مرغ سوخاری به روش هندی

این دستور رو از یه خانم هندی یاد گرفتم... ایشون به این غذا میگفتن "چیکن تیکّا" اما با سرچی که در اینترنت کردم, متوجه شدم "چیکن تیکّا" بعد از مارینِد شدن کباب میشه نه سرخ... پس ایشون اسم رو اشتباهی به من گفته بودن هر قدر هم جستجو کردم نتونستم اسم واقعی این غذا رو بیابم... نتیجه اینکه غذای ما بی اسم موند
مواد لازم:
ران مرغ 3-4 عدد
دوغ ترش 1 پیمانه
سرکه سفید 1/2 پیمانه
خمیر سیر (پوره سیر) 1 قاشق سوپخوری
خمیر زنجبیل (پوره زنجبیل تازه) 1 قاشق چای خوری
خمیر فلفل سبز تند 1 قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
ادویه کاری 1 قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
برگ بو 3 عدد
نمک به مقدار لازم
همه مواد فوق الذکر رو با هم مخلوط کرده, ران های مرغ رو به مدت 3-4 روز داخل آن قرار میدهیم... در طی این مدت مواد را در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری میکنیم.... هر از گاهی مرغ ها را زیر و رو میکنیم.
بعد از 3-4 روز مرغ ها رو (بدون اینکه خشک کنیم) ابتدا در آرد گندم میغلتونیم... سپس در مخلوط تخم مرغ ( 1 عدد تخم مرغ رو با کمی نمک و 2-3 قاشق شیر مخلوط کرده, با چنگال کمی هم میزنیم)... بعد در پودر سوخاری...
روی مرغ ها رو میپوشونیم... در دمای آشپزخانه ..... تا زمانی که رویه مرغ حالت خمیری پیدا کنه ( رطوبت تخم مرغ در آرد نفوذ کنه)
حالا روغن سرخ کردنی رو در تابه ریخته روی حرارت قرار میدیم.... روغن که داغ شد, مرغ ها رو در اون میچینیم و حرارت رو خیلی کم میکنیم.... اگر حرارت زیاد باشه, مغز ران ها حتما خام میمونه
میتونیم از سینه مرغ هم استفاده کنیم....که خیلی بهتر میپزه.... اما از نظر ظاهری ران مرغ خوشکلتره خوب....