chanel نوشته است:
بچه ها منم تا چند ماه دیگه می خوام یخچالم رو عوض کنم ..من دوست دارم فریز جدا و یخچال جدا بگیریم ..بوش دیده بودم دوسال پیش ..فکر کنم ۲/۵ میلیون بود ..الان نمی دونم چقدر رفته روش ..
ولی همسری می گه بیا از این دو تکه ها بگیر که که بالا یخچاله و پایین فریزر ..من نمی دوستمش ..اخه خودم الان امرسان دارم که از اوناست ولی خیلی کوچیکه ..برای همین از این مدل خوشم نمی اد..البته فوت بالا اگه بگیرم جاداره ..
حالا شما بگید چکار کنم ..باید خوب فکرامو بکنم تا بعدا پشیمون نشم ..
هنوز هیج مدل خاصی بغیر از بوش تو ذهنم نیست ...بد جوری گلوم پیشش گیره .
اگه میخوای یخجالت روعوض کنی سامسونگ بخرخیلی عالیه
پارسال واسه مادرشوهرم گرفتیم یخجال وفریزرجداازهم 1300000 شد
میدونی میوه تایک ماه هیچیش نمیشه امابیایخجال من روببین دوروزه میوه خراب میشه
aram_khp نوشته است:
راضیه من خودم عاشق این یخچال بالا فریزر پایینام:) من سایوان دارم و راضیم بدبختانه:دی اگه ناراضی بودم 3 سوت عوضش میکردمچون شدیدا دلم یخچال فریزر هیتاچی از این پهنها میخواد ... ولی بوش همخوبه راستش درباره ی یخچالش نمیدونمااااااااااا ولی چیزای دیگه شو کهشنیدم خوبه ... راستش این آقایی که ما ازش همیشه خرید میکنیم گفت دیگهزیاد سراغ ال جی و سامسونگ نرید به درد نمیخورن ... من خیلی خیلی دلم مارکمیله میخواد که فعلا اصل بودنش تو ایران محرزه آماااااااااااااااااا بسیارگرونه:((
آرام جون نمیدونم چراگفته که سامسونگ نخرین
چون شوهرم که رفته بودجستجو میگفتن واسه یخچال اگه ایرانی میخوایین بگیرین پارس بگیرین اگه خارجی خواستین سامسونگ
آرام جون من خیاراگه بخرم حدود1 هفته تویخچالم خوب میمونه ولی مال مادرشوهرم 1 ماه طول میکشه
aram_khp نوشته است:
والا ویوی جون گفت جدیدااااااااااااا ... نه قدیمی ترها.... ببین به هر حال ما الان تحریمیم ... باید وسیله ای که میخریم به فکرخدمات و ایناش هم باشیم .... اصولا تو این برهه ی زمانی نمایندگی نداریمماها مگر کسایی که تعمیرکار خوب باشن یا فقط از اسم شرکتهای بزرگسواستفاده میکنن .... آقاهه میگفت این دو تا شرکت فقط تبلیغات زیادی دارنولی اجناسشون تازگیا کیفیت لازم رو نداره !
مامان من ال جی داره ساید... ولی 6 سال پیش خریدش خیلی هم راضیه .... من سایوان دارم حتی میتونمبگم از اون هم راضی ترم ... نمیدونم والا!
* ستاره * نوشته است:
شنل جون اگه شیک میخوای..سایدها شیک ترن...ولیخب!یخچال و فریزر جدا(مامی داره) به خاطر کشو داشتن و...خیلی مرتب تر وراحت تره...منم سامسونگ دارم...بسیار بسیار بسیار راضی ام...یعنی تو این4-5 سال هیچ مشکلی نداشتم باهاش...اگه خیلی اهل ذخیره کردن نیستی..از همینفریزر پایینها بخر ولی فوت بالاشو..ولی اگه احیانا اهل ذخیر سازیزیادی...خب!مسلما ساید یا یخچال فریزر کامل برات بهتره...
اینمبگم که مدلهای جدیدی تو بازار من دیدم که در واقع یخچال و فریزر جدان ولیظاهرشون شیکه مثل ساید..بعضیاشون سه درن...بالا دو تا در برای یخچال وپایین یه در برای فریزر..ولی پهنن و سه تا کشوی فریزش خیلی بزرگ و جاداره...
یه سر به امین حضور بزن..ارکها و مذلهای مختلف رو خوب ببین و با توجه به ظرفیت مورد نیازت..یکیشو انتخاب کن...
.