منم یه سوپ جو درست می کنم که تعریف نباشه همه فامیل عاشق سوپهام هستند حالا دستورش رو براتون می ذارم هروقت هم درست کردم عکسش رو می ذارم
مواد لازم: جو پوست کنده - پیاز نگینی- هویچ نگینی- مرغ - برنج (کمی) - سیب زمینی نگینی - فلفل دلمه - تره فرنگی- قارچ - پیازداغ - خامه - نمک - زردچوبه و فلفل و دارچین
اول جو پوست کنده رو با هویج و پیاز خام که نگینی خرد شده می ذارم با آب سرد سر گاز وقتی جوش اومد شعلش رو کم می کنم که جو خوب بپزه حدود 2 تا 3 ساعت از طرف دیگه مرغ رو (بان، گردن،سینه، ) با زردچوبه و پیاز و برگ رزماری و نمک می پزونم و ریش می کنم و آبش رو از صافی رد می کنم . وقتی جو حسابی لعاب کرد برنج شسته شده رو اضافه می کنم در این مرحله باید مراقب باشید ته نگیرد بعد یکم برنج که پخت یکی یکی مواد رو(سیب زمینی ،مرغها، فلفل دلمه، تره فرنگی ، قارچ و درآخر پیاز داغ )را اضافه می کنم حالا نمک و زردچوبه و فلفل سیاه یا سفید و دارچین اضافه کرده می گذارم حدود 10 دقیقه کاملا جا بیفته بعد خاموش می کنم و خامه رو که با کمی از همین سوپ رقیق کردم بهش اضافه می کنم البته روغنی که پیاز داغ درست کردم رو هم می ریزم اگه نداشته باشم کره توش می ریزم خیلی عالی می شه
_________________ موفقیت نصیب افراد خواب آلود نمی شود. مثل دانمارکی
برای اضافه کردن شیربه سوپ مهم اینه که روی حرارت نباشه چون بااولین قل زدن شیرمی بره.یه لحظه ازروی شعله برمیداریم کم کم شیراضافه می کنیم هم می زنیم وقتی کامل مخلوط شد دوباره ظرف روروی حرارت می بریم.
من همیشه خامه روتویه لیوان شیرحل میکنم بعدبارعایت موردبالابه سوپ اضافه می کنم.همیشه هم شیروخامه ام کاملاسرده.
سلام بچه ها من عضو جدیدم یه سوپ جو می خوام بگم که با بقیه فرق داره ولی خیلی خوشمزه است امیدوارم خوشتون بیاد چون فامیل شوهرم که خیلی دوست داشتن و تعریف کردن مواد لازم: مرغ پخته شده و ریش شده 1 سینه آب مرغ به میزان دلخواه جو پرک شده 1 پیمانه برنج نیمدانه نصف پیمانه(اگه برنج معطر باشه بهتره) کشک نصف پیمانه نعناع داغ به میزان لازم طرز تهیه: جو پرک را با با برنج نمیدانه در آب مرغ می پزیم تا کاملا نرم شود (حدود نیم ساعت) (در قابلمه را کامل نبندید چون جو سر میرود و گاز را کثیف میکند) مرغ ریش شده را اضافه میکنم و اجازه میدهیم کمی با هم مخلوط شوند کشک را کم کم اضافه میکنیم تا رنگ آن سفید شود (میزان کشک بستگی به ذائقه خودتون داره) نعناع داغ را اضافه میکنیم و بعد از کمی جوشیدن آماده سرو است
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد