براي يه ته ديگ خوشمزه :مخصوصا پلوهايي كه با مرغ سرو مي شن بريد فروشگاه شهروند(پارتي بازي )يه بسته بال كبابي بگيريد بياريد خونه.بال ها رو 2-1 ساعت توي يه مقدار ماست وزعفران ونمك بذاريد.روغن رو بذاريد داغ شه بعد بالها رو ته ديگ بچينيد ماست و زعفران رو هم روي اون بريزيد و بعد پلو.البته مقدار ماستتون زياد نباشه به اندازه اي كه حفره هاي بين بال ها رو پر كن.
شما هم درست کنید و نتيجه اش رو اطلاع بديد.
_________________ لذت یعنی همین که در متن کاری باشی که آن را دوست داری.
يه ته ديگ خوشكل و خوشمزه براي ماكاروني:روغن رو توي قابلمه بريزيد تا داغ شه بعد يه سيب زميني رو با رنده درشت رنده كنيد و كف قابلمه رو با سيب زميني رنده شده پر كنيد و ماكاروني رو روي اون بريزيد.مراقب انگشت هاتون هم باشيد.
شب خوش
_________________ لذت یعنی همین که در متن کاری باشی که آن را دوست داری.
فصل كدو حلوائي كه شد يه كدو حلوائي رسيده ميگيرن پوستش رو ميكنيد و تكه تكه ميكنيد وقتي خواستيد ماكاروني رو دم كنيد ميچينيد ته ماكاروني به عنوان ته ديگه وميذاريد ماكاروني دم بكشه در همين حال كدوها پخته و برشته ميشن بعدش هم نوش جان ميكنيد.
درست كرديد از نتيجه اش ما رو بي خبر نذارين
_________________ بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتری است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد
arta جون منم باهات كاملا موافقم براي ماكاروني ته ديگ سيب زميني رنده شده درست كردم عالي شد اما برا مهمونام براي پلو اين ته ديگ و گذاشتم كلي ضايع شدم ولي گفتم شايد چون تو پلوپز درست كردم اينطوري شد
سلام . دیشب ته دیگ بال مرغ درستیدم و کلی خوشمزه شد . دستتون درد نکنه با آبلیمو و پیاز و زعفرون مزه دارش کردم و تو قابلمه که گذاشتم جاهای خالی رو با ماست پر کردم و یه لایه ماست هم روش کشیدم بعد برنج رو ریختم .
_________________ سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد