ورود
شما هم اکنون در حال مشاهده انجمنهاي مامي سايت مي باشيد.

انجمن گفتگوي مامي سايت

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فروشگاهی برای کودک شما - من و مامان

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 24 از 121 |  برو به صفحه قبلي  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 121  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: پنج شنبه 16 دی 1389, 4:34 pm 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: دوشنبه 30 شهریور 1388, 5:05 pm
اعتبار خوش نامی: 0
مامان مژگان نوشته است:
دوستای گلم می خوام همزن بخرم راهنماییم کنید چی بخرم که خوب باشه ؟ به نظر شما اگه کاسه دار باشه بهتره یا بدون پایه و کاسه ؟ چه مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟؟قبل از این یه همزن ساده داشتم که هفته پیش داشتم کیک می پختم دینگ دینگ نابود شد و به اون دنیا پیوست .
این دفعه می خوام یه خوبش رو بگیرم خانمهای محترم هنرمند شیرینی پز و کیک پز لطفا راهنمایی کنید.

مامان مژگان جون..من یه قانون برای خرید وسایلم دارم اونم اینکه وسایلی که خیلی مصرف میشن و سالم بودنشون مهمه همیشه..مثل لباسشویی...جارو برقی...غذاساز...و همین همزن..و....بهتره تا جای ممکن بهترینشون رو بگیریم و به اون ضرب المثل توجه کنیم که:هنوز اونقدر پولدار نشدم که وسیله ارزون بخرم...این مثل رو من برای این تیپ وسایل مهم ازش استفاده میکنم ولی برای چیزهایی که بیشتر جنبه تزئینی دارن و خیلی کم مصرف میشن و سالی یه بارن و...برعکس..سعی میکنم معمولیترین رو بخرم که داشته باشم و سالی یه بار استفاده بتونم بکنم...پول اینا رو ذخیره میکنم برای اون مهمها..

این همه حرف زدم که بگم برو امین حضور..از بین مارکهای معروف و خوب مثل بوش..مولینکس..فلیپس..کنوود و..یکی رو انتخاب کن...کاسه داشتنش مسلما راحت تره...ولی برای کسانی خوبه که مداوم شیرینی و کیک میپزن..برای من و شما بدون کاسه اش هم خوبه...

chanel نوشته است:
مامی مژ گان جون اگه جا داری و می تونی بودجه کنی..از  این کاسه دارها بگیر ..من تو برنامه ها  اشپزی مارک kichen اگهاشتباه نکنم می بینم ...خوب حر فه ایه دیگه ...فکر می کنم رو ۵۰۰ / ۶۰۰قیمتش هست ..ولی شاید مارکای دیگه مناسب تر باشه .

من خودم خیلی این کاسه دارا رو می دوستم ..

afsan نوشته است:
مژگان جون منم با راضیه جون موافقم اگه میخوای هزینه کنیاین حرفه ایا خیلی خوبه من بوش رو پیشنهاد میکنم اگرنه کاسه ایای مونیلکسهم خوبه

فرزانه نوشته است:
من مارک ویداس دارم که کاسه دار هست و قیمتش هم مناسبه .ازش هم زاضیم

مامان امیر ارسلان نوشته است:
منم با بوش موافقم
مامان مژگان جونم من دوتا همزن دارم یکی بی کاسه یکی با کاسه ولی راستش همش با اون بی کاسه (بوش) کار میکنم چون بعضی وقتا لازم میشه این کاسه اون کاسه کنم کلی ازموادم روی دیواره کاسه میمیونه و حروم میشه تازه توی ظرفشویی واسه شستن وتوی کابینت هم کمتر جا میگیرن

خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

بالا
 مشخصات  

فروشگاه سیسمونی نوزاد - نی نی لازم
پستارسال شده در: پنج شنبه 16 دی 1389, 6:56 pm 
آفلاين
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: دوشنبه 30 شهریور 1388, 5:05 pm
tensido2000 نوشته است:
خانما من دلم میخواد یک میوه خشک کن و یک جارو شارژی و ماشین ظرفشوی ویک آسیاب بخرم اما نمیدونم چه مارکی خوبه که قابلیت های خوبی داشته باشه

میوه خشک کنا مثل همین...همین ایرانیش خوبه..سایا

ظرفشویی فقط بوش...البته که ال جی هم خوبه..سامسونگم همینطور که چند وقتیه ظرفشوییشو زده...اگه میخوای یه چیز خیلی خوب و عالی بخری..همون بوش به نظر من..شک نکن...برای آسیبام از بین مارکهای خوب مثل تقال...مولینکس..همین بوش..و شبیه اینها یکیشو بخر...جارو شارژی من خودم دلونگی دارم..بد نیست...ولی مارکهای بهتری توی بازار هست...

Mom of 1 Son نوشته است:
[

دوست عزیز مامانم جارو شارژی دلونگی داشت ولی اصلا خوب نبود و دیگه استفاده نمیکنه،
ماشین ظرفشویی هم AEG هم مثل بوش خیلی خوبه

aram_khp نوشته است:
جارو شارژی کلا به نظرم چیز زایدیه .... من دلونگی دارمو 3 سوت باطریش تعطیل شد ... به نظرم از این جارو مثلثی ها بگیر کاربردبیشتر داره مال من نپتون ئه مارکش ولی سرجمع و در آخر کلا جاروبرقی خیلیبهتره:)  
میوه خشک کن سایا خیلی خوبه

VIVI نوشته است:
جاروشارژی من ساکس ایرهستش

من که خیلی راضیم 5 ساله دارم ولی تاحالا باطریش روعوض نکردم

به طورمداوم باهش کارنکردم نمیدونم کی شارژش کردم درکل خیلی راضیم

شادآفرین نوشته است:
[

تنسیدو جون ماشینظزفشویی فقط و فقط بوش ... من جارو شارژی بلک اند دکر 12 ولت دارم وخیلیییی ازش راضی هستم الان یک ساله مداوم ازش استفاده می کنم هنوز باطریشتموم نشده ... جارو مولینکس نخر که افتضاحههه ...
در مورد آسیاب هم مامان من چند وقت پیش آسیاب قهوه دلونگی رو خریده و ازش راضیه

VIVI نوشته است:
من ازماشین ظرفشوییم هم راضیم مارکش کن وود هستش

fereshteh_laayegh نوشته است:
ماشين ظرفشويي من مجيك 8 نفره است من خيلي ازش راضيم و چهار ساله مدام كار ميكنه و تا حالا اوف نگفته

خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: جمعه 17 دی 1389, 7:00 pm 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر
تاريخ عضويت: پنج شنبه 8 مرداد 1388, 6:06 pm
نام و نام خانوادگی: آرام خسروپناهی
VIVI نوشته است:
بچه ها میخوام یه وسیله خونگی بگیرم

به نظرتون چی بگیرم حدودهای 150 تا200 هزارتومان باشه

ویوی جون خیلی چیزا تو این مایه هاس ... چه جور چیزی میخوای؟؟؟  من شدیدا دارم درباره ی جاروبرقی بوش فکر میکنم ولی او بالاتر از 200 ئه ... 270-80 تومنه

VIVI نوشته است:
همه چی دارم به غیرازغذاساز وبخارپز

به نظرتون به دردم میخوره
بچه ها بخارشوی هم ندارم

غذاساز بدردت میخوره ولی بخارپز ؟ فچ نکنم .... چون این سبدهای بخارپز کهقیمتی هم ندارن کار همون بخارپزهای برقی رو میکنن ضمن اینکه برق هم مصرفنمیکنن ...
غذاساز کارایی زیادی داره ... من که زیاد ازش استفادهمیکنم:)  مال من بلک اند دکره ... دوستش ندارم چون موتورش رو درشه وسنگینه ... ولی براون مامانم داره خیلی راضیه

* ستاره * نوشته است:

بخار شو. دلونگی..260 تومن عالیه...

مولتیکوئیک هم حدودا 150...مدلهای جدیدش بهترن...همون غذاسازه ولی جمع وجورتر..مثلا دیگه پارچ غذا ساز رو نداره...یه کاسه اره..با یه دسته شبیهاین گوشتکوب برقیها که سریهای مختلف بهش وصل میشن برای همزدن و خورد کردنو..!رنده های مختلفم داره...

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: جمعه 17 دی 1389, 8:31 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 21 آذر 1388, 3:05 am
نام و نام خانوادگی: وفا
chanel نوشته است:
بچه ها منم تا چند ماه دیگه می خوام یخچالم رو عوض کنم ..من دوست دارم فریز جدا و یخچال جدا بگیریم ..بوش دیده بودم دوسال پیش ..فکر کنم ۲/۵ میلیون بود ..الان نمی دونم چقدر رفته روش ..

ولی همسری می گه بیا از این دو تکه ها بگیر که که بالا یخچاله و پایین فریزر ..من نمی دوستمش ..اخه خودم الان امرسان دارم که از اوناست ولی خیلی کوچیکه ..برای همین از این مدل خوشم نمی اد..البته فوت بالا اگه بگیرم جاداره ..

حالا شما بگید چکار کنم ..باید خوب فکرامو بکنم تا بعدا پشیمون نشم ..

هنوز هیج مدل خاصی بغیر از بوش تو ذهنم نیست ...بد جوری گلوم پیشش گیره .

اگه میخوای یخجالت روعوض کنی سامسونگ بخرخیلی عالیه
پارسال واسه مادرشوهرم گرفتیم یخجال وفریزرجداازهم 1300000 شد
میدونی میوه تایک ماه هیچیش نمیشه امابیایخجال من روببین دوروزه میوه خراب میشه

aram_khp نوشته است:
راضیه من خودم عاشق این یخچال بالا فریزر پایینام:)  من سایوان دارم و راضیم بدبختانه:دی  اگه ناراضی بودم 3 سوت عوضش میکردمچون شدیدا دلم یخچال فریزر هیتاچی از این پهنها میخواد ... ولی بوش همخوبه راستش درباره ی یخچالش نمیدونمااااااااااا ولی چیزای دیگه شو کهشنیدم خوبه ... راستش این آقایی که ما ازش همیشه خرید میکنیم گفت دیگهزیاد سراغ ال جی و سامسونگ نرید به درد نمیخورن ... من خیلی خیلی دلم مارکمیله میخواد که فعلا اصل بودنش تو ایران محرزه آماااااااااااااااااا بسیارگرونه:((

آرام جون نمیدونم چراگفته که سامسونگ نخرین
چون شوهرم که رفته بودجستجو میگفتن واسه یخچال اگه ایرانی میخوایین بگیرین پارس بگیرین اگه خارجی خواستین سامسونگ

آرام جون من خیاراگه بخرم حدود1 هفته تویخچالم خوب میمونه ولی مال مادرشوهرم 1 ماه طول میکشه

aram_khp نوشته است:
والا ویوی جون گفت جدیدااااااااااااا ... نه قدیمی ترها.... ببین به هر حال ما الان تحریمیم ... باید وسیله ای که میخریم به فکرخدمات و ایناش هم باشیم .... اصولا تو این برهه ی زمانی نمایندگی نداریمماها مگر کسایی که تعمیرکار خوب باشن یا فقط از اسم شرکتهای بزرگسواستفاده میکنن .... آقاهه میگفت این دو تا شرکت فقط تبلیغات زیادی دارنولی اجناسشون تازگیا کیفیت لازم رو نداره !
مامان من ال جی داره ساید... ولی 6 سال پیش خریدش خیلی هم راضیه .... من سایوان دارم حتی میتونمبگم از اون هم راضی ترم ... نمیدونم والا!

* ستاره * نوشته است:
شنل جون اگه شیک میخوای..سایدها شیک ترن...ولیخب!یخچال و فریزر جدا(مامی داره) به خاطر کشو داشتن و...خیلی مرتب تر وراحت تره...منم سامسونگ دارم...بسیار بسیار بسیار راضی ام...یعنی تو این4-5 سال هیچ مشکلی نداشتم باهاش...اگه خیلی اهل ذخیره کردن نیستی..از همینفریزر پایینها بخر ولی فوت بالاشو..ولی اگه احیانا اهل ذخیر سازیزیادی...خب!مسلما ساید یا یخچال فریزر کامل برات بهتره...

اینمبگم که مدلهای جدیدی تو بازار من دیدم که در واقع یخچال و فریزر جدان ولیظاهرشون شیکه مثل ساید..بعضیاشون سه درن...بالا دو تا در برای یخچال وپایین یه در برای فریزر..ولی پهنن و سه تا کشوی فریزش خیلی بزرگ و جاداره...

یه سر به امین حضور بزن..ارکها و مذلهای مختلف رو خوب ببین و با توجه به ظرفیت مورد نیازت..یکیشو انتخاب کن...

.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: جمعه 17 دی 1389, 8:46 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 21 آذر 1388, 3:05 am
نام و نام خانوادگی: وفا
chanel نوشته است:
من مولتی کوییک بروان رو دارم ..خیلی خوبه ..من کلیا تی ازش استفاده می کنم ..سبزی رو هر چقدر بخوای خرد می کنه ..

میکسش عالیه ..ولی از رنده هاش زیاد استفاده نمی کنم .اگه غذا ساز نداری به نظر من خوبه که بخری .

عزیزم میتونی بگی که چه کارهایی میکنه وچندکاره هستش؟قیمتش روهم میگی؟

chanel نوشته است:
وی وی جون من از فروش فوق العاده تو هایپر خریدم ۱۳۵ تومن ...

گوشتکوببرقی ..یه همزن ..رنده هاشم درشت و ریز ..یه ظرف کوچیکتر برای خرد کردنپیاز ...پوره کردن گوجه ..و هر چی دلت خواست ..تازه گوشت رو هم خورد میکنه ولی من تا حالا این کار رو نکردم .
ظرف غذا ساز بزرگش هم که برایمخلوط کردن چیزای زیاده ..مثلا من مخلوط شامی رو میریزم توش و حسابی مخلوطمی کنم بدون اینکه دستام کثیف بشند .
یخ خرد کن مال من نداره ولی گفت می تونید جدا بخرید ..بهش می خوره .

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 18 دی 1389, 9:05 am 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 اردیبهشت 1389, 1:07 pm
منم همه صفحاتو خوندم ولی بلاخره متوجه نشدم غذاساز چی خوبه؟!
من میخوام آبمیوه گیریش جدا باشه و آسیاب و مخلوط کن و خردکن و ...هم با هم باشه.
آبمیوه گیری خوب چی پیشنهاد میدین؟
اگه کسی نمایندگی براون هم میشناسه آدرس بده لطفا .

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 18 دی 1389, 10:58 am 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 اردیبهشت 1389, 1:07 pm
M-A نوشته است:
ديروزمولتي كوئيك براون روتوجمهوري 120 قيمت گرفتم.خودم بارسال 129 خريدم.ولي براي افرادي مثل من كه يه چيزجمع وجوربا كارايي بالاميخواستم خيلي بدردبخوره.

تمام لوازم برقي بزرگ آشبرخونه ام وصوتي وتصويري مارك ال جيه.خيلي راضيم.خصوصا ازخدمات بس ازفروشش.مامانم تصميم داره لباسشويي بخره.دنبال بوش وفريجيدربود.ولي اهل فن بيشنهاد دادن همون ال جي بخره.چون معتقدبودن اولاقطعات جانبيش به راحتي موجودهست ثانيا خدمات بس ازفروشش عاليه.

من 7 كيلويي ال جي دارم وبسيارراضيم.

دوست عزیز این مولتی کوئیک شما چند وات هست و چه کارایی میکنه؟

chanel نوشته است:
البالوی عزیز من توضیح دادم ..

منم مولتی کوییک دارم و خیلی دوسش دارم .موتورش روی یه دسته است مثل گوشکوب و این به قطعات دیگه می خوره و کارای مختلف می کنه ..

مثل میکس کردن ..که برای حلیم و غذای بجه و هر جی بخواهی له کنی مناسبه .

رنده های ریز و درشت داره ..

یه ظرف غذا ساز بزرگ داره که هر چی بخواهی تو اون می تونی خر د کنی ..سبزی ..بیسکوییت ..مخلوط شامی ..خلاصه هر چی ..

یه ظرف پوره کردن داره ..کوچیکتره ..برای گوجه  و سبزی در حد کم ..پیاز ....

یه همزن مفتولی هم داره .

خلاصه زیاد جا نمی گیره ..تازه می تونی یخ خر دکنش رو جدا بخری ..چون یخ خرد کنش رو یه مدل دیگه است ..

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه 18 دی 1389, 5:52 pm 
آفلاين
کاربر جديد
کاربر جديد
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 7 مرداد 1388, 6:25 pm
نام و نام خانوادگی: مامک . م
پرپرک نوشته است:
من از این غذاساز مولتی کوئیک میخوام
ولی وقت نمیکنم برم دنبالش
اگر کسی آدر دقیق فروشش رو داره بهم بگه
ممنون

یا حتی اگر سایت داره

اکثر لوازم خونگیا دارن یعنی من همه جا دیدم و اونطور نیست که بگی جای خاصی داره .
مارکش هم براون هست که جدیداش مثل اینکه رنده هم روش داره و قیمتش حدود 140000 تومانه (البته بدون رنده ارزانتره )

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 24 از 121 |  برو به صفحه قبلي  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 121  بعدي

ورود به سايت

نام کاربري :
رمز عبور :
من را به خاطر بسپار
پيغام آنلاين بودن من را نشان نده

نرم افزار رژیم غذایی صدف
آتلیه تخصصی کودک پاپا

منو اصلي

مشاهده پست هاي بدون جواب

نمايش مبحث هاي فعال

پرسش و پاسخ

چراغ خواب اتاق کودک
خرید کارت شارژ آنلاین - تالیا - همراه اول - ایرانسل
لوازم فانتزی و کاربردی منزل

لينکهاي ويژه

• خواب شاپ
تشک ایرانی و خارجی , تخت , روتختی , بالش , انواع کالای خواب همراه هدیه و حمل رایگان
khab shop

• ملک من
املاک و مسکن تهران را روزانه در ملک من مشاهده کنيد ... بي واسطه بخريد بفروشيد و اجاره کنيد...
املاک تهران در ملک من

• عکس ققنوس
زیباترین عکسهای دوستانتان را با ما ببینید
اشتراک عکس

• جواهرات زرنگار
فروش انواع زیورآلات برند وژورنالی طرح ایتالیایی زیبا شامل ست , نیم ست ,گردنبند, دستبند, انگشتر و ...
پرداخت درب منزل

• سرخاب سفیداب
یک مجله‌ی اینترنتی رایگان، برای آنهایی که به زیبایی خود اهمیت می‌دهند!!!
همراه ما باشید

• نتایج انتخابات 1392
نتایج انتخابات ریاست جمهوری www.zavieha.com
زاویه ها

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
قدرت گرفته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB Persian | پشتیبانی phpBB فارسی توسط Maghsad
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y
phpBB SEO
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org|طراح :keyvan.a | کيوان علوي