من با خودم از ایران غوره می اورم..میریزم توی خورشت...../ارسال با هسته بود..م÷بور بودم میریختم توی توری وقتی میخت ابشو مریزختم توی خورشت....تا هسته اش نیاد توی غذا اما امسال عسگری اوردم به فریزر نرسید ...فسقلیم نصفشو خورد
_________________ آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.
توی خونه ما اگر بادمجان کنار غذای دیگه ای سرو بشه توش گوشت نمی ریزیم و زمان سرو از آب مرغ داخل ظرف می ریزیم که این بار یادمون رفت و همینطوری رفت سر سفره
_________________ لطفا قبل از گذاشتن پست در بازارچه لینک زیر رو بخونید ثواب داره
سلام به همه عزیزان دوستان گلم من یه سوال دارم؟؟؟؟ چرا خوشت های من یک رگه تلخی دارند؟؟؟؟؟ ادویه جات رو کی باید به گوشت اضافه کرد و گوشت رو چقدر باید روی پیاز داغ سرخ کرد؟؟؟
پیشاپیش ممنونم
مامان تبسم جون اولش که میخوای بادنجون رو پوست بگیری 1 تست کوچولو بکن ببین تلخ نباشه ... پیازداغ فراوون درست کن و گوشتهات رو خوب توش سرخ کن و ادویه بزن ... بعد بدون اینکه آب بریزی زیرش رو کم کن 1 کم گوشت آب بندازه ... بعد آب اضافه کن ... در نیم ساعت آخر پخت بادنجونهای سرخ شده رو بهش اضافه کن و چند تا گوجه ی نصفه هم بذار روش .... وای به به دلم خوااااااااااست:)
_________________ سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست
ممنونم از جوابت آرام جون اما مشکل رگه تلخی رو من توی درست کردن همه خورشتهام دارم شما رب نمیزنید به خورشتون؟ ممکنه که سرخ کردن زیاد رب یاعث تلخ شدن خورشت بشه؟؟؟
خواهش دوستم ... وقتی میشه گوجه ی تازه ریخت من معمولا رب نمیزنم ولی فکر نکنم واسه سرخ کردن رب هم باشه هااااااا ... ادویه چی میریزی؟ من فقط و فقط زردچوبه میزنم
_________________ سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد