مامان سارا نوشته است:
سلام دوستان عزیز :43:
خواهش میکنم هر کی فوت و فنی از قرمه سبزی بلده به ما هم یاد بده. مثلا چه کار کنیم خوب لاعاب بندازه؟ چه فصلی برای سبزی قرمه گرفتن مناسب تره؟؟؟ شما چه گوشتی تو این خورش میریزید؟؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید :s6:
مامان سارا جان فصلشو نمیدونم که کی برای سبزی خوبه...
اما من همیشه یک پیاز کوچولو ریز تفت میدم توی روغن و از گوشت گوسفند هم استفاده میکنم و چون شوشو نمیخوره ترجیحا بی استخوان میریزم .گوشت را خورد کگرده توی پیاز تفت میدم بعد خیلی کم زردچوبه اضافه میکنم.اب سرد میریزم میگذارم میجوشه وقتی نیم ساعت جوشید سبزی سرخ شده را اضافه میکنم .و من چون از لوبیایی کنسروی استفاده میکنم 1 ساعت اخر را لوبیا و لیمو عمانی که از قبل خیس کردم و چند تاچنگال زده را همراه نمک اضافه میکنم میگذارم تا 1 ساعت بجوشه .من حدود 4 ساعت جمعا طول میکشه تا قورمه سبزیم بپزه قبل از سرو هم حتما با پشت قاشق کمی لیموها رو فشار میدم تا ترشی لیمو بیرون بیاد چند تا جوش میخوره و اماده است ...اینجوری خیلی جا افتاده میشه
و در اخر هم یک استکان اب سرد روی قورمه سبزی میریزم. تا خوب روغن بیافته واینجوری شک بهش وارد میشه و به روغن می افته ...البته گاهی هم یادم میره اما باز روغن داره و لعاب میندازه
اگر هم با لوبیایی خشک درست کنم معمولا از قبل خیس میکنم . نیم پر میکنم و به قورمه اضافه میکنم...
امشب جات خالی قورمه سبزی داشتیم .اگر میدونستم حتما برات عکس مینداختم..
خورش قورمه سبزی بهتره که خیلی ابکی نباشه
یک نکته اینه که حتما اول از اب سرد استفاده کن چون خورش خوش رنگ تر میشه و اگر اواسط کار اب خواستی بریزی حتما از ابجوش استفاده کن
بعضیعا چند تکه کوچولو دنبه اضافه میکنند که اون کاملا بستگی به میل شماها داره