ورود
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمنهاي مامي سايت مي باشيد.

انجمن گفتگوي مامي سايت

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فروشگاهی برای کودک شما - من و مامان

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 2 از 4 |  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: سه شنبه 17 آبان 1390, 4:32 pm 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 9 مهر 1390, 12:03 pm
اعتبار خوش نامی: 0

قوانین انجمن خیاطی
http://mamisite.com/forum/post700899.html#p700899
قوانین انجمن طب مکمل
http://mamisite.com/forum/post709756.html#p709756
کلیه پست های مغایر با قوانین بدون هماهنگی پاک خواهد شد.
با احترام

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: جمعه 4 آذر 1390, 10:25 pm 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
دوستای گلم چند روزی مجبور شدم انجمن خیاطی رو سر و سامون بدم به همین خاطر نتونستم به موقع درسا رو ارائه بدم و از این بابت معذرت می خوام.
اولین درسی که در زمینه الگو کشی و آموزش نکات می خوام یاد بگیرید الگوی دامن اولیه یا دامن پایه هست. در ضمن برای اینکه از سبک های جدید تدریس استفاده کرده باشیم اول الگوی بدون توضیحات رو می ذارم لطفا حداقل روش فکر کنید و سعی کنید متوجه بشید چی به چیه این باعث میشه که فردا که توضیحاتو بذارم این الگو و طریقه کشیدنش برای همیشه تو ذهن شما نقش ببنده و هیچ وقت فراموش نکنید. کلا این روش باعث میشه درسو بهتر یاد بگیرید و به ذهن بسپارید. بنابراین این شما و این الگوی اولیه دامن یا دامن پایه !

توضیحات فردا درج میشه.
ضمنا همه قوانین رو که در پست بعدی می ذارم بخونید و لطفا حتما عمل کنید. کلاس های مدرسه اینترنتی خیاطی از این تاریخ رسما شروع شده !

قوانین انجمن خیاطی
قوانین انجمن طب مکمل
با احترام

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 5 آذر 1390, 4:54 am 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
قوانین مدرسه مجازی خیاطی مامی سایت

1.     کلیه کابران تاپیک و مدرسه مجازی خیاطی باید مجددا ثبت نام کنن برای اینکه از پراکندگی جلوگیری بشه لصفا همه پایین پستی که در اون فقط کلمه ثبت نام به رنگ سبز درج شده تشکرشون رو ثبت کنن.این ثبت تشکر به معنای ثبت نام هست.بنابراین قدیمی ها هم باید دوباره ثبت نام کنن.دوستای جدید هم که مشخصه ! از این به بعد کاربران مدرسه مجازی خیاطی تنها از این طریق شناسایی می شن.یعنی هنرجوهای این مدرسه تنها اونایی هستن که اسمشون زیر پست ثبت نام درج شده باشه.
مزایای ثبت نام  و دلایل تاکید براین کار
•     توی تاپیک (تاپیک تبادل نظر) تنهابه سئوالات دوستانی که ثبت نام کردن جواب داده میشه  وبه سوالات دوستایی که ثبت نام نکردن جوابی داده نخواهد شد و پستاشون پاک میشه.
•     این ثبت نام برای اینه که همونطور که قبلا هم گفتم اینجا قراره یه مدرسه مجازی باشه نه صرفا یک تاپیک آموزشی! بنابراین قواعد کلی یک مدرسه در اینجا جاریه از جمله حضور و غیاب ، تمرین و امتحان بنابراین باید بدونیم کی هست و کی نیست.پس اگر یک نفر یه دفعه غیبش زد و بعد دوماه اومد گفت اینجا چی بود اونجا چی بود متاسفانه نمی تونیم بهش جوابگو باشیم وباید تنها خواننده خاموش باش.
•     برای دوستانی که ثبت نام میکنن قطعا امتیازاتی در نظر گرفته میشه  از جمله طراحی لباس و الگوی درخواستی با اندازه های مورد نظرشون و ...
•     تا همیشه ثبت نام آزاده و مهلت مشخص نداره . هر چند وقت یکبار سعی میکنیم یک مرور کلی داشته باشیم. تا عزیزان تازه وارد هم به بقیه برسن و اگر نتونستن مشکلاتشون رو با مطالعه دروس و تجربیات سایرین برطرف کنن می تونن ازطریق پیام خصوصی راهنمایی لازم رو بگیرن.
•     از تمام دوستان خواهش میکنم همونطور که من دل می سوزنم و برای این تاپیک وقت می ذارم برای آموختن وقت بذارن دروس رو عملا انجام بدن به انتقال مطالب تو دفتر یا سیو کردن اکتفا نکنن اگر قرار بود کسی از رو نوشته خیاط بشه تا حالا شده بود! تو نت یه سرچ کنید می بینید بالغ بر 400 عنوان کتاب خیاطی منتشر شده در رابطه با آموزش متد های مختلف ! اما هیچ شخصی رو برای حرفه ای شدن در فن خیاطی نتونسته بی نیاز از مربی و تمرین کنه! بنابراین اگر شده یک نمونه مینیاتوری و کوچولو از هر درس و الگو بدوزین روی پارچه های ارزون قیمت ، این کار رو انجام بدید ، حتی می تونید از پارچه تی شرت ها و لباس های مستعملی که می خواید بیرون بریزید استفاده کنید. اما خواهشا بدوزید.
2.     حتما قبل از اینکه سئوال رو مطرح کنید زحمت خوندن موارد تدریس شده در این رابطه رو به خودتون بدید و در صورتی که باز هم مشکلی بود حتما نوشته ها، سئوال و جواب ها و تجربیات دیگران رو مرور کنید متاسفانه به سئوالات تکراری جوابی داده نمیشه.پس اگر دیدین رنگ نوشته هاتون نارنجی شده بدونید سئوال تکراری بوده.
3.     برای چندمین بار خواهش میکنم هوای دوستانی که با اینترنت کم سرعت وارد سایت می شن رو داشته باشین نذارین حجم تاپیک بالا بره. و آموزش سخت و کسل کننده بشه !بنابراین از گذاشتن اسپم جدا خودداری کنید.برای تشکر و ابراز احساسات از دکمه تشکر استفاده کنید.چون علاقه ندارم تو تعداد پستام رکورد بزنم بنابراین به جایی اینکه پستتون رو نقل قول کنم و جواب رو تو یک پست جدید به نام من ببینید ، با اجازتون پست خودتونو ویرایش میکنم یعنی جواب من رو با رنگ سبز در پایان پست خودتون میتونید ملاحظه کنید.
4.     روی هیچ درسی بیشتر از یک هفته نمی مونیم مگر اینکه مبحث سنگین باشه و یا متوجه بشم تعداد زیادی تو اون درس هنوز اشکال دارن!
5.     به زودی یک تاپیک مستقل ایجاد میشه تا عکس کارهای قشنگتون رو توش بذارید تا منم کلی کیف کنم و خوشحال شم.منظور کارای از آب و گل دراومده و نهایی هست وگرنه برای عکس های مرحله ای و طی کار همین تاپیک مناسبه !
6.     تاپیک های دیگه ای رو هم با عناوین انواع دوخت ، شیوه ها و نکته ها در خیاطی ، طراحی لباس ، رنگ شناسی لباس ، اکسسوری وملزومات پوشش و چندین مبحث دیگه خواهید دید اونها هم به نوعی جز درس محسوب میشن بنابراین حتما پیگیر مطالبشون باشید.  
7.     خدا رو چه دیدید شاید مدیرای ارشد سایت عنایت کردن و یه مسابقه هم ترتیب دادیم و کارای قشنگتونو به عرصه رقابت کشوندیم.ببینم از توی مامی سایت میشه یه طراح مد تحویل جامعه بدیم؟!!
همتونو دوست دارم و به امید روزیم که تک تک شماها یک خیاط خبره و حرفه ای باشین!

قوانین انجمن خیاطی
قوانین انجمن طب مکمل
با احترام

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 5 آذر 1390, 5:05 am 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
ثبت نام

لطفا برای ثبت نام در مدرسه مجازی آموزش خیاطی مامی سایت روی دکمه تشکر در پایین این پست کلیک کنید تا اسم شما ثبت بشه

قوانین انجمن خیاطی
قوانین انجمن طب مکمل
با احترام

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 8 آذر 1390, 4:44 pm 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
الگوی اولیه دامن یا الگوی پایه دامن یا دامن ساده
!

برای دوخت دامن خوب،  داشتن سه اندازه دقیق لازمه .
اول – دور کمر که توی اندازه گیری کلی اندازه گیری شو  رو با هم یاد گرفتیم
دوم – دور با - سن هم که دقیقا مثل مورد اول
سوم – قد دامن : قد دامن به دلخواه قابل تنظیمه اما ما دارای چند سایزاستاندارد بین المللی برای دامن هستیم.
الف : دامن مینی = بالا زانو
ب : دامن شانل = روی زانو
ج: دامن میدی یا مدیوم (متوسط) = بین زانو و قوزک پا
د : دامن ماکسی : تا روی پا و یا روی زمین
طریقه اندازه گیری قد دامن :
دقیقا متر رو روی ربانی که در مبحث اندازه گیری دور کمر بسته بودی مقرار می دیم و تا نقطه دلخواه اندازه می گیریم.
طریقه رسم الگوی دامن پایه : چون این دامن بیشترین کاربرد رو داره ومادر همه دامنهاست لطفا دقیق یاد بگیرید و حتما بدوزید تا رفع اشکال شه !
·        چون الگو بر اساس یک چهارم اندازه بدن گرفته می شه بنابر این هر الگو روی دولای پارچه برش می خوره.
جلوی دامن به استشنای دامنهایی که برش خاص داره باید حتما روی دولای بسته پارچه باشه.
·        همیشه موقع برش دقت کنید که ترکی پارچه و قد دامن با هم موازی باشن !
·        یک کادرمستطیل شکل روی روزنامه یا کاغذ گراف به پهنای یک چهارم دورباسن + 2 سانت و قدمساوی با قد دامن می کشیم.

·        از گوشه سمت راست مستطیل در الگوی جلو دامن برای افراد لاغر 8 متوسط 9 و چاق 10 سانتی مترجلو می ریم
·        خب حالانقطه شروع ساسون مشخص شده بنابراین اون 3 سانتی که برای ساسون کمر در نظر گرفته بودیم اینجا اعمال میشه و سه سانت دیگه پیش میریم و علامت می ذاریم.وسط این سه سانت یعنی بعد از 1.5 سانت یک علامت می ذاریم که خط وسط ساسون رو نمایش میده.
·        بعد ازاینکه سه سانت تموم شد روی خط کمر یعنی همون پهنای کادر مستطیلمون رو به اندازه ایکه از فرمول یک چهارم + 3 سانت برای ساسون باقی مونده پیش میریم .
·        مثال :دور کمر شما 66 هست و یک چهارمش میشه 16.5 که با در نظر گرفتن 3 سانت ساسون بایدکلا یک چهارم کمرمون بشه 19.5 که این 19.5 سانت دقیقا خط پهنای مستطیلمون رو تشکیل میده.
بنابراین روی پهنای مستطیل 8 سانت جلورفتیم تا ساسون به دست بیاد . سه سانت برای ساسون در نظر گرفیتم که جمعا 8+3 = 11و حالا تا 19.5 دقیقا 8.5 سانت دیگه کم داریم که اندازه کمر ما کامل بشه پس 8.5سانت رو ادامه میدیم.
چون پهنای مستطیل ما به اندازه یک چهارم با - سن + 2 بود ما مقداری از خط پهنای مستطیل در قسمت بالا رو اضافه آوردیم.اون قسمت کلا باید حذف شه بنابراین از انتهای خط کمر اندازه قد با - سن روی ضلع سمت چپ مستطیل پایین میایم و خط کمر رو به اون نقطه وصل میکنیم .توی شکل میبینید که اون قسمت دارای زاویه هست. البته باید حواستون باشه که زاویه رو توی الگو گرد کنید تا لباس بعد برش و دوخت تو اون قسمت گوشه دار نباشه !!!!
خب حالا از اون نقطه مستقیم به پایین دامن وصل میکنیم .
·        در رابطه با ساسون ها خط وسط ساسون را به صورت مستقیم 12 سانتی متر در جلو و 14 سانتی متردر الگوی پشت ادامه می دیم.
·        الگوی پشت دقیقا مشابه جلو عمل میشه با این تفاوت که اونجا یک چهارم دور با - سن رو – 2 یا 1 میکنیم دلیل اینه که موقع پوشیدن لباس درزهای پهلو کمی به سمت عقب متمایل باشه وزیباتر بیاسته!!!
·        تفاوت دیگه اینه که همونطور که توی الگو به خوبی دیده میشه 1.5 سانت برای شروع کشیدن کمراز خط پهلو داخل میشیم.
ضمنا برای ساسون پشت می تونید به جای 3 سانت 2 سانت در نظر بگیرید که توی الگو کاملا مشخص شده!
اون منهای یک الگوی پشت واسه تیپای قلمی وصاف و صوفه بنابراین اگر مثل من کج و مووجین منهای یک رو بی خیال شین و همون  یک چهارم به اضافه 2 سانت واسه ساسون رو در نظر بگیرید!

خب امیدوارم  مطالب رو دقیق بخونین و الگوی دامن رو به عنوان مشق شب بکشید.
الگوها رو اینجا نذارید ،لطفا در مامی پیک آپلودکنید و آدرس رو بذارید تا من چک کنم !
از دوستانی که قبلا متدهای دیگه رو آموزشدیدن خواهش میکنم بحث های مقایسه ای راه نندازن چون هر سبک و متدی خوبی ها و معایب خاص خودش رو داره ! بنابراین برای تبادل نظر های اینچنینی برای من پیام خصوصی بفرستید.
مرسی از همکاری همتون.
مشق شب یادتون نره !

ضمنا غلط های تایپی منو کلا بی خیال شین برای تایپ مطالب وقتی ندارم و مجبور با سرعت نور تایپ کنم

قوانین انجمن خیاطی
قوانین انجمن طب مکمل
با احترام

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: دوشنبه 21 آذر 1390, 4:19 pm 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
خب ظاهرا روش ساردیک پیچیده تر از تولینوست من الگوی پشت رو به روش ساردیک گذاشتم در صورتی که جلو تولینو بود من خودم همیشه از این روش استفاده می کنم و فکر میکنم تلفیقش با هم برای افراد بهتره به خصوص تپل تر ها !
اما خب خیلی ها معتقد هستند پشت هم تولینو باشه بهتره و ایست قشنگ تری داره حالا یک جلو و پشت رو به روش تولینو با مثال توضیح میدم امیدوارم برای شما رفع اشکال شه . از این به بعد اول تولینو رو یاد میگیریم وقتی کاملا ایرادات رفع شد میریم سراغ ساردیک! البته ناگفته نماید که ساردیک نسبت به تولینو ایرادات اساسی داره یعنی خود من هم بعد از گذروندن چند دوره مختلف از گرلاوین ، متریک و مولر گرفته تا ایتالیایی و غیره بازم تولینو رو بی نقص تر از بقیه میبینم.
•     سایزی که ما در اینجا در نظر می گیریم یک سایز ایده آل واستاندارده بنابراین شما یک خانوم خوشگل با سایز 38 رو در نظر بگیرید!
•     اندام این خانوم خوش تیپ رو اندازه گرفتیم و می خوایم براش الگو بکشیم و دامن با سایز (مدیوم یا میدی) بدوزیم !
دور کمر = 66 سانتی متر
دور با - سن = 94 سانتی متر
از کمر تا با - سن یا قد با - سن = 19-20 سانتی متر
از کمر تا زانو = 58 سانتی متر
94 تقسیم بر 4 =  5/23  اندازه 4/1 دور با - سن
66 تقسیم بر 4 = 5/16   اندازه 4/1 دور کمر

با اندازه های فوق الگوی این خانوم  به روش تولینو اینجوری میشه :

امیدوارم همه متوجه شده باشین بازم اگر سئوالی بود درخدمتم وای به حال هنرجویی که سئوال داشته باشه یا متوجه نشده باشه و مطرح نکنه حالا به هر دلیلی ! اونموقع مجبورم بیارمش جلوی کلاس پای تخته تا ظهر یه لنگه پا نگهش دارم !گفته باشم !
عاششششششششششق همتونم  خیاط بانو های مامی سایتی ! بوس به لپتون !

قوانین انجمن خیاطی
قوانین انجمن طب مکمل
با احترام

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 27 آذر 1390, 12:01 pm 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
آموزش گرد کردن زاویه ایجاد شده در اگوی دامن
درقسمت الگوی پشت هم دقیقا مثل جلو عمل می کنیم!

این کار کمی حساسه اگر دقیق انجام ندین مخصوصا پارچتون کمی آهار یا ایست داشته باشه و زخیم باشه دامن تو اون قسمت پف دار دیده میشه!
بنابراین اگر بعد برش و دوخت حتی مشکل سرجاش باقی بود بدونید خوب گرد نکردید.
ضمنا اونقدر هم گرد نکنید که دامن تو اون قسمت تنگ شه و بپیچه به تنتون!

الگو ها رو چون بار اولتونه حتی الامکان روی پارچه های دم دستی و کهنه امتحان کنیدو برش بزنید.تا ایراداتتون تو برش هم گرفته بشه و خدایی نکرده پارچه حروم نشه!اگر دامن بی نقص بود می بینید که برش زدنش روی پارچه خوب خیلی سادست!

کلا برای این دامن به اندازه قد دامن پارچه لازم داریم. عرض پارچه هم یک مترو نیم باشه.
اگر احیانا با پارچه عرض نود یا 110 بخواید برش بزنید بر اساس سایز دو کمرتون با احتساب دو سانت از هر طرف واسه دوخت به عنوان زاپاس در نظر بگیرید اگر کافی بود که همون یک قد دامن لازم دارید مثلا 60 سانت یا یک متر در غیر اینصورت اگر عرض پارچه کم بود حتما دو قد دامن پارچه لازم دارید. مثلا قد دامن 60 هست شما 120 متر پارچه با عرض 90 لازم دارید برای برش دامن.
امیدوارم گیج نشده باشید!

اون قسمت اتصال خط کمر و با - سن  با قد دامن یه زاویه ایجاد میشه که باید گردش کنیم تا دامنمون پف دار نیاسته تو اون قسمت.اگر خوب گردش نکنیم دامن ایراد دار دیده میشه بنابراین به تصویر آموزش توجه نمایید.

قوانین انجمن خیاطی
قوانین انجمن طب مکمل
با احترام

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 27 آذر 1390, 12:05 pm 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
نفیس نوشته است:

برش:
اول پارچه را دو لا می کنیم .روی پارچه داخل و پشت پارچه بیرون. خط وسط الگوی جلو را روی دولای بسته و خط الگوی پشت را با فاصله ی3-4 سانت از ترکی پارچه و دولای باز می گذاریم . با سنجاق الگو را به پارچه محکم می کنیم.  کمر یک سانت پهلو ها دو سانت و پایین دامن 3 سانت اضافه درز  در نظر می گیریم و به نام خدا پارچه را می بریم!

الگو این جوری باید روی پارچه باشه :

با تشکراز نفیس عزیز

قوانین انجمن خیاطی
قوانین انجمن طب مکمل
با احترام

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 2 از 4 |  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي

ورود به سايت

نام کاربري :
رمز عبور :
من را به خاطر بسپار
پيغام آنلاين بودن من را نشان نده

خدمات جامع سفر با آژانس زورق
نرم افزار رژیم غذایی صدف
ماهنامه آشپزی و شیرینی پزی سانازسانیا

منو اصلي

مشاهده پست هاي بدون جواب

نمايش مبحث هاي فعال

پرسش و پاسخ

لوازم فانتزی و کاربردی منزل
خرید کارت شارژ آنلاین - تالیا - همراه اول - ایرانسل
چراغ خواب اتاق کودک

لينکهاي ويژه

• بزرگترین بازارچه اینترنتی وسایل دست دوم
خرید و فروش انواع لوازم منزل، پوشاک، زیورآلات، موبایل و کامپیوتر و وسایل کودک دست دوم.
بدون پورسانت و نامحدود

• خواب شاپ
تشک ایرانی و خارجی , تخت , روتختی , بالش , انواع کالای خواب همراه هدیه و حمل رایگان
khab shop

• جواهرات زرنگار
فروش انواع زیورآلات برند وژورنالی طرح ایتالیایی زیبا شامل ست , نیم ست ,گردنبند, دستبند, انگشتر و ...
پرداخت درب منزل

• آتلیه تخصصی نوزاد و کودک
ما آتلیه با تجهیزات کامل را به منزل شما می آوریم
آتلیه عکس کده

• در جستجوی نماینده بیمه هستید؟
با بانک تخصصی نمایندگان بیمه در سراسر کشور، نزدیکترین نمایندگی به خود را بیابید.
عصر بیمه

• ملک من
املاک و مسکن تهران را روزانه در ملک من مشاهده کنيد ... بي واسطه بخريد بفروشيد و اجاره کنيد...
املاک تهران در ملک من

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org|طراح :keyvan.a | کيوان علوي