ماناسهیل نوشته است:
خانومهای باسلیقه سلام
من دو ساله ازدواج کردم و تو این مدت چون مستاجریم هیچ تغییر و تحولی نتونستم تو دکوراسیون خونه ام ایجاد کنم راستش این چیدمان فعلی بهترین حالتیه که میشه وسایل رو چید ولی به نظرم خیلی یک نواخت و تکراریه و ازش خسته شدم .
بعدشم وسایل دکوری و رومیزیها همه ترمه و سوزنی و عتیقه اند با این که با ارزشند ولی احساس میکنم خونه ام مثل خونه مادر بزرگها شده ...یعنی دیگه زیادی کلاسیکه !
در حال حاضرم هم نمیتونم وسیله دکوری جدید بگیرم (اصلا باید بگیرم ؟؟؟ ) میترسم خونه از اینی که هست شلوغ تر بشه .
خواهشاااااااااااا کمک !
خانومی شما میتونید با یک تغییرات جزیی یک تنوعی توی خونتون ایجاد کنی .مثلا میتونی برای یک مدتی ترمه هات رو جمع کنی و از این رومیزیهای که زیاد گرون نیستن استفاده کنی و یا اصلآ رومیزی نندازی در این صورت بعد از مدتی اگر دوباره از همون رومیزیهای قبلی و یا دکورهای قبلی استفاده کنی برات تازگی داره.
اگر خودت دوختن کوسن رو بلدی میتونی چند تا رویه کوسن جدید با رنگهای جدید بدوزی و روی کوسن های قبلی بکشی همینطور از پارچه روی کوسنها و یا ترکیبی از چند رنگ برای روی میزهات هم رومیزی جدید تهیه کنی
اینها نه تنها خرج زیادی روی دستت نمیزاره بلکه خونت رو زیاد هم شلوغ نمیکنه و تنوعی هم به خونت میده