نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree283Likes

موضوع: ترشی فلفل دلمه ای - ترشي فلفل

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 47
صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    333
    میزان امتیاز
    83
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2681
    ترشي فلفل كبابي

    نام: 20141209_080738.jpg نمایش: 1655 اندازه: 115.7 کیلو بایت

    خب با نگاه به عكسها ميشه فهميد كه چه بلايي به سرم اومده
    تا حالا شده فلفل بخوريد از فرط تندي احساس كنيد توي گوشتون خيس شده ؟ اينا از اون فلفلاست
    20 كيلو فلفل كبابي + حدود 12 ليتر سركه + سه چهارم ليوان نمك
    فلفلا رو ميشوريم و به سيخ ميكشيم و كباب ميكنيم بايد رو آتيش تيز باشه كه فقط پوستاش بسوزه و گوشتش از بين نره (البته عكس كباب كردنش امتحانيه فلفلارو روي اجاق پلوپز كباب كردم) توي قابلمه در دار جمع ميكنيم و ميذاريم سرد بشه بعد تو دبه ميريزم و سركه و نمك اضافه ميكنيم
    * منصوره *, m1361, eli1392 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    121
    پسند شده
    1809
    پسند کرده
    5086
    ترشی فلفل
    فلفل تند+سرکه+نمک
    نام: SAM_1893.jpg نمایش: 1114 اندازه: 99.3 کیلو بایت
    golegandom1363, m1361, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #35
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,786
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2299
    پسند شده
    95218
    پسند کرده
    80398

    ویترین مدال ها

    ترشی فلفل




    برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی:


    این ترشی را از انواع فلفل سبز یا قرمز -قلمی،نقلی،ریز یا درشت-میتوان درست کرد.
    فلفل سبز را بشویید و بگذارید آب آن برود.
    سپس در ظرف ترشی بریزید و سرکه را اضافه کنید تا روی فلفل را بپوشاند..
    در ظرف را ببندید و انبار کنید.

    این ترشی پس از سه ماه رسیده است.

    *به این ترشی میتوان چند شاخه ترخون و شوید شسته و اب رفته ضافه کرد.همچنین یکی دو حبه سیر

    *فلفل سبز را میتوان پیش از ترشی انداختن کباب کرد.

    *نمک در این ترشی باید بسیار کم باشد.
    *با این روش ترشی شما ترد خواهد بود و تند و تیز،منتها اگر فلفل هاتون خیلی تند هستن و دوست دارین کمی تندی اون رو بگیرین و گاهی بعضی فلفل ها رگه هایی از تلخی دارن و میخوایین تلخی اون رو هم بگیرین،
    میتونین فلفل رو بجوشونین و تا وقتی که به طعم مطلوب برسین تلخی و تندی فلفل رو بگیرین.
    که در صورتی که فلفل رو بجوشونین ،ترشیتون نرم میشه و زودتر هم میرسه و اماده ی مصرف خواهد بود.
    kurosh1, maman_mahya, najmehkhatoon و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #36
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,786
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2299
    پسند شده
    95218
    پسند کرده
    80398

    ویترین مدال ها

    ترشی فلفل دلمه ای





    این ترشی خیلی زیباست و زینت بخش سفره ها
    خصوصا اگه با رنگ های مختلف فلفل دلمه ای تهیه بشه

    فلفل های دلمه ای رو خوب بشورین
    اون ها رو به سلیقه ی خودتون یا قالب بزنین یا خلال کنین(برای زیبایی بیشتر خلال ها رو حتما هم اندازه بزنین)

    برای اینکه ترشی کپک نزنه فلفل ها رو روی پارچه ای تمیز در هوای خشک و خنک پهن کنین.
    من فلفل ها رو بعد از اینکه ابش رفت روی پارچه ای پهن کردم و به همون صورت روی یکی از طبقات یخچال قرار دادم برای یک شب.

    بعد از اون فلفل ها رو داخل شیشه بریزین.
    یکی دو شاخه ترخون و سیر در صورت دلخواه به ترشی اضافه کنین.
    نمک بپاشین و سرکه بریزین.

    در شیشه رو بسته و در جای خنک نگهداری کنین تا برسه.
    این ترشی خیلی زود اماده میشه
    همین که فلفل سبز ها تغییر رنگ دادن آماده ست.
    kurosh1, zakizadeh, najmehkhatoon و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    2,598
    میزان امتیاز
    401
    پسند شده
    21801
    پسند کرده
    18877
    من چون اومدم سمت همدان و توو ترشی همه نوع دارن و تنوع
    درمورد فلفل قلمی
    چندجا خوردم که مزه تلخی مشخص بود و یکی دو تا خوردم
    ولی یجا خوردم با احتیاط عالی بود
    از صاحب خونه پرسیدم که گفت من اول با آب نمک میجوشونم تا تلخیش بره
    بعد میریزم توشیشه
    حتما امتحانش میکنم
    باران67, amir mami, (ziba) و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جون دریاب

  6. #38
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,786
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2299
    پسند شده
    95218
    پسند کرده
    80398

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی سجاد نمایش پست ها
    دوستان من فلفل همدان روجوشوندم بعدتوسرکه گذاشتم چه مدت طول میکشه تابرسه؟
    عزیز دلم در صورتی که فلفل ها رو میجوشونین ترشی تون زودتر اماده میشه
    معمولا در عرض یک هفته تا ده روز اماده ست
    مامی سجاد, ترنم63, amir mami و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    amir mami آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    قوچان(مشهد)
    نوشته ها
    328
    میزان امتیاز
    398
    پسند شده
    4652
    پسند کرده
    10056

    ویترین مدال ها

    ترشی فلفل
    اینم فلفلای خوشگلم که ترشی و فریز شدن


    دوستون دارم
    باران67, کوئین, golbarg. و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    797
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    1891
    پسند کرده
    2737
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 1.jpg
مشاهده: 7237
حجم: 70.8 کیلو بایت

    راهنمایی در مورد فلفل دلمه ای :

    فلفل هایی که سه تا برامدگی زیرشون دارن نر هستن و مناسب برای انواع خورشت و حرارت .
    اما فلفل هایی که چهار برامدگی دارن ماده هستن و مناسب برای ترشی و مصارف خام و سالاد هستن .
    زمانی که در غذا ، فلفل دلمه ای مورد استفاده قرار گرفته و تلخ شده ، باید بدانیم که از نوع ماده اش استفاده شده ، که مناسب طبخ و پخت و پز نیست.
    .
     
    باران67, amir mami, kurosh1 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما