تینا21 نوشته است:
سلام بچه ها من می خوام کنار مبلمانم یک میز گرد بذارم که یک سری وسایل سنتی روش قرار بدم مثلا سماور یا قلیان نظراتون و ایده هاتون رو بذارین؟؟؟//مرسسسسسسسسسسسسسسییییییی

نظر کاربر عزیز
man :
سلام تینا جان من ایده ی خاصی ندارم اما گفتم چند تا وسیله ی قدیمی که ازشون میشه توی چیدمان استفاده کرد می گم شاید خودتون ازش ایده بگیری
هاونگ (می تونی توش گل بکاری)

اتو ذغالی سه تار چراغ خوراک پزی سه فتیله تلفن قدیمی (چوبی) دیگ وملاقه مسی
آفتابه مسی چراغ روشنایی قدیمی صندوقچه (از نوع شیکش)

آینه قدیمی گلیم کوزه های لعابی سبز یا آبی سینی بزرگ مسی
گلابدان ورشو سماور ذغالی مشربه ورشویی یامسی
نظر کاربر عزیز
memoljon :
تینا جون به نظر من گرامافون هم خیلی برای چیدمان سنتی شیک میشه
نظر کاربر عزیز
joojoo_little :
سلام تينا جون. من فكر كنم اگر يه ترمه كه روش سرمه دوزي باشه يا نهايتا يه رو ميزي سرمه دوزي بندازي روي ميز گرد البته به صورت لوزي يعني كج. بعد يه سيني مسي يا قديمي، سماور توي سيني و تعدادي استكان كمر باريك شاه عباسي و نلبكي يا استكان با پايه قديمي نقره و خلاصه بقيه چيزهايي كه دوستاي خوبمون نظر دادن. هر كدومشونو داري ميتوني استفاده كني.
نظر کاربر عزیز
اقلیما :
سلام تینا جون بهترین ایده از لحاظ طراحی اصولی رو joojoo_little بهت ارایه کرده البته من فقط با سماور و استکانش موافقم
نظر کاربر عزیز
haleh-bf : تینای عزیز من خودم عاشق شمعدون لاله و آینه قدیمی که بهش بیاد هستم (آینه و شمعدون عروسیم هم لاله بود) روی یه میز گرد با رویه ترمه محشره جلوش هم قاب عکسهای طرح قدیمی با عکس های قدیمی از عزیزان
نظر کاربر عزیز
mahsa v0r0jak :
سلام تینا جان
راستشو بخوایی حواهر شوهر منم عین این میز رو داره
روش گرامافون و سه تار و چند تا از تیکه اجناس قدیمی گذاشته به نظر من خیلی خوشگل
یادمه اولین روزی که رفتم خونشون خیلی منو جذب خودش کرد چون جالب بود.
روش یه دونه از این چراغای نفتی قدیمی که برای روشنایی استفاده می کردن هست
و یه ساتن بزرگ طلایی که کل میز رو گرفته با یه ترمه کوچک که یه کم از لبه های میز آویزونه