PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نگهداری میوه، سبزیجات و مواد غذایی - vegetables and fruits



  1. نحوه ی برخورد با کلم بروکلی و روش های نگهداری آن
  2. انگور و روش های نگهداری آن
  3. زردآلو-هلو-شلیل و.. روش های نگهداری آنها
  4. لینک و فهرست مباحث بخش نگهداری میوه،سبزیجات و مواد غذایی
  5. طالبی-خربزه و گرمک و روش های نگهداری آن ها
  6. نحوه برخورد با آناناس تازه و روش های نگهداری آن
  7. نحوه برخورد با خرمالو و روش های نگهداری آن
  8. روش های نگهداری میوه بالنگ-خشک کردن بالنگ در منزل
  9. روش نگهداری برگ مو و کنسرو کردن آن
  10. نحوه برخورد با نارگیل تازه و تهیه فرآورده های نارگیلی
  11. نحوه برخورد با زرشک تازه-نگهداری زرشک
  12. نحوه برخورد با موسیر تازه
  13. همه چیز درباره ی فریزر و فریز کردن!
  14. آلبالو-گیلاس و روش های نگهداری آنها
  15. روش نگهداری باقلا (باقالی)-طرز تهیه باقلا(باقالی)خشک در منزل
  16. روش های نگهداری توت فرنگی،توت سفید،توت سیاه و...
  17. شلغم و روش های استفاده از آن-معجون شلغم(شربت شلغم)
  18. روش های مختلف پخت ذرت-تهيه كنسرو ذرت-دون كردن ذرت
  19. روش نگهداری فلفل دلمه ای
  20. انار(نگهداری-دون کردن-اب گرفتن و..)
  21. روش نگهداری سیب زمینی و پیاز
  22. نحوه برخورد با گردوی تازه
  23. روش های نگهداری قارچ
  24. روش های خشک کردن سبزیجات در منزل
  25. روش نگهداری سبزی خوردن و سایر سبزیجات در یخچال
  26. روش های نگهداری بامیه(فریز کردن-خشک کردن و...)
  27. اسفناج و روش های نگهداری آن
  28. روش نگهداری لوبیا سبز
  29. روش نگهداری پنیر
  30. انبه و روش های نگهداری آن
  31. نحوه برخورد با پسته تازه-نگهداری پسته
  32. روش های نگهداری کدو
  33. نحوه ی برخورد با گوشت و نگهداری آن
  34. روش نگهداری به(خشک کردن،فریز کردن و..)
  35. روش های نگهداری هویج
  36. روش نگهداری حبوبات
  37. روش نگهداری خیار گوجه و سایر صیفیجات در یخچال
  38. روش نگهداری برنج
  39. روش نگهداری نان
  40. روش نگهداری رب گوجه فرنگی
  41. روش های نگهداری سیر-سیر در روغن
  42. موز-روش های نگهداری موز
  43. روش نگهداری نخود فرنگی-تهيه كنسرو نخودفرنگي
  44. روش های سرخ کردن،خشک کردن و کبابی کردن بادمجان
  45. روش های نگهداری کاهو
  46. آووکادو و روش های نگهداری آن