سلام
من در درجه اول از خدا یه نی نی سالم و باهوش و زیبا و عاقبت به خیر و خوش روزی می خوام، بعد اگه صلاح من و نی نی بود دوست دارم دختر باشه (و اگه پسر بشه باز هم خدا رو شکر خواهم کرد).
توی مدتی که در مورد بارداری مطالعه می کردم به این مطالب در مورد تعیین جنسیت برخوردم که خلاصه اش رو براتون اینجا می ذارم. ضمن اينكه سعي ميكنم همزمان روش پسردار شدن رو هم بنويسم. دوستان باتجربه تر اينجا لطفاً چك كنين اگه اشتباهي هست بگيد اصلاح كنم.
اول اينكه چه دختر ميخواين و چه پسر از چند ماه قبل روزي يه دونه قرص مولتي ويتامين و يه دونه قرص اسيد فوليك بخورين يا به جاي اينا روزي يه دونه مولتي پريناتال.
روشهاي غيرآزمايشگاهي در اين موارد خلاصه ميشه:
1- برنامهي زمانبندي بر اساس روز تخمكگذاري
2- رعايت رژيم غذايي
3- شستشو
4- روش نز*ديكي
كه مهمترينش همون تشخيص روز تخمكگذاريه و اگه روشهاي ديگه رو هم همزمان به كار ببرين شانس موفقيتتون بيشتر ميشه.
1- برنامه زمان بندي:
شما بايد بتونين روز تخمكگذاري رو تشخيص بدين و پيشبيني كنين. براي اين كار هر روز صبح قبل از اينكه از رختخواب بيرون بيايين درجه حرارت بدنتون رو با يه دماسنج ديجيتال اندازه بگيرين و يادداشت كنين. اگه توي يه جدول ثبت كنين كه خيلي بهتره و راحتتر قابل تشخيصه. زماني كه پري - و - د هستين دماي بدن پايينه (براي من حدود 36.4 تا 36.5) روز تخمكگذاري از اينم پايينتر مياد (براي من 36.3) و روز بعدش بالا ميره (براي من حدود 36.7) و همون حدود ميمونه و ديگه پايين نمياد. اينكه درجه حرارت خودم رو بعنوان مثال نوشتم گيجتون نكنه چون در مورد هر خانومي اين دماها ميتونه متغير باشه ولي الگوش همينه كه نوشتم. وقتي چند ماه يادداشتش كنين ديگه تعبير و تفسيرش و پيشبيني اينكه چه روزي تخمك آزاد ميشه براتون ساده ميشه.
حالا اگه همزمان از كيت تخمكگذاري هم استفاده كنين ديگه حسابي مطمئن ميشين.

البته اين كيت انگار در مورد بعضي خانومها جواب نميده، شما يه بار تست كنين ضرر نداره (دستورالعملش توش هست، در مورد من روزهاي قبل از تخمكگذاري خط دوم كمرنگ بود و با نزديك شدن به روز موعود پررنگتر ميشد).
همزمان ترشحات رو هم چك كنيد. قبل از تخمكگذاري ترشحات ليز و شفافه و بعدش سفيد و سفت ميشه (از تشبيهش معذرت ميخوام، شبيه فرني!)
ديگه با چند ماه چك كردن اين تغييرات ميتونين روز تخمكگذاري رو پيشبيني كنين. حالا به چه دردي ميخوره؟ براي دختردار شدن بايد بعد از تموم شدن پري - و - د هر شب نز*ديكي داشته باشين تا 48 ساعت قبل از تخمكگذاري و از اين روز پروژهها تعطيل ميشه (يا با استفاده از كا*ندوم). براي پسردار شدن قبلش اگه خواستين پروژه داشته باشين حداكثر يك روز درميون و از 24 ساعت قبل تا 24 ساعت بعد از تخمكگذاري هر شب پروژه (بعدشم ديگه به خودتون مربوطه!!)
2- رعايت رژيم غذايي
براي دختردار شدن بايد سطح كلسيم و منيزيم بدنتون افزايش پيدا كنه و براي پسردار شدن سطح سديم و پتاسيم (البته به طور نسبي). يعني اينكه اگه دختر ميخوايد سعي كنيد نمك رو از غذاتون حذف كنين يا به حداقل برسونين و تا ميتونين شير و ماست و پنير و دوغ و بستني بخورين (البته نمك پنير رو بگيرين و دوغ شيرين بخورين). مصرف شيريني رو خيلي كم كنين مخصوصاً عسل و مربا و خرما. معمولاً رژيمهاي پركالري براتون خوب نيست بنابراين كورن فلكس صبحونه و اينا رو هم بيخيال بشين. ميوههاي ترش مثل آلبالو و انار خوبه، انگور هم خوبه، سيب هم بد نيست، اگه خيار ميخورين بينمك! اما موز نه! ترشي هم اگه توش فلفل و نمك نداره خوبه. ادويه رو سعي كنين خيلي كم كنين. گوشت قرمز و سبزيجات رو حذف كنين يا به حداقل برسونين (كجايي قرمهسبزي…) حبوبات رو هم همينطور. (عملاً هيچي نموند!) نوشابه هم تعطيل، به جاش ماءالشعير (اگه ميتونين لايت باشه كه شكر كمتري داره) و اگه دوست دارين دم كرده رازيانه. چاي و قهوه هم كم كنين.
پسرخواهها برعكس اينا عملكنن يعني به غذاهاشون نمك بزنن (سابقه فشار خون در خودتون يا خانوادهتون كه ندارين؟) ميوهها و خوراكيهاي گرم و پرانرژي مثل خرما و عسل بخورن (آخ جون معجون افتادين…) و گوشت قرمز در غذاهاشون استفاده كنن. مرغ رو هم بذارين براي ما دخترخواهها! حبوبات و سبزيجات بخورين و لبنيات رو حذف كنين. نوشابه هم اگه دوست دارين نوش جون.
البته اينم بگم كه رعايت اين رژيم غذايي خيلي سخته. يكي دو تا رژيم دقيق هم توي اینترنت پیدا کردم كه خودم نتونستم بيشتر از يه هفته ادامه بدم! و اين نوع محدوديتهاي غذايي اگه باردار شدنتون چند ماه طول بكشه باعث بعضي كمبودها در بدنتون ميشه. من شخصاً سعي ميكنم موقع خريد خونه اون چيزايي كه ممنوعه نخرم و نمك كمتري به غذاهام بزنم و شير بيشتري بخورم يعني يه رعايت نسبي، شما خود دانيد!
ضمناً قرص های جوشان کلسیم و منیزیوم هم توی داروخانه هست اما من مصرف بیشتر از یکی در هفته رو پیشنهاد نمی کنم که خدای نکرده سنگ کلیه پیدا نکنید.
3- شستشو
اگه دختر ميخواهيد قبل از پروژه داخل وا*ژن رو با محلول دو قاشق سركه در يه ليتر آب شستشو بدين. اگه از اين دوشهاي واژ*ينال دارين كه چه بهتر، اگه نه يه سرنگ 5 سيسي (البته بدون سوزن) هم كارتون رو راه مياندازه. توي دستشويي اين محلول رو در انتهاي وا*ژن خالي كنين و بذارين خودش بيرون بياد.
اگه پسر ميخواهيد هم اين محلول رو با آب و جوش شيرين درست كنين (یک قاشق در یک لیتر) يكي از مامانا هم از ماساژ بي - ض - هها با يخ قبل از پروژه نوشته بود كه من نميتونم تصور كنم چطوري ممكنه از يخ استفاده كرد و پروژه تعطيل نشه! اما خب اون استفاده كرده بود و شده بود، منم نوشتم!
4- روش نز*د*يكي
براي دختردار شدن لازم نيست كه دخو*ل خيلي عميق باشه و روش سنتي زن در* زير و مرد* خوابيده در بالا خوبه چون سوراخ دهانه رحم برخلاف تصور ما درست در انتهاي كانال نيست بلكه بالا قرار گرفته (ميتونين با انگشتتون پيداش كنين) ار*گاسم هم براي زن خوب نيست چون محيط رو قليايي ميكنه.
براي پسردار شدن گمون ميكنم اين كه خانوم چهاردست و پا باشه و آقا از *پشت نزديك بشه خوب باشه (ماماناي پسرخواه كمك!*) ار*گاسم هم براتون خوبه، سعي كنين بهش برسين!
بعدشم هر جنسيتي كه ميخواين يه ربع به پشت دراز بكشين و يه بالش زير باسنتون بذارين و پاهاتون رو بالا بگيرين (مثلاً به ديوار يا لبه تخت تكيه بدين) و بعدش بشورين و بخوابين و تا صبح خواب يه نينيگولوي ناز از همون جن 30 كه ميخواين رو ببينين.
اميدوارم كه همگي موفق باشيم!