاطی میکنم یا الک میکنم با هم و میزارم کنار





    تصویر 3 شیر و روغن و تخم مرغ و وانیل رو تو ی ظرف جداگونه با هم قاطی میکنم و خوب هم میزنم به سرعت کم همزن برقی ، میتونید از همزن دستی هم استفاده کنید اما باید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید


    تصویر4 همونطوری که میبینید یه مقدار پف کرده








    تصویر5 حالا کم کم مواد خوشکمونو به این مایع اضافه میکنیم


    تصور6 همچین بافتی رو خواهیم داشت بعد هم زدن . یادتون باشه تو این مرحله دیگه نباید زید هم زد چون اگه زیاد هم بزنیم کیکمون پف نمیکنه

    حالا این مایع کیک رو تو دو تا قالب کیکی که قبلا آماده کرده بودیم میریزیم و میزاریم تو فر به مدت۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا بپزه یادتون نره اواخر کار یعنی ی ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل پایان پخت کیکتونو چک کنید با یه نوک چاقو یا چوب کبریت که ببینید پخته شده یا نه

    وقتی کیکمون پخته شود از تو فر میریمش بیرون و میزاریم به مدت ۳۰ دقیقه تو قالب بمونه تا خنک شه و بعد از تو قالب دارش میریم ،نکته مهمی که باید اینجا یادتون بمونه اینه که کیک رو به هیچ عنوان زمانی که داغه سعی نکنید از تو قالب خارج کنید چون خراب در میاد و میچسبه به ته قالب پس عجله نکنید




    *


    تصویر۷ زمانی که کیکمون سرد شود برعکسش میکنیم و از قالب خارج میکنیم ، از یک کاسه کوچی استفاده میکنیم و روی کیک میزاریم ودورتا دورشو میبریم با چاقو

    تصویر ۸ حالا با قاشق خالی میکنیم وسط کیکو اما یادتون باشه که زیاد خالی نکنید طوری که ته کیک نازک بشه و یا اطراف کیک ، نظر من اینه چون خود کیک خیلی خوشمزست سعی نکنید خیلی گود کنید کیکتونو






    تصویر 9 قالب بعدی رو هم به همین صورت خالی میکنیم


    تصویر 10 من خورده های کیک رو که جدا کردم از واست کیک میزارم تو یخچال و هر زمانی که خواستم میتونم ترافل لیوانی آماده کنم به این صورت که تو یه لیوان یه مقدار از این کیک رو میریزم و روش خامه و باز کیک و باز خامه و اگه دوست داشتید میتونید میوه هم لاش بزارید مثل موز، توت فرنگی ، توت قبلا اینجا توضیح داده بودم




    تصویر 11 حالایه مقدار از کریم چیز فروستینگی


    cream cheese frosting

    که قبلا من دستورشو اینجا گذشته بودم تا نصفه پرمیکنیم شما میتونید یا ازاین کریم استفاده کنید یا میتونید ازخامه فرم گرفته شده یا هر نوع کریم دیگه ای که دوست دارد اضافه کنید ، من به این کرمم یه مقدار رنگ صورتی اضافه کردم با یه مقدار اسانس توت فرنگی

    روی اون کرم بازیه کریم دیگه میریزیم یا میتونید همون کریم چیز فراستینگ رو بریزید با رنگ سفیدی که داره یا میتونید بهش رنگ دیگه ا ی اضافه کنید ، من خودم از خامه فرم گرفته شده استفاده کردم که یه مقدار اسانس نسکافه بهش اضافه کردم حالا قالب بعدی کیک رو کریم هارو بر عکس پر میکنیم مثلا من قالب اولیو با کریم چیز فروستینگ پر کردم و بعد خامه فرم گرفته شده اما حالا واسه این قالب اول خامه رو میریزم و بعد کریم چیز فرستینگ رو یعنی باید بر عکس باشه







    تصویر 13 دو تا قالب رو میزاریم تو یخچال واسه نیم ساعت تا ۱ ساعت یا تو فریزر تا کرمش ی مقدار سفت بشه و بعد دو تا قالب رو رو هم میزنیم خیلی مواظب باشد که کیکتون خراب نشه و ترک بر نداره بعدش روشو همونطوری که میبینید ی لایه از کریم چیز پوشوندم


    تصویر 14 از اونجایی که تنها بودم و نتونستم موقعه تزیین کیک عکس بگیرم از این عکس استفاده میکنم تا بهتون بگم چطوری روی کیک رو به شکل گل رز در بیارید


    ماسوری که لازم داریم


    1M tip


    یا هر ماسورهی که ستاره باز باشه البته من با ماسوری بسته هم امتحان کردم و همینقدرخوشگل میشه


    باید اول از مرکز شروع کنیم بریم به طرف خارج کیکیه دور دورانی میزنیم در جهت عقربه های ساعت

    یادتون باشه دوباره بارنمیگردیم به مرکز


    به همین سادگی


    میتونید تمام روی کیک رو به همین آسونی با گل رز بپوشونید و یا حتی اطراف کیک رو


    نکات

    میتونید شما به اون صورتی که من کیک رو خالی کردم انجام ندید و فقط کیک هارو از واسط دو قسمت کنید و لاشونو با کریم بپوشونید مثل خیلی از کیکها


    حتما خود کیک و سرهم کردنشویه روز قبل انجام بدید و یا صبح روزی که شبش جشن دارید


    همونطوری که گفتم میتونید از هر کرمی که دوست دارد استفاده کنید منتها این کریم یه چیز دیگست خیلی نرمو لطیفو خوشمزست از طرفی دیرتر آب میشه



    دوستهای گلم ،هموطنهای عزیزم امیدوارم واستون مفید بوده باشه این پستم


    روز خوبی داشته باشد






    http://julietgabriel.blogfa.com/post-230.aspx
    *شمیم* و مینا2465 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1578
    پسند کرده
    245

    Re: روز مادر

    اگه به مناسبت این روز قشنگ یه جشن ترتیب دادید این یه نمونه واسه کیکشه

    titish khanoom, خورشیدبانو, *شمیم* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    knowledge is power (دانش قدرت است)

صفحه 12 از 14 نخستنخست ... 291011121314 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما