نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree358Likes

موضوع: جوجه چینی

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 85
صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 567891011 آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    behnoosh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    Tehran_chizar
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    543
    پسند کرده
    220
    جوجه چینی منم با دلستر و ارد و تخم مرغه ولی بدون شیرو اندازه های همینجوری..راستش مزه خوبی داشت ولی خیلی روغن گرفت و کریسپی شده بود.
    بغلش هم سس تارتار:جعفری و خیارشور و مایونز و ماست چکیده با نمک و اویشن خیلی کم.....
    &yeganeh&, حسرت الملوک, مامان غزل و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9035
    پسند کرده
    8540
    ابا ارد سفید وارد ذرت ودلستر بدون طعم ونمک فلفل ویهکم بیکینگ پودر یه خمیر درست کردم شبیه ماست وگذاشتو تو یخچال یه ساعت موند بعد فیله مرغ که خورد ومزه دار کرده بودم وتوی خمیر زدم وسرخ کردم با حرارت ملایم.یه سس هم با ماست ومایونز وشوید وخیار شور درست کردم برا کنارش .



    مامان غزل, Behjat, ستین و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faezeh gool آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
    محل سکونت
    مامی سایت
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    1813
    پسند کرده
    757
    ما یه چیزی درست میکنیم که بهش میگیم جوجه چینی ولی کمپلت با این جوجه چینی فرق داره ولی خوشمزه است حتما امتحان کنید.
    مواد لازم:قارچ خرد شده به اندازه دلخواه-چیبس خلالی-مرغ -اویشن فلفل سیاه نمک ابلیمو-سس مایونز
    ابتدا مرغ را پیاز میپزیم و سپس ریش ریش میکنیم و کناری میگذاریم.قارچ خرد شده را با چند قطره ابلیمو(نباید بو و مزه ابلیمو بگیرد فقط جهت سیاه نشدن قارچ)در روغن کم با حرارت زیاد تفت میدهیم تا قارچ ها خواست اب بیافته از روی گاز برمیداریم و درون ابکش میریزیم .سپس درون کاسه ای سس مایونز و ادویه ها را مخلوط کرده و یک ق مربا یا غداخوری اب به ان اضافه میکنیم تا از حالت سفتی کمی دراید نه اینکه خیلی رقیق شود سپس مرغ ها و قارچ ها را اضافه کرده و هم میزنیم سپس درون مرغ خوری پیرکس یک لایه از مواد پهن کرده سپس چیبس خلالی رویش میپاشیم بهمراه کمی اویشن سپس مواد بالا و سپس چیپس همینطور ادامه میدهیم تا مواد تمام شود سپس در یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.نوش جان
    پیتزا و پیراشکی
     
    aydaa, شکیبا14, حسرت الملوک و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22885
    پسند کرده
    4766
    جوجه چینی با این لینک : **** جوجه چینی
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    شکیبا14, zardin, محیا خانوم و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    748
    نوشته های وبلاگ
    12
    میزان امتیاز
    351
    پسند شده
    9440
    پسند کرده
    9732

    ویترین مدال ها

    جوجه چینی با دستور ص اول واقعا کم روغن برد.چون من یکبار بنیه مرغ درست کردم خیلی روغن میخواست .تا آخر عمرم دیگه بنیه مرغ درست نمی کنم .ولی این دستور مصرف روغنش مناسب بود.

    نام: 20140102_131832.jpg نمایش: 1487 اندازه: 81.5 کیلو بایت
    &yeganeh&, mina14, حسرت الملوک و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ازحضرت علي (ع): "نعمتان مجهولتان، الصحة و الأمان" يعني دو نعمت ناشناخته است: سلامتي و امنيت"


  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahi59 آواتار ها
    مهدیه پاک اسکویی
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    380
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    2783
    پسند کرده
    6573
    جوجه چینی با دستور صفحه اول بسیار خوشمزه شد با اینکه بار اولم بود درست کردم.

    نام: Image0126.jpg نمایش: 1469 اندازه: 98.6 کیلو بایت
    mina14, حسرت الملوک, nora55 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهدیم من که مرا گرمی بازاری نیست
    بهتر از یوسفم و هیچ خریداری نیست
    همه گویند که در حسرت دیدار من اند
    لیک در گفته این طایفه کرداری نیست

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    حسرت الملوک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۴
    نوشته ها
    256
    میزان امتیاز
    87
    پسند شده
    2997
    پسند کرده
    8232
    نام: DSC_0033.jpg نمایش: 2086 اندازه: 50.2 کیلو بایت
    جوجه چینی
    از فیله مرغ استفاده کردم و خمیر بنیه با دستورستاره عزیز درصفحه دوم.
    دستورخیلی خوبی بودوموردپسندواقع شدممنونم
    m1361, zardin, Elsanaa و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ای تو پر از وسوسه عشق
    تو شدی تمامی زندگی من ...



  8. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22885
    پسند کرده
    4766
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرفر1 نمایش پست ها
    دوستان ایا جوجه چینی رو بخوام درست کنم بعد واسه مهمون گرم کنم بد میشه؟
    بله عزیزم جوجه چینی تازه اش خیلی خوشمزه تره . بمونه بیات میشه . بخصوص اگه مجددا گرم کنی تردی خودشو از دست میده
    من همیشه همه مواد رو آماده میکنم و همچنین سایر غذا هارو فقط جوجه چینی رو نزدیک سرو آماده میکنم .
    فرفر1, Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 567891011 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما