نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree358Likes

موضوع: جوجه چینی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 85
صفحه 4 از 11 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73

    Re: جوجه چینی

    من جوجه چینی رو اینطور درست کردم که مرغها رو خرد کردم و تو مخلوط سیر له شده + روغن زیتون + سویا سس + کمی زنجفیل پودری حدود 2 ساعت مارینه کردم. بعد کنجد اضافه کردم بهش و به سیخ کشیدم و تو ماهیتابه رژیمی گذاشتم پخت. خوشمزه بود. امتحان کنین
    behnoosh, Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  2. #26
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    21264
    پسند کرده
    15602

    ویترین مدال ها

    Re: جوجه چینی

    جوجه چینی
    فیله مرغ مزه دار شده
    آرد گندم 1 لیوان
    آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
    آرد برنج 1 قاشق غذاخوری
    جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
    نمک و فلفل و اورگانو مقداری
    شیر نصف لیوان(کمی کمتر)
    ماء الشعیر کلاسیک ا لیوان سر خالی
    تخم مرغ 1 عدد
    اول تخم مرغ رو خوب زدم
    بعد ادویه ها و نمک رو اضافه کردم.بعد شیر و ماءالشعر و خوب هم زدم
    بعد به ترتیب آرد ذرت و آرد برنج و در پایان آرد گندم و خوب هم زدم تا یکنواخت بشه و گذاشتم توی یخچال حدود 1 ساعت
    بعد فیله ها رو دونه دونه انداختم توی خمیر و بعد روی شعله ملایم توی روغن سرخ کردم
    خیلی عالی شده بود
    sheida sheida, Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.


  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    172
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    486
    پسند کرده
    168

    Re: جوجه چینی

    ما رفتیم رستوران جوجه چینی سفارش دادیم.
    روی جوجه ها بعد از زدن خمیر خلال بادوم پاشیده بودند بعد سرخ کرده بودند.
    هم خیلی قشنگ بود هم خوشمزه .
    میتونید امتحان کنید.
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    هنر چرمدوزی با دست
    charmine.blogfa.com

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    160
    پسند کرده
    123

    Re: جوجه چینی



    اول من فيله مرغ را در مخلوط اب پياز ونمک و فلفل و زنجفيل به مدت 2 ساعت خواباندم بعد در اين پودر سوخاري هاي اماده که با اب سرد يا ما الشعير بايد مخلوط شود زدم ودر روغن داغ سرخ کردم...
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    160
    پسند کرده
    123

    Re: جوجه چینی

    نقل قول نوشته اصلی توسط tic
    اول من فيله مرغ را در مخلوط اب پياز ونمک و فلفل و زنجفيل به مدت 2 ساعت خواباندم بعد در اين پودر سوخاري هاي اماده که با اب سرد يا ما الشعير بايد مخلوط شود زدم ودر روغن داغ سرخ کردم...
    عطیه جون رنگش عالیه.دستت درد نکنه کدبانو جون.میشه در مورد آرد سوخاریش یه کم توضیح بدی.اسمش چیه؟و آیا نوع خاصی از آرده سوخاریه؟
    [/quote]

    اين اردي که من استفاده کردم. اسمش هم ...ارد تمپوزا پانکو است که يک پيمانه ارد را با يک پيمانه اب سرد يا ماالشعير مخلوط شود فقط من براي خوشرنگ تر شدنش يک مقدار رنگ زعفران هم به ارد اضافه کردم...
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: جوجه چینی

    جوجه چینی در مواد بنیه
    [JUSTIFY][/JUSTIFY][JUSTIFY]جوجه چینی در مواد بنیه[/JUSTIFY]
    behnoosh, Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: جوجه چینی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ملكه يخي
    مینا جون جوجه چینی عالی شده دستت درد نکنه میشه بگی مواد بنیه چطوری درست کردی مثله کدوم دستور لینط.ر عالی میشه؟
    ممنون ملکه یخی راستش یادم نیست ولی دستورشو میزارم
    شیر 1 پ ماالشعیر 1پ سفیده 3 عدد جوش شیرین 1 ق چ نمک فلفل آویشن پودرسیر به میزان دلخواه آرد به اندازه ای که مایع به غلظت ماست شودو رد چنگال رویش بماند حدود 2 پیمانه
    [HR][HR]سفیده را میزنیم تا بصورت کف در آید وبعد شیرودلستر را میافزاییم وبعد ادویه ونمک وجوش شیرین وآرد را اضافه میکنیم تا غلظت ماست شود.نیم ساعت به مایع استراحت میدهیم وبعد موادمان را که می خواهیم بنیه کنیم را تو روغن فراوان سرخ می کنیم. مثل:فیله مرغ قارچ گل کلم پیاز...من خیلی از خمیرها رو امتحان کردم ولی این یکی محشره
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,894
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10422
    پسند کرده
    11789

    Re: جوجه چینی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شيـدا
    بچه هااااااا
    من فردا مهمون دارم بنظرتون اين جوجه ها رو ميشه با برنج سرو كرد يا ضايعس ؟

    شيدا جون با برنج نميشه سرو كرد

    ما كنارش از يه سس قرمز كه كمي شيرين هست و تركيبي از قارچ و فلفل دلمه اي و هويج سرخ شده استفاده ميكنيم وبا نون سرو ميشه
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 11 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما