ورود
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمنهاي مامي سايت مي باشيد.

انجمن گفتگوي مامي سايت

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فروشگاهی برای کودک شما - من و مامان

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 324 |  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 324  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: شنبه 16 مرداد 1389, 5:16 pm 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 9 اسفند 1388, 9:48 pm
اعتبار خوش نامی: 0
دوست های عزیز اگه سوالی راجع به دکوراسیون و مبلمان منزل تون دارین و میخواید از سلیقه و همفکری سایر دوستان استفاده کنید و این سوالها تو مباحث دیگه نمیگنجن ... میتونید اینجا مطرحش کنید ....

برای راحتی کار خودمون و بقیه خواهشا به نکات زیر توجه کنید :
1- برای پاسخ از نقل قول استفاده کنید.
2- برای تایید و تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده کنید.
3- مطالب مضاف بر سوالتون رو به پست اول یعنی همون سوال اضافه کنید .
4- اسپم نگذارید.
5- یه نکته دیگه این که اگه راجع به مبلمان خونه خودتون سوال دارید سعی کنید یه عکس ضمیمه پستتون کنید ...

مرسی از همکاریتون

مــرا جای خــودم بگذار
خودت را جای گهـــواره

و آغوشی تسلی بخش

کنـارم بـاش همواره ...

بالا
 مشخصات  

فروشگاه سیسمونی نوزاد - نی نی لازم
 موضوع پست: Re: طرح سنتی
پستارسال شده در: دوشنبه 18 مرداد 1389, 6:25 pm 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
تینا21 نوشته است:
سلام بچه ها من می خوام کنار مبلمانم یک میز گرد بذارم که یک سری وسایل سنتی روش قرار بدم مثلا سماور یا قلیان نظراتون و ایده هاتون رو بذارین؟؟؟//مرسسسسسسسسسسسسسسییییییی

نظر کاربر عزیز man :
سلام تینا جان من ایده ی خاصی ندارم اما گفتم چند تا وسیله ی قدیمی که ازشون میشه توی چیدمان استفاده کرد می گم شاید خودتون ازش ایده بگیری
هاونگ (می تونی توش گل بکاری)    اتو ذغالی   سه تار   چراغ خوراک پزی سه فتیله    تلفن قدیمی (چوبی)    دیگ وملاقه مسی  
آفتابه مسی  چراغ روشنایی قدیمی   صندوقچه (از نوع شیکش)   آینه قدیمی    گلیم     کوزه های لعابی سبز یا آبی    سینی بزرگ مسی
گلابدان ورشو    سماور ذغالی   مشربه ورشویی یامسی

نظر کاربر عزیز memoljon :
تینا جون به نظر من گرامافون هم خیلی برای چیدمان سنتی شیک میشه

نظر کاربر عزیز joojoo_little :
سلام تينا جون. من فكر كنم اگر يه ترمه كه روش سرمه دوزي باشه يا نهايتا يه رو ميزي سرمه دوزي بندازي روي ميز گرد البته به صورت لوزي يعني كج. بعد يه سيني مسي يا قديمي، سماور توي سيني و تعدادي استكان كمر باريك شاه عباسي و نلبكي  يا استكان با پايه قديمي نقره و خلاصه بقيه چيزهايي كه دوستاي خوبمون نظر دادن. هر كدومشونو داري ميتوني استفاده كني.

نظر کاربر عزیز اقلیما :
سلام تینا جون بهترین ایده از لحاظ طراحی اصولی رو joojoo_little  بهت ارایه کرده البته من فقط با سماور و استکانش موافقم

نظر کاربر عزیز haleh-bf :
تینای عزیز من خودم عاشق شمعدون لاله و آینه قدیمی که بهش بیاد هستم (آینه و شمعدون عروسیم هم لاله بود) روی یه میز گرد با رویه ترمه محشره جلوش هم قاب عکسهای طرح قدیمی با عکس های قدیمی از عزیزان

نظر کاربر عزیز mahsa v0r0jak  :
سلام تینا جان
راستشو بخوایی حواهر شوهر منم عین این میز رو داره
روش گرامافون و سه تار و چند تا از تیکه اجناس قدیمی گذاشته به نظر من خیلی خوشگل
یادمه اولین روزی که رفتم خونشون خیلی منو جذب خودش کرد چون جالب بود.
روش یه دونه از این چراغای نفتی قدیمی که برای روشنایی استفاده می کردن هست
و یه ساتن بزرگ طلایی که کل میز رو گرفته با یه ترمه کوچک که یه کم از لبه های میز آویزونه

مــرا جای خــودم بگذار
خودت را جای گهـــواره

و آغوشی تسلی بخش

کنـارم بـاش همواره ...

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 18 مرداد 1389, 2:43 am 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 بهمن 1388, 11:21 pm
افرا نوشته است:
من مي خوام براي خونه جديد تقريبا همه چيز خونه رو عوض كنم تو تركيب رنگي اين چيز ها موندم: پارچه مبل ها - پرده - فرش ها - رنگ ديوارها؟ خودم مي خوام پارچه مبل هاي راحتي رو مشكي با كوسن هاي سفيد و قرمز و مشكي بزنم ولي پارچه هاي مبل سلطنتي رو نمي دونم سفيد بزنم با كوسن هاي مشكي و قرمز يا يك رنگ ديگه ؟ ( مامانم كه مي گه سفيد زود كثيف مي شه با اينكه ازمبل هاي سلطنتي  زياد استفاده نمي شه)
خوب اونوقت  پرده رو تو چه تركيب رنگي انتخاب كنم؟؟؟؟؟؟؟ كاغذ ديواري ها رو چه رنگ هايي انتخاب كنم؟؟؟؟ فرش رو چه رنگي بگيرم با توجه به اينكه مي خوام فرش تبريز بگيرم و تو رنج اون قيمتي كه من مي خوام بگيرم زياد تنوع رنگ نداره ( تو مايه هاي سفيد و صورتي كم رنگ است)
----------------------------خيلي ممنون مي شم كه مامي سايتي هاي خوش سليقه راهنماييم كنن

افرای عزیز،کرم و قهوه ای بهترین رنگه.
میتونی برای اینکه از یکنواختی درش بیاری،نارنجی و زرد یا حتی قرمز هم به کار ببری.
تازه هیچ وقت هم از مد نمیره. همه چی با ترکیب این رنگها پیدا میشه از شیر مرغ تا جون ادمیزاد.
مامانم اینا از سال 54 که ازدواج کردن،همه چیشون همیشه تو همین مایه رنگا بوده و هیچ وقت هم کسل کننده نبوده.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 19 مرداد 1389, 8:59 am 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
helena نوشته است:
سلام دوستان..سئوال من راجع به استیکرهای دیواریه... این استیکرها در رنگها و شکلهای مختلف هستند و جنس اونا مثل پارچه ی جیر می مونه.. کسی می دونه که آیا اینا با چند بار شستن خراب می شن یا نه ؟و اصلا هموجوری که در کاتالوگشون هست قشنگ در میان؟ استفاده از اونا کار درستیه؟

هلنا جون ، این چیزی که شما میگی از جنس جیر من تا حالا ندیدم و نشنیدم ... اما جایی یه نمونه فرانسوی از استیکر دیدم که بهم گفتن حتی قابلیت جابجایی هم داره ...
جنس استیکرها از وینیل هست و چسب شون جوریه که اگه از سطح کنده شه نه چسب از بین میره و نه رنگ دیوار کنده میشه ... قابلیت شستشو هم با توجه به جنسشون دارن ...
و به نظر من یه طرح تک و زیبا که با مبلمان هماهنگی داشته باشه خیلی عالیه و بیشتر هم خودشو تو دکوراسیون مدرن نشون میده ...

مــرا جای خــودم بگذار
خودت را جای گهـــواره

و آغوشی تسلی بخش

کنـارم بـاش همواره ...

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: جمعه 22 مرداد 1389, 1:10 pm 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
افرا نوشته است:

من مي خوام براي خونه جديد تقريبا همه چيز خونه رو عوض كنم تو تركيب رنگي اين چيز ها موندم: پارچه مبل ها - پرده - فرش ها - رنگ ديوارها؟ خودم مي خوام پارچه مبل هاي راحتي رو مشكي با كوسن هاي سفيد و قرمز و مشكي بزنم ولي پارچه هاي مبل سلطنتي رو نمي دونم سفيد بزنم با كوسن هاي مشكي و قرمز يا يك رنگ ديگه ؟ ( مامانم كه مي گه سفيد زود كثيف مي شه با اينكه ازمبل هاي سلطنتي  زياد استفاده نمي شه)
خوب اونوقت  پرده رو تو چه تركيب رنگي انتخاب كنم؟؟؟؟؟؟؟ كاغذ ديواري ها رو چه رنگ هايي انتخاب كنم؟؟؟؟ فرش رو چه رنگي بگيرم با توجه به اينكه مي خوام فرش تبريز بگيرم و تو رنج اون قيمتي كه من مي خوام بگيرم زياد تنوع رنگ نداره ( تو مايه هاي سفيد و صورتي كم رنگ است)

افرا جون چیدمان خونه به سلیقه و روحیات خود آدم بستگی داره ...
ولی به نظر من یکی از بهترین رنگهایی که میشه برای این فضا به کار برد رنگ کرم هست ... هم این خصوصیت رو داره که با همه رنگها (به جز زرد) هارمونی داره و ترکیب زیبایی بوجود میاره ، هم رنگ دلبازیه و هم تا حدی چرک تابه ...
ضمن این که باید توجه داشته باشی نشیمن و پذیرایی عمومی ترین فضا در هر منزلی هست پس باید از نظر رنگ بندی طوری باشه که یه فضای گرم و جذاب رو برای مهمونها ایجاد کنه ...
میتونی پارچه مبلمان رو کرم انتخاب کنی و از کوسن های بنفش یا زرشکی استفاده کنی و کف رو فرش کرم رنگ بزاری ...
کلا کرم یه رنگیه که با همه رنگها ترکیب خوبی رو بوجود میاره ... بنفش ، سبز ، قهوه ای ، نسکافه ای و ...
باز تاکید میکنم چیدمان خونه به سلیقه خود آدم بستگی داره ...

مــرا جای خــودم بگذار
خودت را جای گهـــواره

و آغوشی تسلی بخش

کنـارم بـاش همواره ...

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 26 مرداد 1389, 5:24 pm 
آفلاين
تاريخ عضويت: يکشنبه 1 شهریور 1388, 12:49 pm
زمین نوشته است:
یه رنگ مکمل میخوام برای دکوراسیون کرم قهوه ای
رنگ دیوارهای هال شیری،پرده کرم با والام قهوه ای روشن،مبل ها ترکیبی از مخمل و چرم قهوه ای تیره رنگ دکوراسین آشپزخانه بیشتر زرد هست
حالا من از چه رنگی میتونم استفاده کنم برای کوسنو وسایل دکوری مثل شمع گلدون و...

سلام عزیزم به نظر من نارنجی به کرم قهوه ای میاد

برای وسایلی مثل جاشمعی و ... اینهایی که رنگ نارنجی اش نیست میتونی نقره ای یا طوسی قاطی کنی چون طوسی رنگ مکمل و به همه رنگها میاد هم به نارنجی و هم به کرم قهوه ای

بچه ها کسی نبود جواب منو بده نسیم جونم کجایی دوست خوبم خودت بیا ....

فرياد دل محسن زهرا اين بود                              اي كاش در سوخته مسمار نداشت

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 13 شهریور 1389, 4:34 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
تاريخ عضويت: دوشنبه 17 آبان 1388, 1:07 am
pany نوشته است:
من یه سوال داشتم درمورد رنگ هایی که تو پذیرایی واشپزخونه استفاده می شه
اشپزخونه  اپنه ودوست دارم وسایلا شو قرمز بخرم .در مورد رنگ کا بینت موندم که چه رنگی انتخاب کنم
پذیرایی هم کرم وقهوهایی
به نظرتون بد نمی شه

پیرامون فرمایش نسیم عزیز نظر میدمها
پانی جون به نظر من رنگ قرمز به کرم قهوای نمیاد و فکر میکنم واسه اشپزخونه رنگ خیلی تندی باشه تا اونجایی که من میدونم رنگ لیمویی یا زرد برای اشپزخونه بهتره چون اشتها اوره البته من چون خودم قبلا اشپزخونم لیمویی بود بهت پیشنهاد میکنم کلا اشپزخونه رو رنگی کامل نکن خیلی زود دل ادم رو میزنه . فکر کنم اگه وسایل اشپزخونه رو نقره ای بگیری و برای تزیین از وسیله های مثل رومیزی یا حوله اشپزخونه یا گل و چیزهایی که بعد از یه مدت بخوای عوض کنی قرمز بگیر که دوست داری بهتره.موفق باشی

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 14 شهریور 1389, 4:07 pm 
آفلاين
نماد کاربر
تاريخ عضويت: سه شنبه 5 مرداد 1389, 12:45 pm
mahsa*** نوشته است:
سلام من تازه عضو این سایت شدم و این اولین پستی هست که میذارم امیدوارم منو تو جمع دوستانتون بپذیرید وخیللللی خوشحال میشم از نظرات شما برای زیباتر شدن خونمون استفاده کنم .
سالن خونه ما تقریبا 48 متره و دور تا دور سالن رو مبل گذاشتم و اصلا نمیدونم چه چیز دیگه ای بعنوان تزیین تو سالن استفاده کنم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید از چه وسایلی استفاده کنم . در ضمن من یه دختر 2 ساله دارم که به خاطر اینکه مشکلی براش پیش نیاد تا حالا چیزی استفاده نکردم ولی دیگه میخوام خونمونو قشنگ کنم چون دیگه خسته شدم از یکنواختی.
منتظر پیشنهاداتون هستم

سلام گلم این بستگی به خودت داره میتونی از هر چیزی استفاده کنی یک میز زیباو شکیل یا یک اباژور بلنددر جای مناسب قاب های مدرن و شکیل روی دیواریا عکس های کوچولوی خوشکلت مهم اینه که مدل مبل هات رو با وسایلت ست کنی اگر دقیق تر بگی که مبل هات چه مدلی اند راحت تر کمکت می کنم یا واسم عکس نشیمنت رو بذار

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 324 |  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 324  بعدي

ورود به سايت

نام کاربري :
رمز عبور :
من را به خاطر بسپار
پيغام آنلاين بودن من را نشان نده

نرم افزار رژیم غذایی صدف
آتلیه تخصصی کودک پاپا

منو اصلي

مشاهده پست هاي بدون جواب

نمايش مبحث هاي فعال

پرسش و پاسخ

خرید کارت شارژ آنلاین - تالیا - همراه اول - ایرانسل
لوازم فانتزی و کاربردی منزل
چراغ خواب اتاق کودک

لينکهاي ويژه

• نتایج انتخابات 1392
نتایج انتخابات ریاست جمهوری www.zavieha.com
زاویه ها

• جواهرات زرنگار
فروش انواع زیورآلات برند وژورنالی طرح ایتالیایی زیبا شامل ست , نیم ست ,گردنبند, دستبند, انگشتر و ...
پرداخت درب منزل

• سرخاب سفیداب
یک مجله‌ی اینترنتی رایگان، برای آنهایی که به زیبایی خود اهمیت می‌دهند!!!
همراه ما باشید

• خواب شاپ
تشک ایرانی و خارجی , تخت , روتختی , بالش , انواع کالای خواب همراه هدیه و حمل رایگان
khab shop

• ملک من
املاک و مسکن تهران را روزانه در ملک من مشاهده کنيد ... بي واسطه بخريد بفروشيد و اجاره کنيد...
املاک تهران در ملک من

• عکس ققنوس
زیباترین عکسهای دوستانتان را با ما ببینید
اشتراک عکس

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 9 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org|طراح :keyvan.a | کيوان علوي