ورود
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمنهاي مامي سايت مي باشيد.

انجمن گفتگوي مامي سايت

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فروشگاهی برای کودک شما - من و مامان

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 9 از 31 |  برو به صفحه قبلي  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 31  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: دوخت پرده
پستارسال شده در: پنج شنبه 5 اسفند 1389, 2:11 pm 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 11 مهر 1389, 8:26 am
نام و نام خانوادگی: شهرزاد
اعتبار خوش نامی: 0
آميتيس نوشته است:
عزیزم ممنون ازتوضیحات خوبت.
کاش همراه هر توضیحی مدلش هم میذاشتی.من خیلی دلم میخواد بدونم هر توضیح چه مدلی میشه.
ممنون

والان پفکی:

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 5 اسفند 1389, 5:38 pm 
آفلاين
تاريخ عضويت: شنبه 17 مهر 1389, 7:44 pm
laeya نوشته است:
بهناز60 نوشته است:
laeya نوشته است:
poopooجون خیلی خوب توضیح دادی ممنون  حالا من یه والان پفکی دارم می خوام یه ردیف دیگه هم اضافه کنم لطفا میشه بگی چطور می تونم این کار رو انجام بدم

laeya جون اون والان پفکیتو با چین درست کردن یا با پیلی؟ اخه من یه مدل والان پفکی دوختم اما به جای چین پیلی دوقلو دادم به نظرم با پیلی خوشگل تر میشه.

بهناز عزیز من با روش پوپو جون ولی بجای 30 سانت فاصله فقط 5 سانت فاصله دادم که زیاد خوب نشده و باید با دست چینها رو مرتب کنم
عزیزم راستش نمی دونم پیلی چیه؟

poopooجون ممنون

عزیزم من متوجه منظورتون نمیشم که اون 5 سانت یا 30 -40 سانت پس به کجا وصل میشه؟
عکس پیلی دوقلو (روی دامن) اینه اما همین عکسی که پوپو جون گذاشته حریر زیرش پیلی دوقلو داره و معمولا پرده های هال و پذیرایی رو به جای چین پیلی میدن تا قشنگتر دیده بشه، وقتی والان پفکی رو با پیلی درست میکنن بعد از اینکه دوسر والان تا شد و نوار پرده پشتش دوخته شد پایین والان رو کامل از هم باز میکنن تا پیلی ها باز بشن و به حالت پف کرده بایستن.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 15 اسفند 1389, 12:38 pm 
آفلاين
تاريخ عضويت: چهارشنبه 4 اسفند 1389, 12:15 pm
منم میخوام پرده بدوزم. از بالای پنجره های خونه من لوله گاز نصب شده و نقش یه چوب پرده رو به خوبی بازی میکنه!!!!!!!!!!!از شوخی گذشته دیگه نمیخوام چوب پرده بگیرم.دنبال مدل پرده هایی بودم که با بندینک به میله یا چوب پرده وصل میشن که خوشبختانه تو مدل پرده های اینجا دیدم . اگه ممکنه در مورد دوخت و دوزش یه توضیحاتی بدین .چقدر پارچه بگیرم (اندازه پنجره 1.64) البته نمیخوام زیاد پرچین باشه. طول و عرض پارچه چقدر باشه؟! تو رو خدا خیلی فوریه من حتی هنوز پارچه شو نخریدم!! الان هیچکسم سفارش قبول نمیکنه همه میگن میمونه برای بعد عید . 12 روزه دیگه عروسیمه!!!

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 15 اسفند 1389, 12:56 pm 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
*sogoli* نوشته است:
منم میخوام پرده بدوزم. از بالای پنجره های خونه من لوله گاز نصب شده و نقش یه چوب پرده رو به خوبی بازی میکنه!!!!!!!!!!!از شوخی گذشته دیگه نمیخوام چوب پرده بگیرم.دنبال مدل پرده هایی بودم که با بندینک به میله یا چوب پرده وصل میشن که خوشبختانه تو مدل پرده های اینجا دیدم . اگه ممکنه در مورد دوخت و دوزش یه توضیحاتی بدین .چقدر پارچه بگیرم (اندازه پنجره 1.64) البته نمیخوام زیاد پرچین باشه. طول و عرض پارچه چقدر باشه؟! تو رو خدا خیلی فوریه من حتی هنوز پارچه شو نخریدم!! الان هیچکسم سفارش قبول نمیکنه همه میگن میمونه برای بعد عید . 12 روزه دیگه عروسیمه!!!

عروس خانم تبریک می گم خوشبخت بشی
راستش یه کم ترسناکه لوله گاز ... چوب پرده...
اول که پیشنهاد می کنم تحقیق کن خطر نداشته باشه
دوم که معمولا پارچه رو سه برابر عرض پنجره می گیرند یا دو برابر ونیم اگر حریر باشه که کمتر از سه برابر جالب نمیشه ولی اگر پارچه ضخیم باشه تا دو برابر ونیم هم جا داره
ارتفاعش هم بستگی به مدل پرده داره معمولا هم پرده از لبه پایینی پنجره حدود 20 تا 30 سانت باید پایین تر بیفته از بالا هم به اندازه جای درز اضافه بگیر  البته میگم بازم به مدلت یستگی داره اینهایی که گفتم برای یه پرده ساده بود اگر می خوای بندینک هم از جنس خود پرده باشه ( که معمولا اینطوره ) باید اون رو هم حساب کنی.
موفق باشی...

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 15 اسفند 1389, 1:24 pm 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
*sogoli* نوشته است:
پوپوی عزیز ممنون از توضیحاتت . من منظورم این بود که بندینکها رو وصل یا گره بزنم به لوله گاز و دیگه چوب پرده براش نخرم. به نظرتون خطرناکه؟!

من به این فکر کردم که مثلا اگر خدای نکرده بچه ای پرده رو بکشه و به لوله گاز فشار بیاد خطر داره باز هم بپرسید ضرر نداره به شرکت گاز زنگ بزن و مطمئن شو

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 15 اسفند 1389, 1:47 pm 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
دوخت پرده مخصوص فصل‌ زمستان

در روزهاي سرد زمستان بهترين شيوه براي جلوگيري از هدر رفتن گرماي اتاق، استفاده از پرده‌هاي زمستاني است. شما مي‌توانيد پرده مورد نياز خود را از پارچه‌هاي ضخيم و مخمل‌هايي كه براي رومبلي و پرده استفاده مي‌شود، انتخاب كنيد. مدل مورد نظرتان را كه انتخاب كرديد براي آن مقدار پارچه لازم را در نظر بگيريد.
اگر پرده خود را از بالاي پنجره تا زمين بگيريد، بيشتر جلوي هدر رفتن گرما گرفته مي‌شود. براي خريد پارچه دقت داشته باشيد كه حدود يك برابر و نيم تا 2 برابر ميزان عرض پنجره، پارچه نياز داريد.
براي پرده يك پنجره يك و نيم متري، كافي است از يك پارچه 3 متر عرض، 3 متر و نيم تهيه كنيد. 3 متر براي پرده و نيم متر براي والان.
اگر دوست داريد از آن والان‌هاي بدون چين با تزيين شرابه‌هاي كريستالي درست كنيد، ابتدا مدل مورد نظر را انتخاب كنيد. حالا پارچه خود را به عرض پنجره بعلاوه 20 تا 25 سانت از دو طرف و ارتفاع مورد نياز (معمولا 40 تا 50 سانت) روي زمين پهن كنيد.
اگر از پارچه مخمل استفاده مي‌كنيد به راه و بيراه آن توجه كنيد. همچنين در مورد والان خيلي دقت كنيد كه محل اتصال تكه، كاملا با ادامه طرح تطابق داشته باشد.
بعد از اين مرحله يك لايي كه به لايي يقه‌اي معروف است و از قبل تهيه كرده‌ايد را روي كار سنجاق كنيد و طرح مورد نظرتان را از دولاي وسط به سمت حاشيه والان پياده كنيد (بايد والان و لايي را از وسط دولا كنيد كه طرح كاملا به صورت قرينه قرار گيرد).
وقتي اين كار تمام شد، اتو را كاملا داغ كرده و با برداشتن و گذاشتن آن، لايي را به پشت كار بچسبانيد. براي تسهيل اين كار بهتر است از قبل زير كار پتو پهن كرده باشيد، زيرا تخته اتويي به اين بزرگي براي زير كار وجود ندارد.
بعد از چسباندن لايي، لبه‌هاي كار را خيلي تميز زيگزاگ زده سپس نوار كريستالي پرده‌تان را به آن بدوزيد.
وقتي كار تمام شد اين والان را به حلقه‌هاي چوب پرده تزييني رويي بياويزيد و پرده را كه خيلي ساده دوخته مي‌شود و مختصري (توسط نوار دوخته شده به بالاي آن) چين مي‌خورد به چوب پرده زيرين آويزان كنيد. اين چوب پرده بايد از 3 يا 4 نقطه به ديوار يا سقف محكم شده باشد تا سنگيني پرده باعث تاب برداشتن آن نشود.

مرجع: عسل از صفر ایران

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 15 اسفند 1389, 2:08 pm 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
این مطالب توسط یوشا در سایت پاتوق نوشته شده بود از ایشان تشکر می کنم:

طرز دوخت پرده های چین دار

برای داشتن پنجره ای زیبا و فریبنده ، پارچه و بند پرده را هماهنگ كنید. پرده های پرچین و شكن برای پوشاندن پنجره های بزرگ بسیار مناسب هستند، بخصوص اگر پنجره در تورفتگی دیوار و یا در میان چهارچوب ها قرار گرفته باشد.

اگر دیوار شما تو رفتگی دارد، یك طرح و الگوی اصیل و قدیمی می تواند فضایی زیبا و پراحساس برای شما به ارمغان بیاورد. ابتدا باید پرده هایی با ویژگی ای خاص بدوزید تا به این هدف دست یابید. نخست باید پارچه ای هماهنگ با محیط خود انتخاب كنید، سپس كار را با انتخاب بندِ پرده هم طراز با آن ادامه دهید.

اندازه گیری

عرض پرده را تعیین كنید، طول میله پرده را اندازه بگیرید و به نصف اندازه پرده تقسیم كنید و سپس در 2/3 ضرب كنید مقدار پارچه پرده را تعیین كنید، 5/1 سانتی متر برای لبه حاشیه پرده به آن اضافه كنید.

طول پرده از نقطه انتخابی شما اندازه گرفته می شود 15 سانتی متر به كنار پایینی و 5/2 سانتی متر از بالا باید در نظر گرفته شود. مقدار پارچه مورد نیاز را برای برش تعیین كنید. سپس 3 سانتی متر به این اندازه اضافه كنید ( به عنوان مثال: برای 9 سانتی متر پهنا، پهنای اصلی را 21 سانتی متر محاسبه می كنیم.« اندازه گیری مهمترین مرحله در دوخت پرده است. بنابراین همیشه اندازه های خود را كنترل كنید و اگر از آنها مطمئن شـُدید، محاسبات خود را به پارچه فروشی بدهید تا پارچه را برای شما آماده كند.

تهیه و دوخت پرده

مواد مورد نیاز :

پارچه اصلی

آستر

- پارچه هماهنگ با پارچه اصلی برای چین دادن پرده

- پارچه های محكم و آهار زده برای قسمت بالای پرده ( نوار پرده )

- دكمه

- قسمت های اصلی پرده خود را از پارچه های اولیه و اصلی ببرید. ( با توجه به قسمت اندازه گیری ) ، طول ها را اضافه كنید و در صورت لزوم از الگو استفاده كنید. همین كار را بر روی آستری ها انجام دهید ، اما آستر باید 12 سانتی متر كوتاه تر از قد پرده اصلی و 3 سانتی متر كوتاهتر از عرض پرده باشد.

2- یك تكه از پارچه اصلی و یك تكه از آستر را بردارید. قسمت های بریده شده را از بالا و سمت راست با هم تنظیم كنید و كوك بزنید. سپس 5/2 سانتی متر را رها كنید.5/7 سانتی متر از پایین پرده برگردانید و تو بگذارید و كوك بزنید. سپس5/2 سانتی متر از آستر را به همین ترتیب كوك بزنید.

3- سمت راست را به خارج تا بزنید و اتو كنید. بنابراین 5/1 سانتی متر حاشیه از پارچه اصلی پرده در آستری دیده می شود. حالا لبه دوخته شده آستر را به سمت پایین برگردانید. بقیه قسمت های دوخته نشده را با یكدیگر تنظیم و لبه ها را به یكدیگر سنجاق كنید.

4- لبه نوار چیده شده را در طول لبه باز پرده و قسمت راست در یك محل تنظیم كنید. لبه های دوخته شده را از بالا مرتب كنید و پایین آن را رها بگذارید. نوار، پرده و آستری را با هم با چرخ خیاطی بدوزید. در لبه بلند یك نوار 5/1 سانتی متر آزاد بگذارید.

5- نوار را به سمت آستر تا بزنید چنان كه قسمت های دوخته شده را در برگیرید. دور تا دور لبه نوار و آستر را با چرخ خیاطی بدوزید.

6- پارچه اصلی، آستر و بالای نوار را با هم تا بزنید. 5/2 سانتی متر از لبه طول بالای آستر برگردانید. نوار را در 3 میلی متری بالای آستر قرار دهید ( بالا) اولین دسته از طناب ها را برای چین دادن پرده ( نه نوار اصلی ) انتخاب كنید. همه طناب ها را با هم گره بزنید و در زیر نوار نگه دارید.

7- طناب ها را بكشید (همه طناب ها را با هم و یكنواخت بكشید) و چین ها را آزاد كنید. هنگامی كه چین ها در محل خود قرار گرفتند، انتهای طناب ها را با یك گره محكم كنید.

8- از قسمت راست شروع كنید، چین ها را به صورت بادبزن نگه دارید ( شما باید سه شكل تونل مانند كوچك برای هر كدام داشته باشید) چند كوك كوچك به لبه كار بزنید و كار خود را به همین ترتیب ادامه دهید و انتهای كار را با دوختن قسمت پایین پرده با چرخ خیاطی تمام كنید.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 15 اسفند 1389, 2:11 pm 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
دوختن پرده والان دار
http://www.mamipic.com/share-C4D7_4D7353BD.html

والان های تخت :
برای دوخت این نوع پرده به پارچه کمتری نیاز دارید و زمان دوخت نیز کوتاه تر است. این نوع پرده والان ساده را می توانید با تزئینات مدرن و امروزی یا سنتی همراه کنید. این والان یک تخته پارچه است که از چوب پرده جفتی عبور داده شده است. انتخاب نوع پارچه بستگی به سلیقه خودتان دارد. می توانید از پارچه های سنگین، از جنس پارچه های رومبلی با نقش های شاد یا از پارچه های توری و نایلونی دو لایه سبک و یا از پارچه های نخی گل دار، ابریشم خام، مخمل، یا از پارچه های جیر و چرم مصنوعی که به راحتی دوخته می شود استفاده کنید. همچنین می توانید پارچه های سوزن دوزی شده یا پنبه دوزی را به کار ببرید.

البته اندازه طول والان بستگی به اندازه پنجره اتاق شما دارد ولی بیشتر والان ها در اندازه 30 تا 35 سانتی متر هستند، چوب پرده ها را نصب کنید به طوری که فاصله بین آنها برابر با اندازه نهایی مورد نظر شما باشد. اندازه گیری نهایی طول پارچه پرده برای برش انداره چوب پرده را به اضافه دو سانت و نیم برای تا زدن حساب کنید. اندازه نهایی پهنای والان تخت شامل اندازه چوب پرده و برگردان به اضافه هفت سانت و نیم برای سجاف های کناری است.

نحوه دوختن والان های صاف :

- لبه های پارچه پرده ای را به اندازه 5/1 سانتی متر تا کنید. لایی بچسبانید و اتو کنید. لبه بالا و پایین پارچه را تا بزنید و به پهنای اندازه چوب پرده جا بگذارید و چرخ کنید.

- چوب پرده را عبور دهید. برای تزئین از روبان ابریشمی خیلی محکم و کلفت استفاده کنید و آن را بر روی جای دوخت کوک بزنید و بدوزید.

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 9 از 31 |  برو به صفحه قبلي  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 31  بعدي

ورود به سايت

نام کاربري :
رمز عبور :
من را به خاطر بسپار
پيغام آنلاين بودن من را نشان نده

خدمات جامع سفر با آژانس زورق
ماهنامه آشپزی و شیرینی پزی سانازسانیا
نرم افزار رژیم غذایی صدف

منو اصلي

مشاهده پست هاي بدون جواب

نمايش مبحث هاي فعال

پرسش و پاسخ

خرید کارت شارژ آنلاین - تالیا - همراه اول - ایرانسل
چراغ خواب اتاق کودک
لوازم فانتزی و کاربردی منزل

لينکهاي ويژه

• آتلیه تخصصی نوزاد و کودک
ما آتلیه با تجهیزات کامل را به منزل شما می آوریم
آتلیه عکس کده

• در جستجوی نماینده بیمه هستید؟
با بانک تخصصی نمایندگان بیمه در سراسر کشور، نزدیکترین نمایندگی به خود را بیابید.
عصر بیمه

• جواهرات زرنگار
فروش انواع زیورآلات برند وژورنالی طرح ایتالیایی زیبا شامل ست , نیم ست ,گردنبند, دستبند, انگشتر و ...
پرداخت درب منزل

• سرخاب سفیداب
یک مجله‌ی اینترنتی رایگان، برای آنهایی که به زیبایی خود اهمیت می‌دهند!!!
همراه ما باشید

• ملک من
املاک و مسکن تهران را روزانه در ملک من مشاهده کنيد ... بي واسطه بخريد بفروشيد و اجاره کنيد...
املاک تهران در ملک من

• بزرگترین بازارچه اینترنتی وسایل دست دوم
خرید و فروش انواع لوازم منزل، پوشاک، زیورآلات، موبایل و کامپیوتر و وسایل کودک دست دوم.
بدون پورسانت و نامحدود

• خواب شاپ
تشک ایرانی و خارجی , تخت , روتختی , بالش , انواع کالای خواب همراه هدیه و حمل رایگان
khab shop

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Nazanin87, معصومه.تبریز و 21 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org|طراح :keyvan.a | کيوان علوي