دوست جونيا اگه كسي دستور اين شيرني شطرنجي رو داره لطفا رو كنه. من با يك دستور ترجمه شده درست كردم كه اصلا خوب نشد. خيلي خشك شد خميرش هم خيلي اذيتم كرد و همش تيكه تيكه مشد موقع پهن كردن. اگه كسي يك دستور خوب و خوشمزه و امتحان شده داره رو كنه لطفا. فوريه خيلي. براي عيد ميخوام مرسي. راستي من هيچ كدوم از عكساي فاطمه جونو نميبينم
نازنین جان با دستور خوش قلق خانم طوروسیان درست کن من دستورش رو تو بخش شیرینی های نوروزی گذاشتم
_________________ دنیای مجازی اون بیرونه که همه تو قیافن دنیای واقعی اینجاست همه بی ریا خاکی کسی زخماشو نمی پوشونه کسی اشکاشو پاک نمی کنه کسی بغضش رو قورت نمیده
تجربه ی من من وقتی مواد رو تو غذا ساز ریختم یه کم از آرد رو نگه داشتم. وقتی می خواستم ورز بدم مواد رو 2 قسمت کردم
یه قسمتش رو با مقداری از آردی که نگه داشته بودم و یه کم پودر قند اضافی ورز دادم که شیرینیش بیشتر بشه قسمت دوم رو با پودر کاکائو و پودر قند ورز دادم. این پودر قندها اضافه بر مقداریه که تو دستور گفته شده من کاکائو رو در حدی ریختم که رنگ موادم قهوه ای بشه ولی اینبار که بخوام درست کنم کاکائو رو بیشتر میریزم که خوشمزه تر بشه
_________________ دنیای مجازی اون بیرونه که همه تو قیافن دنیای واقعی اینجاست همه بی ریا خاکی کسی زخماشو نمی پوشونه کسی اشکاشو پاک نمی کنه کسی بغضش رو قورت نمیده
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد