من نشنیده بودمو ندیده بودم قورمه سبزی با سبزی خشک؟!

ولی حدس میزنم همون طور که باقلا پلو با شوید خشک به باقلاپلو با شوید تازه نمیرسه.در مرد قورمه سبزی هم صادق باشه؟!اونایی که اولین بار خوردین نظربون چی بود؟معلومه میشه قورمه سبزیش با سبزی خشکه؟

my ghorme sabzi:
برای
روغن انداختن:بهتره روغن مایع استفاه کنین.بهتره بعد از پخت کامل قورمه سبزی با در باز قابلمه بذارید تا قل بزنه و به اصلاح با حرارت پایین حال بیاد.
برای
رنگ خوش قورمه سبزی:بهتره لوبیا رو(چه قرمز چه چشم بلبلی چه مخلوط چیتی و قرمز)جدا بپزید و آب قرمز رنگ اولیه رو دور بریزید.زرچوبه در مرحله ی سرخ کردن پیاز فراموش نشه.زعفران رو آخر سر بریزید.
برای
ترشی روغن:ترکیب لیمو عمانی با مقدار کمی آبغوره رو تست کنید.لواشک هم امتحان کردم ولی آبغوره رو توصیه میکنم.
برای
نفخ قورمه سبزی:ناخودآگاه نفاخ خواهد بود؛ترکیبی از زیره و تخم گشنیز را از مراحل اولیه پخت در لوبیا بریزید.(اگر از اول بریزید طعم زننده و مشخصی نخواهد داشت.)
قورمه سبزی
اذریها با فارسها
فرق داره.سبزی روخیلی خیلی کم سرخ میکنیم.چشم بلبلی خاصی میریزیم که فقط تو اردبیل دیدم (این چشم بلبلی در حالت خام به اندازه ی 1/2 یا شاید 1/3چشم بلبلی معمولی است)راستش من بعد از ازدواج مجبورم مدل فارسا درست کنم ولی خودم عاشق قورمه آذریهام!!