نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree360Likes

موضوع: جوجه چینی

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 85
صفحه 9 از 11 نخستنخست ... 67891011 آخرینآخرین
  1. #65
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,243
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    113
    پسند شده
    10495
    پسند کرده
    1316

    ویترین مدال ها

    جوجه چینی

    جوجه چینی

    نام: chicken2.jpg نمایش: 5760 اندازه: 58.7 کیلو بایت

    من از دستور خاصی برای خمیر بنیه استفاده نمیکنم و این ترکیب کاملاً تجربی هست. اگر دوست داشتید امتحان کنید.
    مزیتش هم این هست که روغن خیلی کمی جذب خمیر میشه و چربیش آزار دهنده نیست و کاملاً ترد هست.

    فیله مرغ خرد شده
    سیر له شده
    آبلیمو
    نمک
    فلفل سیاه
    پودر پیاز

    دستکش یه بار مصرف دستم کردم و همه این مواد رو کمی با هم ماساژ دادم و داخل یه ظرف در بسته ریختم و گذاشتم تو یخچال

    مواد لازم بنیه:

    90 گرم آرد گندم ( 6 قاشق غذاخوری )
    30 گرم آرد ذرت ( 2 قاشق غذاخوری )
    نصف لیوان آب جو ( من از همون لیموییش که میخوریم استفاده کردم، یعنی طعم دار بود )
    1عدد تخم مرغ کامل
    یک چهارم ق.چ بیکینگ پودر
    نمک
    فلفل سیاه
    پودر آویشن
    پول بیبر یا فلفل قرمز
    کمی پودر پیاز

    این مواد رو داخل یک شیشه در دار ریختم و خوب تکون دادم تا کامل مخلوط شن، جوجه ها رو از یخچال در آوردم و داخل این خمیر ریختم و دوباره در ظرف رو بستم و داخل یخچال گذاشتم و منتظر شدم تا روغن خوب داغ شه

    وقتی از داغی روغن مطمئن شدم، تکه های گوشت رو یکی یکی از داخل خمیر در آوردم و داخل روغن انداختم. تو این مرحله حرارت کمی زیاد باشه.
    جوجه ها رو روی هم تو روغن نمی ریزم.
    بعد کمی جوجه ها رو جابجا میکنم که مطمئن شم کامل از هم جدا هستن و به کف ظرف نچسبیدن.
    حرارت رو کم میکنم تا خوب مغز پخت بشه و کامل سرخ بشه.

    نام: chicken1.jpg نمایش: 3480 اندازه: 60.6 کیلو بایت


    نوش جان
    **mahsa**, `لعیا`, Behjat و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khatoon khabha آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    2852
    پسند کرده
    659
    نام: PhotoGrid_1395523694135.jpg نمایش: 3240 اندازه: 79.0 کیلو بایت

    جوجه چینی با سس تار تار.
    من اینجور میدرستم .فیله ها یا سینه مرغ باریک بریده رو میزارم با پیاز نمک و کمی زعفرون تا مزه بگیره.یه لیوان ارد سفید +نصف لیوان ارد سوخاری+1 ق م سر پر بکینگ پودر+نمک و فلفل رو مخلوط میکنم و دلستر ترجیحا تلخ رو اروم اروم اضاغه میکنم تا به غلظت حلیم دربیاد .2 ساعت تو یخچال میزارم .بعد فیله ها رو توی مایه زده و سرخ میکنم

    سس تار تار
    سس مایونز رو با جعفری +پیاز +خیار شور که خیلی ریز خرد شده مخلوط میکنم و کنار جوجه ها قرار میدم
    مامی رضا, m1361, mim.re و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عزیز دلم.....
    کمی کمتر مهربان باش!
    کمتر خوب
    بگذار من هم خودی نشان دهم!

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,040
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    520
    پسند شده
    22595
    پسند کرده
    14782
    جوجه چینی

    آرد و مائ الشعیر و یکمی زردچوبه و نمک رو مخلوط میکنیم یه مایه سفت مثل ماست بدست بیاد بعد مرغهارو توش میزنیم و توی سرخ کن سرخ میکنیم



    mamienazi, mary524, marziyeh.ali1 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    936
    میزان امتیاز
    193
    پسند شده
    9750
    پسند کرده
    2802
    جوجه ماستی رجیمی

    نام: DSC05453.jpg نمایش: 2906 اندازه: 99.9 کیلو بایت
    m1361, Andrew, samin93 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    judi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    نوشته ها
    227
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    561
    پسند کرده
    85
    من یه دستور تو مجله هنر آشپزی حدود 7 سال پیش خوندم که از دلستر استفاده نمیکرد و خیلی هم خوب بود.
    کسی احتمالا این دستورو نداره؟

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    936
    میزان امتیاز
    193
    پسند شده
    9750
    پسند کرده
    2802
    همون جوجه ماستیه که توی تابه رجیمی درستیدم. مورد پسند دخترگلامه

    نام: DSC05476.jpg نمایش: 2816 اندازه: 102.7 کیلو بایت
    m1361, *ARMITA*, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    453
    پسند کرده
    21
    جوجه چینی با خمیر بنیه سلماز جون تو صفحه اول
    البته من قارچ و سیب زمینی و پیاز رو هم چینی کردم

    m1361, فرانک م و باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    797
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    1870
    پسند کرده
    2737
    طرز تهیه ی مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار !

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: جوجه.jpg
مشاهده: 2706
حجم: 13.6 کیلو بایت


    اگر دوست دارید میگو یا جوجه چینی پفدار و بسیار خوشمزه ای مثل همانهایی که بارها در رستورانها خورده اید را خود در منزل تهیه کرده و با اطمینان از ...

    اگر دوست دارید میگو یا جوجه چینی پفدار و بسیار خوشمزه ای مثل همانهایی که بارها در رستورانها خورده اید را خود در منزل با اطمینان از مواد سالم آن که برای بچه ها مفید است را تهیه کنید در این قسمت با ما همراه باشید .
    شما می توانید به راحتی با آماده کردن مواد این مایع مخصوص خود جوجه یا میگو چینی را خود در منزل تهیه کنید.

    مواد لازم برای 4 الی 6 نفر :

    آرد سفید 150 گرم
    روغن زیتون 4/1 فنجان
    سفیده ی تخم مرغ 5 عدد
    بیکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری
    دلستر یک عدد ( یک شیشه ی کوچک)
    نمک به میزان لازم
    فلفل قرمز به میزان لازم


    طرز تهیه :

    آرد سفید و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده، سپس بیکینگ پودر و دلستر را به آنها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید .
    در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را خوب زده تا کاملا کف کنند و بعد آنها را به آرامی به مواد بالا اضافه و باز با هم خوب مخلوط کنید.

    این مایع در این مرحله باید مثل ماست چکیده شود .

    میگو و تکه های گوشت مرغ آماده را در این مواد بغلطانید و در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود بیاندازید تا پف کرده و سرخ شوند که با سس سفید مخصوص آن بسیار غذای لذیذ و خوشمزه ای خواهد بود.
    منبع : سيمرغ
    .
     
    فرانک م و باران67 این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

صفحه 9 از 11 نخستنخست ... 67891011 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما