نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree358Likes

موضوع: جوجه چینی

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 85
صفحه 5 از 11 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  1. #33
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1960
    پسند کرده
    534

    Re: جوجه چینی



    جوجه چینی لذیذ با مخلوط ماالشعیر+ آرد+ تخم مرغ+ نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر و زعفرون +کمی بیکینگ پودر و جوش شیرین

    behnoosh, Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1695
    پسند کرده
    1527

    Re: جوجه چینی

    جوجه چینی اورژانسی
    جاتون خالی توی این هوای عالی بهاری رفته بودیم بیرون ساعت 1 بعدازظهر برگشتم دیدیم وای هوس جوجه چینی کردیم.اینی هم که خیلی ناشیانه تزیین شده و عکس گرفته شده به خاطرچپ چپ نگا کردنای اهل خونه بود که حسابی گشنه شده بودند .البته کنار این غذا کوکو سبزی هم داشتیم .یک روز کاملا رژیمی!




    من از یک تخم مرغ .یک لیوان آرد ، ا/3 لیوان ماءالشعیر ، نمک و فلفل و ادویه و کمی bp و جوش شیرین واسه درست کردن خمیر و نصف سینه مرغ استفاده کردم.گوشت مرغ رو اجازه دادم تا پیاز خورد میشد و روغن رو داغ میکردم توی مایه درست شده بمونه.ولی مطمئنم هرچی بیشتر بمونه خوش طعم تر میشه.
    ممنون از استادای گلم
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947

    Re: جوجه چینی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghazalh
    ببخشيد يك سئوال جوجه چيني را حتما بايد از سينه مرغ درست كرد نميشه از ران مرغ تهيه كرد؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط *مریم*
    سلام غزاله جون
    من تجربه خودم رو واست میگم.یه تیکه از سینه مرغ که به استخونش چسبیده بود رو امتحانی درست کردم.ولی خوب نشد و یه قستمتهاییش نپخته مونده بود.

    حالا خودم یه سوال دارم دوستایی که قارچ رو هم به این روش سرخ کردند، قارچ که مقدار زیادی آب داره ، مشکلی موقع سرخ شدنش پیش نمیاد.؟
    اول اینکه برای جوجه چینی حتما باید از سینه استفاده کرد تا سریع سرخ بشه. رون خیلی دیرپزه.
    مریم جون من عاشق قارچ پفکی هستم بارها و بارها هم درست کردم اما هربار دور از جونت به غلط کردن میفتم از بس آشپزخونه میره زیر روغن. چون خیلی روغن به اطراف پاشیده میشه. راسش تاحالا با سرخ کن امتحان نکردم همیشه توی ظرفهای کوچیک و گود سرخ میکنم که حسابی همه جا روغنی میشه. آب توی قارچها و ماشعیر داخل خمیر بنیه حسابی توی روغن جلز ولز راه میندازه
    خورش بادمجون
     
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: جوجه چینی

    جوجه چینی
    دستورشو تو صفحه 4 گذاشتم

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223

    Re: جوجه چینی

    سلام. اینم یه نوع جوجه چینی من در اوردی.تکه های سینه مرغو مزه دار میکنم(ماست پیاز زنجبیل زعفران ابلیمو فلفل نمک سس خردل) بعد اونارو بخار پز میکنم وبه سیخ چوبی میزنم وسرخ میکنم حسن بخارپز کردن اینه که زیاد نمی خواد سرخ بشه و مرغ خشک نمیشه.
    > >
    behnoosh, Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ashaaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    خونمون
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    56
    پسند کرده
    15

    Re: جوجه چینی

    جوجه چینی :
    خمیر بنیه:تخم مرغ و ماء شعیر و بکینگ پودر را با هم مخلوط کردم و بعد آرد به اندازه ای که خمیر شل نباشه افزودم

    ونمک و فلفل وادویه کاری اضافه کردم ویک ساعت داخل یخچال گذاشتم وبعد سس را درست کردم :سس مایونز را

    با ماء شعیر رقیق کردم و خیار شور و سیر ریز شده را به آن افزودم .

    بعد از یک ساعت فیله مرغ را داخل خمیر بنیه زدم وسرخ کردم و با سس تار تار سرو شد عالی بود این اولین باری

    بود که این غذا را سرو میکردیم طعمش فوق العاده بود.



    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایا یاریم کن تا اگر چیزی شکستم دل نباشد.

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: جوجه چینی

    بازم جوجه چینی بامواد بنیه


    اینم قارچ تو همون مواد البته قارچ باید ریز و درسته باشه چون قارچ من درشت بو نصف کردم

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #40
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3303
    پسند کرده
    1346

    Re: جوجه چینی

    جوجه چینی کم روغن
    جوجه چینی

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۳ در ساعت ۱۱:۲۶ بعد از ظهر
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

صفحه 5 از 11 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما