blue-sky عزیز، سلام. کارتون خیلی قشنگه. من هم کار روی شیشه انجام می دم و انشاا... به زودی از کارام عکس می گذارم. شما به رنگ طلاییتون مات کننده هم اضافه کردید؟ اگه می شه مارک رنگ طلاییتون رو هم بگید. من از رنگ فله ای فرانسه استفاده می کنم.
سلام reelعزیز ممنون ...کارهای شما هم خیلی زیبا هستن...جدی میگم خیلی خوشگلن... من از مارک acrolic...(revers استفاده میکنم الآن ازش عکس ندارم..تونستم میذارم
سلام دوستان .مارک رنگ طلایی اکرلیک ونزور بهترینه وبرای اینکه رنگ اکرلیک روی شیشه ثابت و قابل شستشو باشه بهتره رنگ رو با موادی به نام چسب شیشه glass medium مخلوط کنید و با ابر به شکل ضربه ای به روی شیشه بزنید.
_________________ تو چه ازدحامی به پا کرده ای در من...
بلو اسکای عزیز رنگ طلایی غالب توی عکس رنگ اکرولیکه؟یا ویترای؟میشه توضیح اینو بدی لطفا؟
کارت خیلی زیباست...
reel نوشته است:
blue-sky عزیز، زیبایی و ظرافت کارتون با عکس جدیدی که گذاشتید بیشتر مشخص می شه. امیدوارم بتونم از تجربیاتتون استفاده کنم. کارهای بقیه دوستان هم خیلی قشنگه.راستی رنگ طلایی همین تیوپهای خمیری منظورتون بود؟ اگه جوابتون مثبته، با چی رقیقش می کنید. آب یا مات کننده براش کافیه؟
سلام...خوبین؟
ببخشید دیر اومدم تا جواب بدم...
agig جان ..ممنون از اطلاعاتی که دادی
* ستاره * جان ... من از رنگ اکرولیک استفاده میکنم reel جان ....رنگ اکرولیک رابا ژل مات کن شیشه مخلوط کردم
blue_sky جان ببخشید اگر میگویم فقط برای اینکه دوستان راحتتر مواد را به دست اورند چون اکثر فروشندگان اسم اصلی مواد را میپرسند.با اجازه شما ژل مات کن به نام frosting jeel (فروستینگ ژل) قابل تهیه است.من مربی کارهای هنری هستم واگر کمکی لازم باشد در خدمتم.
_________________ تو چه ازدحامی به پا کرده ای در من...
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد