سلام به دوستای گلم من از دکتر شنیدم که شستشو وا // ژن با جوش شیرین خطرناکه و محیط قلیایی مستعد عفونته از دوستان عزیزی که تجربه موفقیت امیزی در گرفتن رژیم برای پسردار شدن دارن خواهش می کنم ما رو هم از تجربه های خوبشون بهره مند کنند.
_________________ بی همگان بسر شود بی تو بسر نمی شود.............
سلام موشموشک جون منم روش تغذیه اتو میخوام من یک دختر دارم دوست دارم پسر داربشم به خواست خدا حالا منم راهنمایی کنید تا از ما حرکت درست از خدا برکت ونعمت ممنون از لطفت
موشموشک جان واست خصوصی زدم رسیده دستت یا نه چون چند بار قطع شد نمیدونم ارسال شده یا نه
سلام گلم جوابشو ارسال کردم ببخشید یه مدت حالم خوب نیست ویاردارم.
_________________ آزارم می دهد دیدن آن منظره ای که مادر کودکش راسیلی میزندولی کودک باز هم دامانش رارهانمی کند.کجاست آن قاضی تاحکم کند که سرچشمه ی محبت مادر است یا کودک.
سلام موشموشک جون منم روش تغذیه اتو میخوام من یک دختر دارم دوست دارم پسر داربشم به خواست خدا حالا منم راهنمایی کنید تا از ما حرکت درست از خدا برکت ونعمت ممنون از لطفت
موشموشک جواب مارو نمیدی
سلام پرواز جان شرمنده ام یه مدته حالم بده ببخشید دوستم.سن خودتو شوهرتو برام بفرست سن دخمل گلتو هم همینطور اگه یادته تاریخ بارداریتو سر دخملی هم همینطور تا برات حساب کنم.
_________________ آزارم می دهد دیدن آن منظره ای که مادر کودکش راسیلی میزندولی کودک باز هم دامانش رارهانمی کند.کجاست آن قاضی تاحکم کند که سرچشمه ی محبت مادر است یا کودک.
سلام .....موشموشک جون ...نی نی دوستمو بهم میگی چیه؟؟.......خودش متولد 28/2/1366 و تاریخ اولین روز آخرین پریش هم 21 اردیبهشت 91 بوده......ممنونم.
سلام عزیزم اگه تو اردیبهشت باردارشده باشنداحتمالا نی نی دخمله این آخرای ماه درصدخطاش بیشتره هنوز سونو نکردند؟
بهت تبریک میگم که مامان شدی............منم آی یو آیم به ماه بعد موکول شد.................نی نی دوستمم پسره.....فک کنم توی خرداد لقاح انجام شده.تو درست گفتی.......برای منم دعا کن ماه دیگه مامان شم.
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد