سلام . من خودم اسفند پارسال عروسیم بود . برای آرایشگاه هم هرجا که بگید رفتم . از کلاسیک و نیکادل گرفته تا آرایشگاه های میدون فلسطین . یا گروووون گرووووون بودن که وسعم نمیرسید یا افتضاح افتضاح . اما خداییش آرایشگاه گل آرا تهرانپارس به نسبت قیمتش کارش خوبه . من که رفتم اونجا و راضی بودم . مخصوصا کار زینب اونجا از همه بهتره . من پیشنهاد میکنم حتما یه سر اونجا بزن . قیمتش هم اون موقع 360 بود . اگه خواستی بهم میل بزن تا عکسهای عروسیمو با چند تا نمونه کارش نشونت بدم . مطمئنم خوشت میاد . mishmash_66066000@yahoo.com
دوستان آرایشگاه گلها (تهرانپارس) کارش چطوره؟ خودمم بعد اردیبهشت عروسیمه لطفا کمکم کنید... آرایشگاه کجا برم من؟؟؟؟ می خوام چهرم خیلی تک بشه!! یکم تغیرم کنم!!
بیاید کمک
ذوست عزیز من عروس خالم گلها رفته بود خیلی خوشگل شده بود و شیک بود...عروسیش آبان بود..کارش خوبه ...یه سر برو ببین...گل آرا هم تهرانپارسه و دختر خاله شوهرم مهر عروس بود اونم خوب بود ولی من گلها رو بیشتر خوشم اومد خیلی شیک بود ایشالا به سلامتی باشه
_________________ حرفی بزنیم که ارزشش از سکوت بیشتر باشد.
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد