سلام عزیزان کسی میدونه استیکر هارو توی کرمانشاه یا همدان کجا میتونم تهیه کنم ؟
عزیزم خیلی وقته که کرمانشاه نیستم دیگه و ارتحولاتش خبر ندارم.ولی همدان فروشگاه هنر یه تعداد محدود با طرحهای محدود داشت.کلا سایتهایی برای فروش هستن که طرحهای خوبیم دارن.به نظرم اونا بهترن
_________________ به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...
سلام دوستان هنرمند. من یه طرح میخواستم برای پشت در دستشویی . اخه خیلی بد منظره شده و حالت پوسیدگی شده . به نظرتون کدوم طرح مناسبتره؟ میخوام سرتاسری باشه. ممنون
سلام. اگر دوست دارین هنر دست خودتون باشه که اون یه چیز دیگه ست . ولی اگه میخواستین هزینه کمتر باشه و دوندگی نداشته باشه. حاضری هاش تو فروشگاه ها قیمتش 5_6 تومان میشد . همین طرح گل و پروانه رو میگم. ببخشید اگه فضولی کردم.
خواهش مي كنم گلي. ولي من رشت زندگي مي كنمو جايي نديدم از اين طرح ها داشته باشه فقط يه بار مدل اينه دارشو ديدم كه قيمتش 50000 تومن بود...
من کرج هستم. ولی بعید میدونم اونجا نباشه . فروشگاه های تزییناتی هستن که کاغذ دیواری _ موکت _لووردراپه اینا دارن اونجا و هم سر بزن. البته شما که خودت هنرمندی . اماده ها واسه منه تنبله.
سلام عزیزم من تا ۴ شنبه کرجم میشه لطف کنید و آدرس اون فروشگاه رو تو کرج بهم بدین واقعا ممنون میشم زودتر جوابمو بدین
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد