ورود
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمنهاي مامي سايت مي باشيد.

انجمن گفتگوي مامي سايت

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فروشگاهی برای کودک شما - من و مامان

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 6 از 50 |  برو به صفحه قبلي  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: شنبه 14 خرداد 1390, 3:28 pm 
آفلاين
کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 تیر 1388, 3:24 pm
اعتبار خوش نامی: 0

تاب و گیس باف:
دوستای گلم ببخشید من دیروز اصلا حواسم به روز پنجشنبه نبود و آموزش دیروز رو امروز براتون می گذارم....  تاب و گیس باف هم از جمله مدل های بسیار ساده هست که علاوه بر دستبند، برای گردن آویز  و میان بند هم ازش استفاده می شه....
برای دستبندش شما به  شش رشته نخ با سه رنگ متفاوت به درازای 55 سانت نیاز دارید.... می تونید تعداد رنگ ها رو بیشتر و کمتر کنیدو یا حتی با یک رنگ هم ببافید.....
روش کار به این صورت هست که برای بافت مرحله ی اول دستبندمون،  ما تمام رشته ها رو توی دست مون محکم می گیریم و یک رشته رو بیرون کار می گذاریم.... بنابراین تمام رشته هامون ستون کار می شن و با نخی که بیرون گذاشتیم به دور اون ها گره می زنیم..... لازمه ی کارمون اینه که ستون باید محکم به سمت پایین کشیده بشه و گره دور ستون هم دقیق و محکم باشه..... با نخ سمت چپ، ده بار دور ستون گره چپ به راست می زنیم  و بعد می ریم برای مرحله ی دوم.....

در مرحله ی دوم باید گیس باف ساده داشته باشیم.... برای این کار ابتدا نخ های هم رنگ رو جدا با هم دسته می کنیم..... شروع به بافت می کنیم تا اندازه ی گیس باف مون درست اندازه ی بخش گره مون بشه....

برای مرحله  ی بعد که تکرار مرحله ی اول هست، دوباره تمام نخ ها رو دسته می کنیم و یک رنگ دیگه رو، این بار زرد، بیرون می گذاریم و دور ستون می بافیم و همین طور ادامه می دیم تا آخر دستبندمون

اگر مدل پیچ تاب رو همین طور بدون گیس باف ادامه بدیم دستبندهای زیر رو خواهیم داشت

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 17 خرداد 1390, 5:21 pm 
آفلاين
کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال
نماد کاربر
خوب دوستای خوبم.....

به یاری خدا از امروز وارد مرحله ی جدیدی از کارمون می شیم..... همه تون تا این جا بافت های مقدماتی رو یاد گرفتید و یواش یواش داریم وارد بافت حرفه ای می شیم..... از بافت های مقدماتی تنها یک مدل ستاره باقی مونده که من راستش توی آموزش دادنش دچار مشکلم.... باید اجازه بدید سر فرصت کار رو که کار سختی هم هست (شاید سخت ترین بافت باشه) انجام بدم و مرحله به مرحله یادداشتش کنم و بعد براتون بذارمش..... یک کم وقت گیره اما مطمئن باشید یادم نمی ره.... باید جوری آموزش رو تنظیم کنم که شما با خوندنش بتونید نحوه ی کار رو یاد بگیرید و انجام بدید..... پس بافت مقدماتی مون منهای بافت ستاره، تموم شده و الان وارد مرحله ی بعدی شدیم....

در این مرحله بیشتر با تکنیک ها و گره های مکرمه آشنا می شیم و زینت آلات و جا سوئیچی هایی که با این بافت می شه درست شون کرد..... با استفاده از این تکنیک ها شما همه چیز می تونید درست کنید.... همه چیز..... منتها من بافت های کوچولو مثل دستبند و گوشواره و غیره رو براتون می گذارم.... پروژه های بزرگتر با خودتون... چون پروژه های بزرگتر، تکرار همین گره هاست..... از دوستای خوبی که مکرمه بلدن، خواهش می کنم برای ارائه توضیات و آموزش ها در این بخش بهم کمک کنن.....

اما پیش از اون که وارد کار مکرمه بشیم من باید آموزش طرح ها رو هم براتون بذارم.... طرح اندازی..... اولین آموزش طرح اندازی رو به امید خدا روز پنج شنبه براتون می ذارم..... و از این به بعد، طرح اندازی هامون رو می ذاریم برای روزای پنج شنبه و دوشنبه ها رو اختصاص می دیم برای آموزش زیورآلات..... در بخش طرح اندازی هم بهتون یاد می دم که به امید خدا بتونید خودتون نقشه طراحی کنید و حتی عکس عزیزان تون رو هم روی دستبند، جاموبایلی و یا کیف پول، جامدادی و غیره پیاده کنید..... توضیح آخر هم رو هم بدم و بریم به امید خدا برای آموزش امروز.... عزیزان برای طرح اندازی، ما همچنان مدل های بافت ساده و پایه رو انجام می دیم و کاری به مکرمه نداره..... توی همون بافت ساده مون، یاد می گیریم که چه طور رنگ های دیگه رو وارد کارمون کنیم، حروف الفبا رو ببافیم و کارهایی از این دست..... پس طرح اندازی، آموزشش از آموزش های مکرمه جداست..... هر جا هم که آموزش ویدئویی پیدا کردم، اون رو هم براتون می ذارم و شدیدا توصیه می کنم ویدئو ها رو ببینید چون هیچ راهی بهتر از راه دیداری برای آموزش تکنیک ها وجود نداره.....

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 17 خرداد 1390, 5:41 pm 
آفلاين
کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال
نماد کاربر
چه کار کنیم که ابتدای کارمون، صاف باشه؟

برای این که ابتدای کارتون صاف در بیاد ابتدا لازم هست شما یک شته نخ افقی رو ستون کنید..... من غالبا به دو تا میخ رو به روی هم نخ رو می بندم.... شما می تونید دور پاتون ببینید یا اگر تخته شاسی دارید، نخ رو دور اون ببندید و محکم کنید..... پس احتیاج به یک رشته نخ افقی داریم تا ستون مون باشه برای گره های اول کار....

و اما نحوه ی گره زدن روی این ستون.....
شیوه ی کار درست مشابه شروع بافت های مکرمه هست..... برای گره اولیه شما نخ تون رو از قسمت درازا به دو نیم تقسیم می کنید بدون این که ببرید.... یعنی نخ تون رو خم می کنید تا دو سر نخ کنار هم قرار بگیره و اگر مثلا یک رشته نخ 180 سانتی داشتید، تبدیل بشه به دو رشته نخ 90 سانتی......

نیمه ی نخ رو در نظر بگیرید.... اون رو به پشت نخ ستون ببرید.... این طوری یک حلقه می بینید....

دو سر انتهایی نخ تون رو داخل این حلقه ببرید.... از درونش رد کنید و بکشید بیرون و گره رو محکم کنید......

ببخشید عکس های بهتری برای آموزش این گره از نت نتونستم پیدا کنم.... این خانم ستون رو به دور پا محکم کرده....

این هم نمای گره ها:

اینهم ویدئوی آموزشی زدن گره..... البته این ویدئو بافت رو هم آموزش داده ولی من فعلا برای آموزش گره اولیه اون رو گذاشتم.....

http://www.youtube.com/watch?v=Ry5Jwkt3rmE

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط لادن در سه شنبه 17 خرداد 1390, 6:43 pm .

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 17 خرداد 1390, 5:48 pm 
آفلاين
کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال
نماد کاربر
یک توضیح راجع به گره بالا یادم رفت بدم.... و اون هم اینه که شما این گره ها رو دور هر چیزی می تونید بزنید.... حتی می تونید روی میله ی جاسوئیچی بزنید.... روی یک وسیله ی گرد یا هر چیز دیگه یی..... الزاما ستون تون نباید نخی باشه.....

بعد از این گره ها هم شما می تونید بافت های پایه رو داشته باشید و هم می تونید از بافت های مکرمه یا گره های چینی استفاده کنید.....

این هم جاسوئیچی های ساده با استفاده از بافت های پایه.... زیگزاگ و بادبادکی

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط لادن در سه شنبه 17 خرداد 1390, 6:39 pm .

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 17 خرداد 1390, 6:07 pm 
آفلاين
کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال
نماد کاربر
و اما دستبند امروز:

برای دستبند امروز و برای این گره، شما دست کم به دو رشته نخ بلند نیاز دارید.... نخ ها رو به شیوه ی ستون افقی گره بزنید...... بعد از گره، شما چهار رشته نخ یک اندازه دارید....

برای بافت، من خودم همیشه به این شیوه عمل می کنم..... ابتدا اولین نخ سمت راست و اولین نخ سمت چپ رو انتخاب می کنیم..... با این ترتیب دو تا نخ بعدی که وسط هستن، ستون می شن.....

با نخ سمت راست مون، یک نیم دایره درست می کنیم.... و ادامه  نخ مون رو روی ستون میاریم.....
بعد با نخ چپ نیم دایره درست می کنیم و ادامه اش رو از زیر ستون رد می کنیم.....
در مرحله ی سوم، ادامه ی نخ سمت چپ مون که از زیر ستون رد شده بود رو داخل نیم دایره ی نخ سمت راست مون می کنیم و بیرون می کشیم.... به این ترتیب گره اول زده می شه..... گره رو می کشیم تا بیاد بالا..... مواظب ستون باشید که همراه سفت کردن گره تون چین نخوره.....

بعد همین کار رو برای گره دوم، به صورت عکس انجام می دیم.... یعنی این بار گره رو از چپ به راست می زنیم.... اولین نخ سمت چپ رو نیم دایره می کنیم، از روی ستون رد می کنیم..... اولین نخ سمت راست رو هم نیم دایره می کنیم از زیر ستون رد می کنیم..... ادامه ی نخ سمت راست مون رو از نیم دایره ی چپ بیرون میاریم و گره زده می شه..... گره رومحکم می کشیم تا بالا.....

و همین طور ادامه می دیم تا آخر دستبند.....

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط لادن در سه شنبه 17 خرداد 1390, 6:40 pm .

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 17 خرداد 1390, 6:31 pm 
آفلاين
کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال
نماد کاربر
شیوه ی مهره اندازی در دستبند پایه ی مکرمه:

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط لادن در سه شنبه 17 خرداد 1390, 6:41 pm .

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 17 خرداد 1390, 6:36 pm 
آفلاين
کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال
نماد کاربر
نحوه ی پایان دادن به تمام دستبندها با استفاده از گره ی پایه ی مکرمه:

دستبندتون هر مدلی که باشه می تونید در انتهای کار به این شیوه عمل کنید:

با اولین نخ سمت چپ تون یک تک گره ی حلقه یی درست کنید.....

اولین نخ سمت راست تون رو از توی اون حلقه رد کنید......

سپس نخ ها رو به دو بخش تقسیم کنید و هر بخش رو جداگانه گره پایه ی مکرمه بزنید.....
در انتها اگر باز هم نخ تون اضافی بود و دوست داشتید، کل نخ ها رو یکی کنید و باز گره مکرمه ی پایه بزنید....

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 17 خرداد 1390, 10:05 pm 
آفلاين
کاربر نيمه فعال
کاربر نيمه فعال
نماد کاربر
گره اول به صورت تصویری:

گره دوم همینه ولی بر عکس..... اول نخ آبی حلقه می شه و روی ستون میاد..... بعد نخ قرمز حلقه می شه زیر ستون میاد و بعد دو سر نخ ها از توی دو حلقه ی مخالف در میان بیرون..... این دو تا روی هم گره مون رو تشکیل می ده..... برای دستبند این دو گره تا آخر تکرار می شن

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 6 از 50 |  برو به صفحه قبلي  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  بعدي

ورود به سايت

نام کاربري :
رمز عبور :
من را به خاطر بسپار
پيغام آنلاين بودن من را نشان نده

خدمات جامع سفر با آژانس زورق
نرم افزار رژیم غذایی صدف
ماهنامه آشپزی و شیرینی پزی سانازسانیا

منو اصلي

مشاهده پست هاي بدون جواب

نمايش مبحث هاي فعال

پرسش و پاسخ

لوازم فانتزی و کاربردی منزل
خرید کارت شارژ آنلاین - تالیا - همراه اول - ایرانسل
چراغ خواب اتاق کودک

لينکهاي ويژه

• ملک من
املاک و مسکن تهران را روزانه در ملک من مشاهده کنيد ... بي واسطه بخريد بفروشيد و اجاره کنيد...
املاک تهران در ملک من

• بزرگترین بازارچه اینترنتی وسایل دست دوم
خرید و فروش انواع لوازم منزل، پوشاک، زیورآلات، موبایل و کامپیوتر و وسایل کودک دست دوم.
بدون پورسانت و نامحدود

• خواب شاپ
تشک ایرانی و خارجی , تخت , روتختی , بالش , انواع کالای خواب همراه هدیه و حمل رایگان
khab shop

• جواهرات زرنگار
فروش انواع زیورآلات برند وژورنالی طرح ایتالیایی زیبا شامل ست , نیم ست ,گردنبند, دستبند, انگشتر و ...
پرداخت درب منزل

• آتلیه تخصصی نوزاد و کودک
ما آتلیه با تجهیزات کامل را به منزل شما می آوریم
آتلیه عکس کده

• در جستجوی نماینده بیمه هستید؟
با بانک تخصصی نمایندگان بیمه در سراسر کشور، نزدیکترین نمایندگی به خود را بیابید.
عصر بیمه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org|طراح :keyvan.a | کيوان علوي