سلام به همه خانمهای هنرمند از لادن عزیز تشکر می کنم که اینطور دقیق و با حوصله به همه سوالها پاسخ می ده دستت درد نکنه خانمی به خانمهای هنرمند پیشنهاد می کنم از این لینک هم دیدن کنن مورد های خیلی زیبایی برای ایده گرفتن دارهhttp://www.shillcraft.com/results.cfm?SubCategory=15
خانوم های هنرمند برای تور شماره دوزی باید از نخ کوبلن استفاده کنیم یا کاموا هم میشه؟! یه سوال دیگه هم دارم. بافت هایی که باکاموا هستن و عکسشون اینجا هست خیلی پشمالو ب نظر میرسن ولی کاموا که پشمالو نیست! چه جوری اونجوری شدن؟
با اجازه خانومای هنرمند:
سمانه جون علتش اینه که شما وقتی نخ ها رو قیچی میزنی سرهاشون از هم باز میشه بخاطر همین پشمالو بنظر میرسه! تازه یه مدت که پا بخوره بنظرم قشنگتر میشه
raheL نوشته است:
من از این کامواهایی که پرز داره استفاده کردم. امیدوارم عکسش واضح باشه.البته این کامواها بعد از بریده شدن خیلی پرز می دن .
PAPION نوشته است:
راحل جون با این کاموایی که شما انجام دادی که واقعا شیک میشه..فقط بدیش همینه که پرز میده
_________________ بنام آنکه نيلوفر را آفريد براي تنها زيستن و پاک ماندن ميان لجن ها..
سلام . از لادن جون و همه دوستان تشکر میکنم از آموزشهاشون. من میخوام یه تابلو فرش وان یکاد بدوزم و قابش بگیرم میخواستم راهنماییم کنید که آیا نوشته هاش واضح در میاد چون اکثر دوستان اینجا قالیچه بافته بودند که طرح ریز نداشته. و سوال دومم اینکه آیا نخ کوپلن (ویله) و تور شماره دوزی گزینه های مناسبی برای ابزار اولیه م هستند؟ مرسی از لطفتون
عزیزم من تابلو فرش می بافم.یعنی با دار قالی و تمامی مخلفات قالی بافی.تابلوی وان یکاد هم بافتم.این سبک کارها باید چله ظریف داشته باشه حتی موقع دفتین زدن هم باید دقت کرد میزان ضربه کم و زیاد نشه چون نوشته ها دفرمه میشن.حالا اگر شما با تکنیک هایی که اینجا گفته شده میخواین کاری انجام بدین نظر من اینه که از تور شماره دوزی ظریف و محکم استفاده کنین.نخ گوبلن های قدیم که خارجی بود و بنام دمسه DMC مشهور بودن حالت نخ ابریشم داشتن که الان در بافت تابلو فرش ها استفاده میشه.ولی دیگه فکر نکم باشن.من کاموا های خیلی نازک و ظریف را که برای ماشین بافندگی استفاده میشه توصیه میکنم چون کیفیتش شبیه نخ اکریلیک هست که در بافت تابلو فرش ها جایگزین کرک و پشم شده اند.اگر در منزل فرش ماشینی دارین از نزدیک به نخش توجه کنین ضخامت کاموا دستتون میاد و از نقشه سنتی استفاده کنین نه کامپیوتری چون کار براتون راحتتره.موفق باشین
لادن جون این مدل رو خواهرم شروع کرده به درست کردن ، تیکه پارچه ی کرپ داشتیم ولی مثل این عکسا پر پشت و خوشگل نمیشه خیلی خلوت به نظر میاد به نظرتون با هر نوع پارچه ای میشه یا باید پارچه ضخیم مثلا حوله ای استفاده بشه ؟
کرپ به خاطر اینکه پارچه لختی هست و میخوابه خودش رو پر نشون نمیده حوله یا تریکو باشه خیلی بهتره و البته حوله بهتر
_________________ یه دنیا از تو ممنونم برای این همه شادی چه سرشارم از عطر تو ، تو به من زندگی دادی...
من یه سری پارچه پولیشی داشتم که قبلا گرفته بودم مونده بود همینجوری بی استفاده.... من برداشتم روی یه تیکه موکت که اونم اضافه از خونه مونده بود چسبوندم شد پادری واسه اتاق خوابمون. اینم عکسش اگه سوالی داشتید خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.....
اگه جاش درست نیست بگید تا پاکش کنم.
_________________ میان مشغله ها گم شده ام اما ذلم برای هوایت همیشه، بیکار است......
از نت طرحشو اوردم عزیزم با کاموا بافتوندم البته من از قبل بلد بودم اما تو سایت خیللی کامل تر شد دانسته هام قلاب خاصی دارم از خارج از ایران خریدم اما تو ایرانم هست بگردی تو این تاپیکم زده پیدا میکنی کاموا معمولیه اما کلفت فوق العاده هم نرم شد
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد