نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree358Likes

موضوع: جوجه چینی

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 85
صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    amitis آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۶
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    407
    پسند کرده
    173

    Re: جوجه چینی

    جوجه چینی با دستور ستاره جون ک جوش شیرین من نمیریزم
    مرغای تیکه شده هم با فلفل سیاه و سبر و هل و نمک و پاپریکا و زعفران و بعضی اوقات سس بالزامیک مزه دار میکنم
    international/topic32-8.html
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    آموخته ام قبل از آنکه ما را بفهمند دیگران را درک کنم!

  2. #50
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    21266
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: جوجه چینی

    جوجه چینی با دستور ستاره عزیز

    لینک: international/topic32-8.html#p139301



    قارچ هم توی همین خمیر زدم و سرخ کردم

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.


  3. #51
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: جوجه چینی

    اینم جوجه چینی من همراه با پیاز سوخاری .
    هر فیله رو به سه نوار برش دادم .
    لینک خمیر از فیروزه عزیز : post1271176.html#p1271176

    Andrew, Negara, behnoosh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  4. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanomi.g آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۲
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    491
    پسند کرده
    53

    خمیرش=تخم مرغ+ارد+شیر+نمک+فلفل+زردچوب
    فیله های مرغ را در مواد زدم وسرخ کردم
    قبلش مرغ رو باکمی ابلیموی تازه مزه دار کرده بودم
    Andrew, سامره, ستین و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان زرزر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    شهر راز
    نوشته ها
    522
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    260
    پسند کرده
    94
    جوجه چینی من با شما فرق داره....در مطبخ رویا بدون خمیر هست و جوجه ها پس از مرینت شدن سر سیخ چوبی میرن و داخل ماهیتابه با کمی روغن میپزن...البته واسه دودی شدنشون و خوش طعم شدن اون یک فویل رو شکل کاسه کوچولو میکنم و داخلش روغن میریزم و یک زغال گداخته رو میزارم داخل اون که دودش بلند میشه و سریع درب ماهیتابه رو باید ببندید
    شیرین بیان و Andrew این نوشته را پسندیده.
    همه دنیا بخواد و تو بگی
    نه
    نخواد و تو بگی
    آره
    ....تمومه

  6. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shemam آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    278
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    484
    پسند کرده
    246
    جوجه چینی با دستور مطبخ رویا

    elmira.t, عشق, کبوتر آزاد و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرامش خود را به هیچ چیز و هیچ کس وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی!

  7. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22885
    پسند کرده
    4766
    جوجه چینی
    مواد لازم :
    ماء الشعیر کلاسیک بدون طعم یک شیشه یا قوطی کوچک
    آرد گندم یک پیمانه
    آرد برنج نصف پیمانه
    آرد ذرت نصف پیمانه
    بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرصاف

    سیب زمینی آب پز حلقه شده 2 عدد *بادمجان حلقه ای سرخ شده *کدو حلقه ای سرخ شده* قارچ درسته در صورت درشت بودن دو نیم شده مقداری * پیاز حلق شده یک عدد * سینه مرغ یک عدد کامل به صورت انگشتی بریده شده یا فیله مرغ 300 گرم خلالی *نمک فلفل پاپریکا به مقدار دلخواه
    طرز تهیه :
    آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم. سپس کم کم ماء الشعیر را به مخلوط اضافه می کنیم تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس میزاریم خمیر تا 2 ساعت بماند.
    سپس فیله های مرغ را در خمیری که تهیه کرده ایم، کاملاً می غلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود و در روغن سرخ می کنیم.
    سبزیجات را در خمیر فوق می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم.
    بعد در سبد توری استیل روغن گیری میکنیم تا چربی اضافه نوش جان نکنیم
    استفاده از پیاز و سیب زمینی و سایر سبزیجات ذکر شده بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه می توانید ازبعضی از آنها استفاده کنید.



    این غذا، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذه که می تونیم با سس گوجه فرنگی یا سس تارتار سروکنیم
    ویرایش توسط .Bita. : ۱۳۹۲/۰۷/۲۷ در ساعت ۰۷:۲۰ بعد از ظهر
    azmil, MY BODY, عشق و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  8. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khatoon khabha آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    660
    جوجه چینی با سس تاتار.
    فیله مرغ رو مزه دار میکنیم .1 لیوان ارد و 1 ق چ بکینگ پودر ونمک و فلفل رو مخلوط کرده ایستک بدون طعم رو بهش اضافه میکنیم تا به غلظت حلیم در بیاد.1 یا 2 ساعت میزاریم تو یخچال. فیله رو تو خمیر میزنیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم . پیاز های حلقه شده رو هم تو مایه زده سرخ میکنیم
    sama18, مامان غزل, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عزیز دلم.....
    کمی کمتر مهربان باش!
    کمتر خوب
    بگذار من هم خودی نشان دهم!

صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما