ورود
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمنهاي مامي سايت مي باشيد.

انجمن گفتگوي مامي سايت

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فروشگاهی برای کودک شما - من و مامان

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 148 از 311 |  برو به صفحه قبلي  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 311  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: جمعه 20 مرداد 1391, 1:10 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 6 آذر 1390, 10:51 pm
نام و نام خانوادگی: مرجان
اعتبار خوش نامی: 0
maryami_5 نوشته است:
maryami_5 نوشته است:
سلام به همه دوستان

خب جواب سوالم و نديدم گفتم باز بپرسم شايد من نديدم

مریم جان منزل نو مبارک
البته اینا یه چیزه کاملا سلیقه ایه اما به نظر من اولا اگر میخوای رنگ کنی با قلمو کار سختیه برو رنگ فروشی یه غلطک هایی هست که من اسمش رو نمیدونم رنگ با اون خیلی راحت تره
اما نظر من اینه که رنگ قرمز دیوار خیلی اتاق رو خفه میکنه به جاش از پرده و روتختی قرمز و یه تابلو خیلی بزرگ با تم قرمز استفاده کنی قشنگ تر میشه
یا اینه یه دیوار رو فقط قرمز بزنی
یا اینگه یه دیوار پشت تخت رو از این کاغذ ذیواری های تک طرح بزنی بهتر از اینه که یدفه کل اتاق رو رنگ قرمز کنی

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: جمعه 20 مرداد 1391, 1:49 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
تاريخ عضويت: پنج شنبه 9 آذر 1390, 3:51 am
ماناسهیل نوشته است:
خانومهای باسلیقه سلام

من دو ساله ازدواج کردم و تو این مدت چون مستاجریم هیچ تغییر و تحولی نتونستم تو دکوراسیون خونه ام  ایجاد کنم راستش این چیدمان فعلی بهترین حالتیه که میشه وسایل رو چید ولی به نظرم خیلی یک نواخت و تکراریه و ازش خسته شدم .

بعدشم وسایل دکوری و رومیزیها همه ترمه و سوزنی و عتیقه اند با این که با ارزشند ولی احساس میکنم خونه ام مثل خونه مادر بزرگها شده ...یعنی دیگه زیادی کلاسیکه !

در حال حاضرم هم نمیتونم وسیله دکوری جدید بگیرم  (اصلا باید بگیرم ؟؟؟ ) میترسم خونه از اینی که هست شلوغ تر بشه .

خواهشاااااااااااا کمک !

خانومی شما میتونید با یک تغییرات جزیی یک تنوعی توی خونتون ایجاد کنی .مثلا  میتونی برای یک مدتی ترمه هات  رو جمع کنی و از این رومیزیهای که زیاد گرون نیستن استفاده کنی و یا اصلآ رومیزی نندازی در این صورت بعد از مدتی اگر دوباره از همون رومیزیهای قبلی و یا دکورهای قبلی  استفاده کنی برات  تازگی داره.  
اگر خودت دوختن کوسن رو بلدی میتونی چند تا رویه کوسن جدید با رنگهای جدید بدوزی و روی کوسن های قبلی بکشی همینطور از پارچه روی کوسنها و یا ترکیبی از چند رنگ برای روی میزهات هم رومیزی  جدید تهیه کنی
اینها نه تنها خرج زیادی روی دستت نمیزاره بلکه خونت رو زیاد هم شلوغ نمیکنه و تنوعی هم به خونت میده

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: جمعه 20 مرداد 1391, 2:10 pm 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 21 آذر 1388, 1:44 pm
ماناسهیل نوشته است:
خانومهای باسلیقه سلام

من دو ساله ازدواج کردم و تو این مدت چون مستاجریم هیچ تغییر و تحولی نتونستم تو دکوراسیون خونه ام  ایجاد کنم راستش این چیدمان فعلی بهترین حالتیه که میشه وسایل رو چید ولی به نظرم خیلی یک نواخت و تکراریه و ازش خسته شدم .

بعدشم وسایل دکوری و رومیزیها همه ترمه و سوزنی و عتیقه اند با این که با ارزشند ولی احساس میکنم خونه ام مثل خونه مادر بزرگها شده ...یعنی دیگه زیادی کلاسیکه !

در حال حاضرم هم نمیتونم وسیله دکوری جدید بگیرم  (اصلا باید بگیرم ؟؟؟ ) میترسم خونه از اینی که هست شلوغ تر بشه .

خواهشاااااااااااا کمک !

ماناسهیل جون خونتون که قشنگه.منم با شالیزار موافقم یه مدت چیزهای قدیمی رو جمع کن و دکوراسیونو عوض کن.بعدا هم میتونی ازشون استفاده کنی.یا اینکه یه گوشه از خونه رو واسه چیدمان عتیقه بزار و همه وسایل رو اونجا جمع کن.کوسن های رنگی هم  جلوه رو عوض میکنه.ومیتونی تابلوهارم عوض کنی.یه همین راحتی.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: جمعه 20 مرداد 1391, 3:06 pm 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 17 دی 1390, 2:34 pm
نام و نام خانوادگی: مانا سهیل
دوست جونهای عززززززززیزم ممنونم از جوابتون من عکس سمتهای مختلف رو میزارم شما لطف کنین از روی عکسها راهنمایین کنین . من هیچ کسیو ندار که تو این موارد کمکم کنه

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: جمعه 20 مرداد 1391, 4:21 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
تاريخ عضويت: شنبه 16 مهر 1390, 6:10 pm
مرکوری نوشته است:
nazaninsina نوشته است:
سلام.

منم عاشق رنگ فیروزه ای هستم.میخام پذیراییمو فیروزه ای کنم_البته با یه ترکیب دیگه-..برای اتاق خوابم رنگ بنفش..حابلا موندم برای آشپزخونه چیکارکنم؟بنظرتون برای آشپزخونه چه رنگی استفاده کنم؟

ویه سوال دیگه نظرتون درمورد رنگ خردلی چیه؟بارنگ بنفش قشنگه؟؟/

به نظرم آشپزخونه رو نارنجی کن اگه فضای شاد و فانتزی رو می پسندی. ست آشپزخونه من نارنجیه و خیلی محیط رو زیبا کرده. ترکیب نارنجی با آبی هم که حرف نداره. اما اگه بیشتر از شاد بودن، دوست داری فضا کلاسیک و رسمی و شیک باشه از رنگ بژ استفاده کن با ترکیبی از نارنجی روشن و یا کلاً قید نارنجی رو بزن و برو سراغ رنگ های روشن و ترکیب سفید و سیلور.

ممنون از راهنماییت عزیزم. ..خانومی ازاین مدلهایی که گفتی عکس نداری؟مخصوصا نارنجی وآبی؟؟/

یا اگر خدا اجازه میدهد اندكي به جای من خدا خدا کنی؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: جمعه 20 مرداد 1391, 11:15 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 30 مهر 1390, 3:32 pm
نام و نام خانوادگی: nasim m
ماناسهیل نوشته است:
خانومهای باسلیقه سلام

خواهشاااااااااااا کمک !

ایشالله هرچه زودتر خونه بخرید و تو خونه خودت هنرنمایی کنی  

با مواردی که شالیزار عزیز گفتن موافقم . حتما رومیزی هات رو جمع کن . این خودش به تغییر خیلی کمک میکنه .

می تونی از گلدون یا گل طبیعی هم استفاده کنی .
آیینه رو هم فراموش نکن .

یه پیشنهاد دیگه . میتونی از رومبلی برای مبل هات استفاده کنی . ( وقتی مهمون نمیاد ) این جوری کمی تنوع میشه . و وقتی رومبلی ها رو جمع کردی ، پارچه ی خود مبلت برات تازگی داره !

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nasim* در جمعه 20 مرداد 1391, 11:18 pm .

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 22 مرداد 1391, 10:39 am 
آفلاين
تاريخ عضويت: دوشنبه 23 آبان 1390, 11:48 am
سلام
منم از دکوراسیون خونمون خسته شدم یعنی یه جورایی زده شدم الان در حال حاضرمستاجرم واگه خدا بخواد زمین خریدیم میخواهیم بسازیم نمیتونم وسایل عوض کنم میشه منم راهنمایی کنید

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 22 مرداد 1391, 11:07 am 
آفلاين
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 8 خرداد 1390, 11:50 am
نام و نام خانوادگی: pari
ماناسهیل عزیز

عزیزم غصه نخور منم یه 8 سالی مستاجر بودم ولی کل دکوری های  مدرنی که بگیری کمتر از یه کارتن میشه بنظرم تموم رومیزی و سنتی ها را جمع کن یکسری  ولی کم اندازه چندتا گلدون و شمع وقاب عکس ..بگیر کلی خونت تغییر میکنه هر وقتم دلتو زد میزاری تو کارتن سنتی ها میزاری اینطوری خونت 2 تا سبک متفاوت پیدا میکنه.

بايد نيرومندتر از توان خود بود.((گروتوفسكي))

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 148 از 311 |  برو به صفحه قبلي  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 311  بعدي

ورود به سايت

نام کاربري :
رمز عبور :
من را به خاطر بسپار
پيغام آنلاين بودن من را نشان نده

خدمات جامع سفر با آژانس زورق
نرم افزار رژیم غذایی صدف
ماهنامه آشپزی و شیرینی پزی سانازسانیا

منو اصلي

مشاهده پست هاي بدون جواب

نمايش مبحث هاي فعال

پرسش و پاسخ

چراغ خواب اتاق کودک
خرید کارت شارژ آنلاین - تالیا - همراه اول - ایرانسل
لوازم فانتزی و کاربردی منزل

لينکهاي ويژه

• آتلیه تخصصی نوزاد و کودک
ما آتلیه با تجهیزات کامل را به منزل شما می آوریم
آتلیه عکس کده

• در جستجوی نماینده بیمه هستید؟
با بانک تخصصی نمایندگان بیمه در سراسر کشور، نزدیکترین نمایندگی به خود را بیابید.
عصر بیمه

• بزرگترین بازارچه اینترنتی وسایل دست دوم
خرید و فروش انواع لوازم منزل، پوشاک، زیورآلات، موبایل و کامپیوتر و وسایل کودک دست دوم.
بدون پورسانت و نامحدود

• خواب شاپ
تشک ایرانی و خارجی , تخت , روتختی , بالش , انواع کالای خواب همراه هدیه و حمل رایگان
khab shop

• ملک من
املاک و مسکن تهران را روزانه در ملک من مشاهده کنيد ... بي واسطه بخريد بفروشيد و اجاره کنيد...
املاک تهران در ملک من

• جواهرات زرنگار
فروش انواع زیورآلات برند وژورنالی طرح ایتالیایی زیبا شامل ست , نیم ست ,گردنبند, دستبند, انگشتر و ...
پرداخت درب منزل

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: mina66, مامی الیسنا و 2 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org|طراح :keyvan.a | کيوان علوي