ورود
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمنهاي مامي سايت مي باشيد.

انجمن گفتگوي مامي سايت

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فروشگاهی برای کودک شما - من و مامان

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 60 |  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 60  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: قورمه سبزی
پستارسال شده در: جمعه 2 مرداد 1388, 10:25 pm 
آفلاين
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 27 تیر 1388, 5:08 pm
اعتبار خوش نامی: 0
سلام دوستان
من برای اندازه گیری قورمه سبزی با سبزی خشک مشکل دارم
به ازای هر نفر چند قاشق سبزی در نظر بگیرم  ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arsham نوشته است:
L-)  يك ساعت قبل از مصرف مقداري سبزي خشكو تو آب بريز تاخيس بخوره (براي مثال يه مشت واسه دو نفر) بعد نيم ساعت آبشو خالي كن شبيه سبزي تازه ميشه و ميتوني مقدارشو با سبزي تازه بسنجي :-bd

sharona نوشته است:
برای هر نفر حدودا سه قاشق خوبه بستگی داره خورش رو پرسبزی دوست دارین یا کم سبزی. من در آب خیس میکنم و توی همون قابلمه که خیسکردم زیرشو کم روشن میکنم تا یواش یواش آبش به خوردش بره بعد روغن میریزمسرخ میکنم و توی خورش میریزم. آخه اگه خیس بخوره بخوای آبشو دور بریزیمقداری سبزی هم با آب دور ریخته میشه.

دوستان ممنون به خاطر راهنماییتون

شارونا جون شما چقدر اب برای خیس کردن سبزی استفاده میکنین  
راستش اونقدر که من میریزم اگه بخوام کار شما رو بکنم باید 2-3 ساعت رو شعله باشه تا ابش کشیده بشه    

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: Re: قورمه سبزی
پستارسال شده در: شنبه 3 مرداد 1388, 9:23 am 
آفلاين
کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: دوشنبه 29 تیر 1388, 7:34 pm
نام و نام خانوادگی: مریم. ر
سلام. چه جالب!!!! من تا حالا ندیده بودم با سبزی خشک هم بشه قورمه سبزی درست کرد؟ میشه در موردش بیشتر توضیح بدید؟ یعنی سبزی را خشک می کنید بعد آسیاب می کنید؟
اگه هم با سبزی فریزری و هم با سبزی خشک درست کردید به نظرتون کدوم بهتره؟
marya نوشته است:
راستی یه چیز دیگه یادم رفت بگم. یه مدل دیگه ای که واسهسبزی وجود داره اینه که سبزی را خرد کنید و بدون سرخ کردن در فریزربگذارید. موقعی که می خواید غذا را درست کنید یه ساعت زودتر باید سبزی راگذاشت بیرون و بعد سرخش کرد و ازش استفاده کرد.
میگن اینجوری خواص سبزی کمتر از بین میره.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 14 مرداد 1388, 12:15 am 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: سه شنبه 12 مرداد 1388, 12:40 am
nilofar27 نوشته است:
چه جالب منهم تا حالا ندیده بودم با سبزی خشک قرمه سبزی بپزن
حالا سبزی خشک چجوری یعنی همون سبزی قرمه رو میگیری خشک میکنی بعد نگه داری میکنی یا ایکه اماده هست؟ :72:  :72:  :72:

آره اتفاقا با سبزی خشک خیلی توپ میشه :2u:
من علاوه بر سبزی خشک آماده,اسفناج تازه هم میریزم که لعابی بشه :177:
اگر مقدار آب رو کم کم به سبزی خشک اضافه کنید کاملا جذبش میشه.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 31 مرداد 1388, 11:07 pm 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
تاريخ عضويت: پنج شنبه 8 مرداد 1388, 6:06 pm
نام و نام خانوادگی: آرام خسروپناهی
مامان سارا نوشته است:
سلام دوستان عزیز :43:

خواهش میکنم هر کی فوت و فنی از قرمه سبزی بلده به ما هم یاد بده. مثلا چه کار کنیم خوب لاعاب بندازه؟ چه فصلی برای سبزی قرمه گرفتن مناسب تره؟؟؟ شما چه گوشتی تو این خورش میریزید؟؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید :s6:

سلام خانوما . مامان سارا من در مورد سبزی هیچ کمکی نمیتونم بهت بکنم چون اصلا بلد نیستم  :s7:  فقط به یکی که سبزی پاک میکنه میگم سبزی قورمه میخوام :maskhare:
ولی برای فصلش بهت میگم اواخر زمستون و اوایل بهار بهترین فصله چون همه ی سبزیها هست اونموقع و خیلی ترد و تازه است ... تو بعضی از فصلها سبزیها ساقه های کلفت و خشنی دارند و هر کاری میکنی پخته نمیشن ! خوب چند تا نکته داره ... یکی مدل خرد کردن سبزیت ... یعنی هر چی ریزتر باشه خوشمزه تره ... بعد هر چی سرخش زیادتر و به اندازه تر باشه (که این مهمتره) .مهمتر از همه چیز هم تازه بودن گوشت و سبزیته. برای درست کردنش من لوبیا قرمز میریزم ولی خیلی ها لوبیا چیتی رو ترجیح میدن ... گوشت هم ما گوساله میریزیم ولی اگه از بوی گوشت گوسفند بدت نمیاد اون خوشمزه تر میشه چون چرب و چیلی تره :22:
خلاصه اول پیاز داغ درست میکنیم و گوشت رو توش سرخ میکنیم و میذاریم یه کم بپزه تا
آب گوشت در بیاد قشنگ . بعد سبزی سرخ شده و لوبیا رو اضافه میکنیم ( البته خیلیها میگن سبزی رو آخرش اضافه کن که خواص سبزی از بین نره ... ولی سبزی ای که اینهمه سرخ شده و روغن خورده کجاش خاصیت داره به نظرتون؟) من دو جور درست میکنم یکی مدل قلیه ماهی که بجای آب توش آب تمبرهندی و فلفل فراوووووووووون میزنم ( که برای سلیقه های خاص استفاده میشه) یه جور هم با آب و لیمو عمانی ( بازم در مورد لیمو میگن آخرای پخت اضافه کنین چون باعث میشه گوشت دیر بپزه ولی من اولش میریزم چون خوشمزه تر میشه). واسه لعاب انداختنش هم میتونی اواخر پختتون یه قالب کوچیک کره بندازین توش .نوش جوووووووووون

ببخشید این عکسم خیلی روشن شد ولی از هیچی بهتره :s7:

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 31 مرداد 1388, 12:40 am 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
تاريخ عضويت: دوشنبه 26 مرداد 1388, 11:11 pm
نام و نام خانوادگی: م.خ
مامان سارا نوشته است:
سلام دوستان عزیز :43:

خواهش میکنم هر کی فوت و فنی از قرمه سبزی بلده به ما هم یاد بده. مثلا چه کار کنیم خوب لاعاب بندازه؟ چه فصلی برای سبزی قرمه گرفتن مناسب تره؟؟؟ شما چه گوشتی تو این خورش میریزید؟؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید :s6:

مامان سارا جان فصلشو نمیدونم که کی برای سبزی خوبه...
اما من همیشه یک پیاز کوچولو ریز تفت میدم توی روغن و از گوشت گوسفند هم استفاده میکنم  و چون شوشو نمیخوره ترجیحا بی استخوان میریزم .گوشت را خورد کگرده توی پیاز  تفت میدم بعد خیلی کم زردچوبه اضافه میکنم.اب سرد میریزم میگذارم میجوشه وقتی نیم ساعت جوشید سبزی سرخ شده را اضافه میکنم .و من چون از لوبیایی کنسروی استفاده میکنم 1 ساعت اخر را لوبیا و لیمو عمانی که از قبل خیس کردم و چند تاچنگال  زده را همراه نمک  اضافه میکنم میگذارم تا 1 ساعت بجوشه .من حدود 4 ساعت جمعا طول میکشه تا قورمه سبزیم بپزه قبل از سرو هم حتما با پشت قاشق کمی لیموها رو فشار میدم تا ترشی لیمو بیرون بیاد چند تا جوش میخوره و اماده است ...اینجوری خیلی جا افتاده میشه
و در اخر هم یک استکان اب سرد روی قورمه سبزی میریزم. تا خوب روغن بیافته واینجوری شک بهش وارد میشه و به روغن می افته ...البته گاهی هم یادم میره اما باز روغن داره و لعاب میندازه
اگر هم با لوبیایی خشک درست کنم معمولا از قبل خیس میکنم . نیم پر میکنم و به قورمه اضافه میکنم...
امشب جات خالی قورمه سبزی داشتیم .اگر میدونستم حتما برات عکس مینداختم..
خورش قورمه سبزی بهتره که خیلی ابکی نباشه
یک نکته اینه که حتما اول از اب سرد استفاده کن چون خورش خوش رنگ تر میشه و اگر اواسط کار اب خواستی بریزی حتما از ابجوش استفاده کن
بعضیعا چند تکه کوچولو دنبه اضافه میکنند که اون کاملا بستگی به میل شماها داره

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 1 شهریور 1388, 10:10 am 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 تیر 1388, 8:07 am
قورمه سبزي هاي مامان من زبان زده همه فاميله. اما يه فوت داره منم اونو به شما ميگم.  :11:
مامان من پياز داغ كه اولش درست مي كنه. وقتي كه كمي طلايي شد. يك قاشق آرد هم ميريزه و اون با پياز ها سرخ ميكنه. تا بوي خاميش از بين بره. هم لعاب ميده هم بوي خوبي ميده!!
به كسي ديگه نگيد ها اين يه رازه. :s14:

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 1 شهریور 1388, 11:01 am 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 27 تیر 1388, 12:46 pm
خدا عمرتون بده با این همه توصیه ای که گفتین...این سبزی خشکهارو من دیدم که بسته بندی توی سوپرمارکتها هست...اولین بار که میخواستم از خودم "زنیت "!!! نشون بدم و به مامانم اینا بگم منم بلدم سبزی قرمه داشته باشم ( هر چی مامان بهم داده بود تموم شده بود) از اینا خریدم ولی موندم که خب حالا چیکارش کنم که مامانم منعم کرد! گفت اینا طعمو بد میکنه! :s6: نمیدونم به هر حال نشد که تجربه کنم! حالا که اینجور میگین بد نیست امتحانش...
مامان من توی خورشهایی که باید لعاب داشته باشن یه مقدار دنبه گوسفند رو با پیاز داغ ذوب میکنه وااااااااااااای خیلی خوشمزه میشه!

www.khatoonodowle.persianblog.ir

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: دوشنبه 9 شهریور 1388, 10:23 pm 
آفلاين
نماد کاربر
تاريخ عضويت: سه شنبه 3 شهریور 1388, 4:24 pm
نام و نام خانوادگی: حمیده
سلام
من هر وقت قورمه شبزي درست ميكردم يه قدري ابكي و بدون لعاب ميشد تا اينكه مامانم يه كاري رو يادم داد كه از اون به بعد خيلي بهم كمك كرده ...هم تو قورمه سبزي وهم تو قيمه ....يه ربع مونده كه قورمه سبزي رو از روي گاز برداريد يه دونه سيب زميني كوچولو رو با رنده خيلي ريز به طوري كه تو قورمه سبزي ديده نشه و زود زود اب بشه توش رنده كنيد لعاب ميندازه و جا مي افته ....

غمهای روزگاران

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 60 |  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 60  بعدي

ورود به سايت

نام کاربري :
رمز عبور :
من را به خاطر بسپار
پيغام آنلاين بودن من را نشان نده

خدمات جامع سفر با آژانس زورق
نرم افزار رژیم غذایی صدف
ماهنامه آشپزی و شیرینی پزی سانازسانیا

منو اصلي

مشاهده پست هاي بدون جواب

نمايش مبحث هاي فعال

پرسش و پاسخ

چراغ خواب اتاق کودک
لوازم فانتزی و کاربردی منزل
خرید کارت شارژ آنلاین - تالیا - همراه اول - ایرانسل

لينکهاي ويژه

• ملک من
املاک و مسکن تهران را روزانه در ملک من مشاهده کنيد ... بي واسطه بخريد بفروشيد و اجاره کنيد...
املاک تهران در ملک من

• بزرگترین بازارچه اینترنتی وسایل دست دوم
خرید و فروش انواع لوازم منزل، پوشاک، زیورآلات، موبایل و کامپیوتر و وسایل کودک دست دوم.
بدون پورسانت و نامحدود

• خواب شاپ
تشک ایرانی و خارجی , تخت , روتختی , بالش , انواع کالای خواب همراه هدیه و حمل رایگان
khab shop

• جواهرات زرنگار
فروش انواع زیورآلات برند وژورنالی طرح ایتالیایی زیبا شامل ست , نیم ست ,گردنبند, دستبند, انگشتر و ...
پرداخت درب منزل

• سرخاب سفیداب
یک مجله‌ی اینترنتی رایگان، برای آنهایی که به زیبایی خود اهمیت می‌دهند!!!
همراه ما باشید

• آتلیه تخصصی نوزاد و کودک
ما آتلیه با تجهیزات کامل را به منزل شما می آوریم
آتلیه عکس کده

• در جستجوی نماینده بیمه هستید؟
با بانک تخصصی نمایندگان بیمه در سراسر کشور، نزدیکترین نمایندگی به خود را بیابید.
عصر بیمه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org|طراح :keyvan.a | کيوان علوي